Άλαρνταϊς: «Κίνητρο για Γουόλκοτ η Έβερτον»

Ως σκαλοπάτι για την αγωνιστική ανάκαμψη αντιμετωπίζει ο Θίο Γουόλκοτ τη μετακίνησή του στην Έβερτον σύμφωνα με τον προπονητή της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις.  



Άλαρνταϊς: «Κίνητρο για Γουόλκοτ η Έβερτον»

Η δεύτερη μεταγραφή για τα «ζαχαρωτά» είναι γεγονός. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής πάτησε σήμερα στο Λίβερπουλ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Έβερτον, για τρία χρόνια. Στην προσθήκη αυτή στάθηκε ο Big Sam, ο οποίος εμφανίστηκε εξαιρετικά χαρούμενος, λέγοντας πως ο Γουόλκοτ πείστηκε από το πρότζεκτ της ομάδας.

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Πολλές ομάδες είχαν μπει στη διεκδίκηση του Θίο, όμως από τότε που του είπα το πλάνο της ομάδας και τις φιλοδοξίες που έχω για εκείνον, ήταν ένα κίνητρο για εκείνον να έρθει στην ομάδα μας για να δεχθεί νέες προκλήσεις. Ήθελε να πάει κάπου που θα είναι επιτυχημένος. Εδώ θα παίζει κάθε βδομάδα και θα μπορέσει να ανεβάσει τις μετοχές του ξανά. Αν δεις τα γκολ του και τις ασίστ του, θα δεις πως είναι μια πολύ καλή μεταγραφή. Οι διαπραγματεύσεις από πλευράς του συλλόγου μας ήταν εξαιρετικές και πολύ έξυπνες», είπε στην ιστοσελίδα των «ζαχαρωτών» ο Άλαρνταϊς.

Γιάννης Λιόντος