Ειδήσεις » League One

13.10.2018 | 14:49

Βig Ben: Αξία στα γκολ και στη μάχη ουραγών της League One

Άσχημη κατάληξη είχαν οι επιλογές της προηγουμένης εβδομάδας παρά την εξαιρετική εξέλιξη που είχαν πάρει. Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ψάχναμε μόλις ένα γκολ από την Πίτερμπρο, ένα γκολ γενικά στο Μίλγουολ-Άστον Βίλλα και να κρατήσει τη νίκη η Τσάρλτον που είχε ανοίξει το σκορ. Τελικά μόνο η Μίλγουολ ήταν....τίμια μαζί μας, αφού η Πίτερμπρο διασύρθηκε με το τελικό 4-0 εντός έδρας και η Τσάρλτον δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο και ηττήθηκε με 2-1. Όλα μέσα είναι στο ποδόσφαιρο και κατ'επέκταση στο στοίχημα. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα των League One και League Two.

01.10.2018 | 10:33

Έτρεχαν μήπως ισοφαρίσουν και... έφαγαν τα μούτρα τους! (vid)

Τρομερό σκηνικό στο παιχνίδι της Γουόλσολ με την Άκρινγκτον, με παίκτες της πρώτης να συγκρούονται και να σωριάζονται στο έδαφος στα δευτερόλεπτα που η ομάδα τους έψαχνε γκολ για να ισοφαρίσει προτού ακουστεί το σφύριγμα της λήξης...  

01.09.2018 | 22:52

Έπιασε την Πιτέρμπορο στην κορυφή η Πόρτσμουθ

Συγκάτοικος της Πιτέρμπορο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League One έγινε η Πόρτσμουθ μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Πλίμουθ με σκορ 3-0 για την έκτη αγωνιστική.

18.08.2018 | 21:05

Ασταμάτητες Πίτερμπρο και Πόρτσμουθ, έχασε έδαφος η Μπάρνσλεϊ

Με... βομβαρδισμό τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, η Πίτερμπρο παρέμεινε πρώτη και καλύτερη στη LeagueOne έπειτα από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας 3-1 της Λούτον, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην ισοβαθμία η Πόρτσμουθ μετά και το άνετο 4-1 απέναντι στην Όξφορντ, σταμάτησε το νικηφόρο σερί, αλλά τουλάχιστον παρέμεινε αήττητη η Μπάρνσλεϊ με το 0-0 απέναντι στη Γουίμπλεντον.  

04.08.2018 | 19:33

Τα κατάφερε η Μπάρνσλεϊ, δεν μπόρεσε η Μπέρτον

Λίγο μετά τη νίκη της Σάντερλαντ επί της Τσάρλτον με σκορ 2-1, σειρά πήραν και οι υπόλοιπες ομάδες της League One, με την Μπάρνσλεϊ να κερδίζει με το εμφατικό 4-0 και την Μπέρτον να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Ρότσντεϊλ.