Με υπογραφή Αλέξις και Λουκάκου!

Με τον Αλέξις Σάντσες να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα μετά την μεταγραφή του από την Άρσεναλ, αλλά και τον Ρομέλου Λουκάκου να έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό στην αναμέτρηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην Χάντερσφιλντ και μείωσε από την Μάντσεστερ Σίτι και την πρώτη θέση στους 13 βαθμούς. Ανατροπή την Στόουκ η Μπόρνμουθ, το ίδιο ισχύει για την Σαουθάμπτον στην Γουέστ Μπρομ, δεν έβγαλε νικητή το Λέστερ – Σουόνσι.



Με υπογραφή Αλέξις και Λουκάκου!

Στην μάχη του “Ολντ Τρράφορντ”, ο κόσμος καλωσόρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ρίχνει από την αρχή στην μάχη τον Χιλιανό, που όπως και στο “Emirates” είδε κρεμασμένο στην εξέδρα ένα πανό με τον ίδιο και τα δύο golden retriever που έχει, Άτομ και Χάμπερ. Μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο, το σκορ άνοιξε από τον Λουκάκου στο 55’, για να πάρει σειρά το γκολ του Αλέξις, ο οποίος προσωρινά τρόμαξε τον κόσμο αστοχώντας στο πέναλτι αλλά ευστοχώντας στην επαναφορά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα, η Στόουκ πήρε από νωρίς το προβάδισμα κόντρα στην Μπόρνμουθ, ωστόσο η ομάδα του Πολ Λάμπερτ βρέθηκε να κυνηγάει αυτή το σκορ μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, με τον Τζόσουα Κινγκ να σκοράρει για το 1-1 στο 70’ και τον Μουσέ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 79’. Ανέβηκε στην 9η θέση η ομάδα του Έντι Χάουι, την ώρα που οι “πότερς” παραμένουν εντός επικίνδυνης ζώνης. Τρίποντο πανηγύρισε αυτό το σαββατοκύριακο και η Μπράιτον, η οποία είδε τον Τσιτσαρίτο να ισοφαρίζει για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, αλλά πέτυχε ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει σημαντικό άλμα από τον συνωστισμό των τελευταίων θέσεων.

Σημαντικό βαθμό πήρε και η Σουόνσι στην έδρα της Λέστερ, με τους “κύκνους” να καταφέρνουν να βρουν ένα γκολ στο δεύτερο μέρος και να “ακυρώνουν” αυτό του Τζέιμι Βάρντι από το 17’, σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Ντιαμπατέ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γκαζελέκ της Ligue 2 στην Γαλλία, με τον ποδοσφαιριστή να είναι και αρκετά τυχερός αφού θα μπορούσε να δει κόκκινη στην αρχή του ματς, με το χρονικό σημείο να είναι μάλλον αυτό που τον έκανε να την γλιτώσει.

Τέλος, σε ένα άκρως παραγωγικό ματς, η Σαουθάμπτον το γύρισε από το 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και μάλιστα πήρε και αέρα δύο τερμάτων, έχοντας για σκόρερς της τους Λεμινά, Στίφενς και Γουόρντ-Πρόουζ. Μείωσαν οι “baggies” με τον Ροντόν με ένα 20λεπτο να απομένει, αλλά παρά και τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι ξανά. Τελικό 3-2, λοιπόν, με το τρίποντο να ανεβάζει εκτός τελευταίας τριάδας του “Άγιους”.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των 17:00:

Μπόρνμουθ – Στόουκ 2-1

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 3-1

Λέστερ - Σουόνσι 1-1

Μάαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χάντερσφιλντ 2-0

Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον 2-3

Νωρίτερα Μπέρνλι και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1, ενώ στις 19:30 η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον.