Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λιντς! (pics)

Την εμφάνιση που αναμένεται να φοράει στα περισσότερα εκτός «Έλαντ Ρόουντ» παιχνίδια της για τη σεζόν 2017-2018 αποκάλυψε η Λιντς.



Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λιντς! (pics)

Το μαύρο είναι εκείνο που κυριαρχεί σε όλα τα κομμάτια της φετινής ενδυμασίας (φανέλα, σορτς, κάλτσες), γεγονός που τη διαχωρίζει πλήρως από την περυσινή δεύτερη στολή των «παγωνιών», η οποία είχε σχεδιαστεί βασιζόμενη στο μπλε με κίτρινες «πινελιές», τα βασικά, δηλαδή, μαζί με το πρωτεύον, λευκό χρώματα του συλλόγου.

Το «μοντέλο» που παρουσίασε την καινούρια περιβολή της Γιουνάιτεντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της περυσινής Τσάμπιονσιπ, Κρις Γουντ, στον οποίο η συγκεκριμένη εμφάνιση μοιάζει να είναι αρκετά οικεία, καθότι είναι σχεδόν παρόμοια με την αντίστοιχη της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας, όπου ο υψηλόσωμος σέντερ φορ είναι αρχηγός!

Μένει, λοιπόν, να φανεί και στο... χορτάρι, αν αυτή η διαφοροποίηση σε σχέση με το πιο παραδοσιακό-εναλλακτικό κίτρινο-μπλε θα αποδειχθεί φέτος γούρικη για τη Λιντς σηματοδοτώντας την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, μιας και πέρυσι έχασε λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας την είσοδό της στα πλέι-οφς για τον προβιβασμό της στην Πρέμιερ Λιγκ.