Ειδήσεις » Premier League

31.03.2024 | 17:31

Ο Μακ Άλιστερ έκοψε την άμυνα της Μπράιτον στη μέση και ο Σαλάχ «εκτέλεσε» για την ανατροπή! (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπράιτον με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να εξιλεώνεται για τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και να βρίσκει δίχτυα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης από εξαιρετική ασίστ του Μακ Άλιστερ! 

31.03.2024 | 16:08

Η Μπράιτον με τον Γουέλμπεκ σοκάρει το «Άνφιλντ» σε ενάμιση λεπτό δράσης! (vid)

Ένα δεξί, ξερό σουτ του Ντάνι Γουέλμπεκ που ευνοήθηκε από κόντρα στα καρέ του Κέλεχερ, επέτρεψε στην Μπράιτον να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στη Λίβερπουλ μόλις έπειτα από ενάμιση λεπτό δράσης στο «Άνφιλντ»! 

31.03.2024 | 14:08

Τι έχει ετομάσει ο Μικέλ και πόσους άσους έχει στο μανίκι ο Πεπ; Έφτασε η στιγμή! (vid)

Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι, μέχρι το επόμενο, στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο από τις τρεις ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου. Ο «μαθητής» κόντρα στον «δάσκαλο». Η τεχνογνωσία για την κατάκτηση τροπαίων κόντρα στην πιο δυνατή επιθυμία για την επιτυχία. Σίτι και Άρσεναλ έχουν κάνει τον κόσμο να μετράει με αγωνία τις ώρες για τη σέντρα.  

31.03.2024 | 12:02

Ο Τεν Χαγκ έμπλεξε λανθασμένα τις Σίτι και Λίβερπουλ για να δικαιολογήσει τη Γιουνάιτεντ...(vid)

Θα μπορούσε να μείνει στην παραδοχή της κακής εικόνας της ομάδας του και στην ανάληψη της ευθύνης. Δεν το έκανε όμως. Ο Έρικ Τεν Χαγκ προτίμησε να μπλέξει στην κουβέντα και τις Σίτι και Λίβερπουλ από τις δικές τους αναμετρήσεις με την Μπρέντφορντ, με αποτέλεσμα να του γυρίσουν ξανά μπούμερανγκ οι λανθασμένες δηλώσεις...  

31.03.2024 | 11:39

Ο Πάλμερ ξεπέρασε τον Μπέλιγχαμ, αλλά η Τσέλσι δεν τον αφήνει να το χαρεί...

Σκόραρε δις, προσπάθησε να το πάρει ξανά πάνω του, αλλά με τη φετινή Τσέλσι αυτό είναι μάταιο. Ο Κόουλ Πάλμερ έφτασε να έχει συμμετοχή σε 21 τέρματα στο πρωτάθλημα, στην πρώτη του σεζόν στους «μπλε», ωστόσο, έχει καταγράψει επίδοση με την οποία, έστω και για μερικές ώρες, ξεπερνά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ!  

31.03.2024 | 11:01

Ο Ονάνα έβλεπε συνεχώς την Μπρέντφορντ στην περιοχή του κι όμως δεν κόστισε στη Γιουνάιτεντ!

Για να καταγραφούν οι 31 τελικές (!) από πλευράς Μπρέντφορντ, έπρεπε να γίνουν και αρκετές κινήσεις. Και εξαιρουμένων των προσπαθειών από απόσταση, η ομάδα του Τόμας Φρανκ πάτησε στην περιοχή του Ονάνα τόσες φορές, όσες δεν είχε δει η Πρέμιερ Λιγκ τις τελευταίες τρεις σεζόν! 

31.03.2024 | 00:02

Πόση... τρέλα κουβαλάει η Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ σκόραρε στο 96' και ισοφαρίστηκε στο 99' για την ισοπαλία στο Μπρέντφορντ!

Η Μπρέντφορντ έφτασε στις 31 τελικές. Είχε τρία δοκάρια. Ήταν το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι. Κι όμως, απλά ... απέτρεψε το μεγαλύτερο σοκ που θα μπορούσε να της έχει συμβεί. Η Γιουνάιτεντ σε μια από τις χειρότερες βραδιές της για τη φετινή σεζόν, σκόραρε με τον Μέισον Μάουντ στο 90' + 6', αλλά ο Αγιέρ στο 90' + 9' ισοφάρισε στο τρελό 1-1 για τους «bees»! Διόλου ευνοϊκό το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, στο κυνήγι των διαφορετικών στόχων τους. 

30.03.2024 | 21:29

Εύκολα, απλά και συνεχίζει στην τετράδα: Η Βίλα του Έμερι θέλει… Champions League! (vids)

Κυνική εμφάνιση, έκανε τα βασικά… σωστά, ήταν αποτελεσματική και επικράτησε με 2-0 της Γουλβς, για να διατηρήσει την διαφορά της από την Τότεναμ και την θέση της στην πρώτη τετράδα. Σκόρερ ο Ντιαμπί και ο Κόνσα για την Άστον Βίλα, κέρδισε μόνο το πρώτο και το τελευταίο παιχνίδι του Μαρτίου η ομάδα του Ουνάι Έμερι, σε επίπεδο Premier League!