Τελικών... συνέχεια σήμερα στο «Γουέμπλεϊ»!

Μετά τον τελικό του Σαββάτου (27/5) στο FA Cup τη «σκυτάλη» παραλαμβάνει ο αντίστοιχος της Κυριακής (28/5) στα πλέι-οφ της Λιγκ 2, όπου τις θέσεις των Άρσεναλ και Τσέλσι θα πάρουν το απόγευμα (17:00 ώρα Ελλάδος) Μπλάκπουλ και Έξετερ, οι οποίες διεκδικούν το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για την τρίτη κατηγορία της χώρας. 



Τελικών... συνέχεια σήμερα στο «Γουέμπλεϊ»!

Η νικήτρια του ματς θα ακολουθήσει τις Πόρτσμουθ, Πλίμουθ και Ντονκάστερ στη Λιγκ 1, οι οποίες είχαν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μπλάκπουλ και Έξετερ κατέλαβαν στο «μαραθώνιο» των 46 αγωνιστικών την 7η και 5η θέση αντίστοιχα στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ «σφράγισαν» τη συμμετοχή τους στην τελική φάση των αγώνων κατάταξης ξεπερνώντας τα εμπόδια η μεν Έξετερ αυτό της (6ης στη βαθμολογία) Κάρλαϊλ, η δε Μπλάκπουλ αυτό της (4ης) Λούτον.

Μία νίκη υπέρ των «μανταρινιών» και μία ισοπαλία ήταν τα αποτελέσματα των δύο σημερινών «μονομάχων» στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2, όταν και η Μπλάκπουλ επικράτησε με 2-0 στην έδρα της («Μπλούμφιλντ Ρόουντ») στην πρεμιέρα αυτού, ενώ το ματς στο γήπεδο των «Γκρίσιανς» («Σεντ Τζέιμς Παρκ», συνωνυμία με της Νιουκάστλ) έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Στα παρελκόμενα του παιχνιδιού προστίθεται η στάση της Οικονομικής Ένωσης των οπαδών της Μπλάκπουλ (Blackpool Supporters’ Trust), οι οποίοι έχουν λάβει την απόφαση να μποϊκοτάρουν τον τελικό της ομάδας τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς της οικογένειας Όιστον.

Πιθανές ενδεκάδες

Ο Γκάρι Μπόιερ αναμένεται να επιλέξει για την Μπλάκπουλ τους:

Σλόκομπ, Ρόμπερτσον, Έιμσον, Όλντρεντ, Μέλορ, Ντανς, Πέιν, Ποτς, Τέιλορ, Κάλεν, Ντελφουνέσο.

Ο Πολ Τίσντεϊλ αναμένεται να επιλέξει για την Έξετερ τους:

Όλεγνικ, Στέισι, Μπράουν, Μουρ-Τέιλορ, Γούντμαν, Γουίλερ, Τίλσον, Τέιλορ, Χολμς, Χάρλεϊ, Γουότκινς.