Κλοπ: «Καμία βιασύνη για Φαν Ντάικ»

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην αναμέτρηση της Παρασκευής (5/1) με την Έβερτον για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.



Κλοπ: «Καμία βιασύνη για Φαν Ντάικ»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε πως η απόφαση για τη συμμετοχή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος στο αυριανό ντέρμπι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και αφού πρώτα εκτιμηθεί η δική του κατάσταση αλλά και οι διαθέσιμες επιλογές που θα υπάρχουν ρόστερ.

«Ο Βίρτζιλ είναι υγιής και πρέπει να πάρω μια απόφαση για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Θα δούμε αν θα παίξει, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φαντάζομαι πως όλος ο κόσμος ανυπομονεί να τον δει αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Λίβερπουλ αλλά από τη δική μας μεριά δεν υπάρχει καμία βιασύνη» τα λόγια του.