Πήγε για το «μπαμ» με Μπέκαμ η Λέστερ!

Επίσημη πρόταση στον Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον πως είχαν καταθέσει στο πρόσφατο παρελθόν οι νέοι ιδιοκτήτες της Λέστερ! Η απάντηση όμως που πήραν τα αφεντικά των «αλεπούδων» από τον Άγγλο σούπερ σταρ, ήταν αρνητική, προς απογοήτευση τόσο του προπονητή της ομάδας, όσο και των φίλων του συλλόγου.



Πήγε για το «μπαμ» με Μπέκαμ η Λέστερ!

Ο Έρικσον γνωρίζει και έχει συνεργαστεί αρκετά στενά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν είχε αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Ωστόσο ο 35χρονος άσος, πριν την απόρριψη της πρόσφατης προσφοράς από την Έβερτον, είχε ένα ακόμη «όχι» στην επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Λέστερ. «Οι ιδιοκτήτες θέλουν να φέρουν μεγάλα ονόματα στην ομάδα» τόνισε αρχικά στο «SkySports» ο τεχνικός της ομάδα και πρόσθεσε, αναφορικά με τη φημολογία που θέλει τους Ρόμπι Κιν και Ρόκε Σάντα Κρουζ να βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του συλλόγου της Τσάμπιονσιπ:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό το σενάριο με τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Με μερικούς έχω μιλήσει και εγώ. Ωστόσο, κατανοώ πως δεν θέλουν να αγωνιστούν στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε κι εμείς να ανέβουμε στην Πρέμιερ Λιγκ». Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο θέμα με την πρόταση που κατατέθηκε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και η συνεργασία με τον έμπειρο χαφ έμεινε… όνειρο θερινής νυκτός. «Αν με ρωτούσατε αν θέλω το Μπέκαμ, ασφαλώς και θα σας απαντούσα πως τον θέλω στην ομάδα μου. Ωστόσο, δεν νομίζω πως θέλει να έρθει. Μίλησα πρόσφατα με τους εκπροσώπους του για να βολιδοσκοπήσω προθέσεις και αντιλήφθηκα πως δεν έχουμε την παραμικρή πιθανότητα».