Ειδήσεις » Premier League

13.04.2024 | 21:35

Μόνος του και.. όλοι τους: Ο Μπρούνο το ήθελε πολύ, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να κερδίσει την Μπόρνμουθ! (vids)

Μία κακή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία φοβερά ανταγωνιστική και επικίνδυνη Μπόρνμουθ και ένας… συγκινητικός Μπρούνο Φερνάντες. Ήταν παντού, έπαιξε άμυνα, σκόραρε δύο φορές, διόρθωσε ό,τι μπορούσε και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κερδίσουν για δεύτερη φορά τους «κόκκινους διαβόλους». «Χορταστικό» 2-2 ανάμεσά τους στο «Βιτάλιτι», στο -10 από την πεντάδα η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ!

13.04.2024 | 19:55

Η Γιουνάιτεντ χάνει από την Μπόρνμουθ και μπορεί να νιώθει… τυχερή στο πρώτο 20άλεπτο! (vid)

Κακή εικόνα, τρομερά αμυντικά προβλήματα, γκολ ο Ντομινίκ Σολάνκε και όλα… άσχημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Βιτάλιτι». Ίσως το μοναδικό θετικό να είναι πως έχει μείνει το 1-0!

13.04.2024 | 19:01

Ιδανική νίκη η Σίτι για την κορυφή, ξεφεύγει από το... θρίλερ στα χαμηλά η Μπρέντφορντ

Αυτό ακριβώς που χρειαζόταν λίγο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ πέτυχε η Σίτι. Επιβλήθηκε 5-1 της Λούτον και ανέβηκε για την ώρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Αποκτά απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού η Μπρέντφορντ μετά το 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πολύ κακές ισοπαλίες για Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπέρνλι, με τις δυο τους να χάνουν προβάδισμα στο σκορ απέναντι σε Γουλβς και Μπράιτον.  

13.04.2024 | 16:25

Ο Ίσακ και η παρέα του έβγαλαν... θριαμβευτικά νοκ-άουτ την Τότεναμ!

Όταν ο Σουηδός κάνει ό,τι θέλει, τα Σαββατοκύριακα στο St. James' Park είναι πανηγυρικά. Ο Ίσακ, ο Σερ, ο Γκόρντον και οι υπόλοιποι κατάφεραν απανωτά «χτυπήματα» στην Τότεναμ για να φτάσει η Νιούκαστλ πανεύκολα στο τελικό 4-0, πραγματοποιώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της για την τρέχουσα γωνιστική περίοδο.  

13.04.2024 | 11:29

Μετρώντας ονόματα στο απουσιολόγιο, παρέα με τον Ποτσετίνο...

Μπήκαν και οι Έντσο και Ντισασί και έγινε... διψήφιο το νούμερο! Δεν είναι δικαιολογία για τον Ποτσετίνο φέτος, είναι μια μεγάλη και οδυνηρή πραγματικότητα. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό και το γεμάτο ιατρικό δελτίο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. 

13.04.2024 | 10:55

Έπαιξε τελευταία φορά και δεν το ήξερε κανείς: Παντελώς άδοξο φινάλε για Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ

Έχουν περάσει 11 εβδομάδες από την τελευταία του εμφάνιση και ουδείς ήξερε πως εκείνη θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον βλέπαμε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Άντονι Μαρσιάλ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιστρέψει πριν από το τέλος της σεζόν και κάπως έτσι κλείνει παντελώς άδοξα το κεφάλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για εκείνον.

13.04.2024 | 10:29

Θρίαμβος στο «Ολντ Τράφορντ»: Γκολ με τακουνάκι ο Ντανς και φοβερό πέρασμα της Λίβερπουλ κ-21! (vid)

Οι πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ πέρασαν με επιβλητικό τρόπο από το Μάντσεστερ το βράδυ της Παρασκευής και το 3-0 των «κόκκινων» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο κ-21, είχε το πιο... γλυκό κερασάκι στην τούρτα με το τακουνάκι του Τζέιντεν Ντανς!