Θέλει να παραμείνει στην Αγγλία ο Ρανιέρι

Να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα θέλει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, παρά τις «σειρήνες» που ηχούν από Ιταλία και Κίνα.  



Θέλει να παραμείνει στην Αγγλία ο Ρανιέρι

Καμία πρόθεση δεν φαίνεται να έχει ο Κλαούντιο Ρανιέρι να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Λέστερ, όχι μόνο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά θέλει η επόμενή του δουλειά να είναι σε ομάδα του Νησιού.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο 65χρονος τεχνικός έχει δεχθεί προτάσεις τόσο από το ιταλικό, όσο και από το κινεζικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο εν ενεργεία πρωταθλητής Αγγλίας με τις «αλεπούδες» ούτε που σκέφτεται το γεγονός να μην αγωνιστεί σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ακόμη, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο τα όσα έχουν κυκλοφορήσει γύρω από την απομάκρυνση του Ρανιέρι από τη Λέστερ. Μερικά από τα «βαριά» ονόματα της ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον Ιταλό στη διοίκηση, πριν την απόλυσή του. Παρόλα αυτά, η πλευρά του 65χρονου υποστηρίζει πως ο πρώην πια προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας είχε την πλειοψηφία των παικτών με το μέρος του.