Ειδήσεις » League Two

01.08.2023 | 23:15

Λάνγκσταφ και ΜακΓκόλντρικ στο «Μίντοου Λέιν»: Είναι σίγουρα η Νοτς Κάουντι ομάδα της... League Two; (vids)

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής National League, των 42 γκολ και των απόλυτων ρεκόρ, και ο τρίτος σκόρερ της περσινής League One με την φανέλα της Ντέρμπι, συνυπάρχουν πλέον στη Νοτς Κάουντι. Και ήδη αποδίδουν εξαιρετικά. Αυτό είναι και το «όπλο» του Γουίλιαμς για την άμεση άνοδο στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

05.07.2023 | 17:45

Άρχισε το… part 2 του Λάνγκσταφ: Το πρώτο γκολ της νέας σεζόν για τη Νοτς Κάουντι, ξανά αυτός! (vid)

Τον θυμάστε; Πώς θα μπορούσαμε να τον ξεχάσουμε άλλωστε… Ο λόγος για τον Μακόλεϊ Λάνγκσταφ. Τον άνθρωπο - γκολ της Νοτς Κάουντι, που παρά τις πολλές φήμες περί αποχώρησης, είναι ακόμη εδώ. Και αισίως, κατέγραψε και το πρώτο γκολ της ομάδας του, έστω και σε φιλικό, με φόντο την προετοιμασία για την επιστροφή στη League Two.  

20.05.2023 | 18:02

Το παραμύθι… δεκαετίας της Στόκπορτ συνεχίζεται: Από τη National League North στο Wembley!

Είναι αδιανόητη η απόσταση που έχει διανύσει η Στόκπορτ, ώστε να καταφέρει να φτάσει από την 6η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου στη League Two. Και πλέον, απέχει μόλις ένα ενενηντάλεπτο από τη League One!

19.04.2023 | 13:25

Τρία χρόνια αποκλεισμός: Η μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά, στον πρώην κόουτς της Κρόουλι!

Ο 63χρονος, Τζον Γεμς, θ’ ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο σε τρία χρόνια, αφού, του επιβλήθηκε η μεγαλύτερη και αυστηρότερη ποινή στα χρονικά του αθλήματος στην Αγγλία, έπειτα από τις καταγγελίες για ρατσιστική και ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των παικτών του!  

14.01.2023 | 18:00

Αποχώρησε με φορείο διαιτητής στη League Two και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο! (vid)

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον διαιτητή, Σαμ Πούρκις, να αποχωρεί από το ματς στο 19ο λεπτό, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τη μπάλα!

20.05.2022 | 09:36

Μπάχαλο και με τους οπαδούς της Πορτ Βέιλ που επιτέθηκαν σε παίκτες της Σουίντον (vid)

Και στην LeagueTwo της Αγγλίας η εισβολή οπαδών για πανηγυρισμούς οδήγησε σε πολύ άσχημα περιστατικά, με την Σουίντον να καταγγέλλει επίθεση οπαδών της Πορτ Βέιλ στους ποδοσφαιριστές της. 

19.05.2022 | 11:30

Οπαδοί της Νορθάμπτον εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πέταξαν φωτοβολίδες στους παίκτες της Μάνσφιλντ!

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Μάνσφιλντ, οι απογοητευμένοι οπαδοί της Νορθάμπτον εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και πέταξαν φωτοβολίδες στους αντιπάλους τους.