«Οκτάμπαλο» η Σουόνσι, πέρασε στην παράταση η Χάντερσφιλντ

Οκτώ τέρματα... κέρασε στη Νοτς Κάουντι η Σουόνσι (8-1) για να την αφήσει εκτός συνέχειας Κυπέλλου Αγγλίας. Στον άλλον από τους τρεις επαναληπτικούς της ημέρας για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης, η Χάντερσφιλντ προκρίθηκε με σκορ 4-1 της Μπέρμιγχαμ στην παράταση, ενώ ο Ρότσντεϊλ έκανε την έκπληξη απέναντι στην Μίλγουολ (1-0).



«Οκτάμπαλο» η Σουόνσι, πέρασε στην παράταση η Χάντερσφιλντ

Σε ένα άκρως παραγωγικό παιχνίδι από μέρους τους, οι «κύκνοι» του Κάρλος Καρβαλιάλ χαροποίησαν τον κόσμο τους απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο σκοράροντας τέσσερις φορές σε κάθε ημίχρονο. Μοναδική αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν στο 3-0, μειώνοντας προσωρινά την απόσταση και πάλι στα δύο γκολ. Έτοιμος να επιστρέψει στο «Χίλσμπορο» και να αντιμετωπίσει την Σέφιλντ Γουένσντεϊ λίγο καιρό μετά την απόλυσή του ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν.

Στο άλλο παιχνίδι που τελείωσε στην ώρα του, η Ντέιλ έκανε την έκπληξη απέναντι στην Μίλγουολ και συνεχίζει επίσης κανονικά στην αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, ενώ στο ματς που απέμεινε με ενδιαφέρον Πρέμιερ Λιγκ, η Μπέρμιγχαμ έβαλε δύσκολα για αρκετή ώρα στην Χάντερσφιλντ, αλλά μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα τρις και ανακούφισαν εαυτόν, επιτελείο και οπαδούς.

Την Τετάρτη (07/02) η Τότεναμ υποδέχεται τη Νιούπορτ στον δικό τους επαναληπτικό, και τελευταίο γενικά για την παρούσα φάση.

Τα ζευγάρια όπως έχουν διαμορφωθεί εδώ και αρκετές ημέρες, με τις ομάδες που πήραν την Τρίτη την πρόκρισή τους:

Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Τσέλσι – Χαλ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σουόνσι

Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον

Μπράιτον – Κόβεντρι

Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρότσντεϊλ – Νιούπορτ/Τότεναμ

Γουίγκαν – Μάντσεστερ Σίτι

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν από Παρασκευή έως Δευτέρα, 16-19 του μήνα.