Ακόμη μια διάκριση για Μπέκαμ!

Από μια εκδήλωση παράδοσης των βραβείων των πιο σπουδαίων προσωπικοτήτων της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο Άγγλος αστέρας της Λ.Α. Γκάλαξι τιμήθηκε για τη δια βίου παρουσία του και προσφορά του στο χώρο του ποδοσφαίρου!



Ακόμη μια διάκριση για Μπέκαμ!

Το γνωστό βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο «BBC», διοργάνωσε τη σπουδαία εκδήλωση για τις προσωπικότητές του έτους που σε λίγες μέρες αφήνει τη θέση του στο 2011 και ανάμεσα σε όσους ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή για να παραλάβουν βραβείο, ήταν και ο «Μπεκς». Ο 35χρονος άσος που είχε και το ρόλο του πρεσβευτή της αγγλικής υποψηφιότητας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, παρέλαβε το βραβείο για την προσφορά του στο χώρο του ποδοσφαίρου και συγκλονισμένος, ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να το κάνουν, με μπροστάρηδες τα μέλη της οικογένειάς του.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό το βραβείο, γιατί αυτό που κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και χωρίς τους εκάστοτε συμπαίκτες μου και την πίστη που μου έδειχναν αυτοί και οι προπονητές μου, δεν θα ήμουν εδώ. Έχω σταθεί τυχερός που έχω φορέσει τη φανέλα ορισμένων από τους πιο σπουδαίους συλλόγους, όπως η Πρέστον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν και η Λ.Α. Γκάλαξι. Φυσικά οι εμφανίσεις μου στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, είναι το σπουδαιότερο επίτευγμα για της καριέρας μου» τόνισε χαρακτηριστικά.