Περιθώρια... τέλος για τις Ελπίδες

Μετά την ισοπαλία στην «πρεμιέρα» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 απέναντι στη Σουηδία, η εθνική Ελπίδων της Αγγλίας καλείται πλέον να πάρει τη νίκη επί της Σλοβακίας (19:00), αν θέλει να ελπίζει στην πρόκριση.



Περιθώρια... τέλος για τις Ελπίδες

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκεται η εθνική Ελπίδων της Αγγλίας μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι του Α' Ομίλου της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21, στην Πολωνία.

Τα «τρία λιοντάρια» έμειναν στην ισοπαλία με τις ελπίδες της Σουηδίας, με βασικό υπαίτιο τον Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι λίγο πριν το φινάλε, δίνοντας τον βαθμό στη χώρα του.

Πλέον, για την ομάδα του Μπούθροϊντ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στη σημερινή (19/6, 19:00), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, απέναντι στη Σλοβακία, που με τη σειρά της βρίσκεται στην 1η θέση μετά τη νίκη (1-0) κόντρα στην Πολωνία.

Αγωνιστικά νέα:

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας Κ-21, ενόψει του αγώνα με την Σλοβακία.

Ο Μπούθροϊντ δεν έχει λάβει κάποια απόφαση αναφορικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει, ωστόσο μοιάζει δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Ντεμαράια Γκρέι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τη Σουηδία, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τζέικομπ Μέρφι. Θέση στους πρώτους «11» αναμένεται να έχει και ο Ματ Τάργκετ, με τον Μπεν Τσίλγουελ να μένει στον πάγκο.

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου:

1. Σλοβακία  3

2. Αγγλία      1

3. Σουηδία    1

4. Πολωνία   0