Ειδήσεις » League One

17.04.2024 | 10:45

Χαλασμός για την Πρωταθλήτρια Πόρτσμουθ: Ονειρικές στιγμές στο «Φράτον Παρκ» (vid)

Ένα από τα μεγάλα όνειρα που τολμά να κάνει η Πόρτσμουθ. Επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία μετά από 12 χρόνια και μάλιστα, με τον τίτλο της Πρωταθλήτριας της LeagueOne. Το 3-2 επί της Μπάρνσλεϊ σήμανε την κατάκτηση της κορυφής και στο «Φράτον Παρκ» έγινε το… «έλα να δεις»!  

13.04.2024 | 19:04

Μία League One γεμάτη «δράμα»: Θα κάνει υπομονή η Πόρτσμουθ, τα κατάφερε η Ντέρμπι, ποιος θα υποβιβαστεί άραγε; (pics)

Τα έχουμε δει όλα σε αυτή την κατηγορία. Και εξακολουθούμε να τα βλέπουμε… Η Πόρτσμουθ απείχε ένα αποτέλεσμα από την επιστροφή στην Championship, αλλά πρέπει να περιμένει, η Ντέρμπι επωφελήθηκε, η Μπόλτον απογοήτευσε στο «σπίτι» της και έχασε την 2η θέση. «Πανικός» και στην «ουρά», σπουδαία νίκη για Μπέρτον, δεν άντεξε η Πορτ Βέιλ. Καθοριστικό το Όξφορντ – Λίνκολν της άλλης εβδομάδας, πέρασε το «τρένο» της ανόδου για την Στίβενεϊτζ!

03.04.2024 | 00:02

Η Πόρτσμουθ θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για την… Championship – Ισόπαλο το «ντέρμπι» της League One! (vids)

Εκπληκτικό ματς, ντέρμπι στον απόλυτο βαθμό, η Πόρτσμουθ αήττητη για 14 παιχνίδια, η Ντέρμπι να διατηρεί την διαφορά από την Μπόλτον και να θέλει απευθείας επιστροφή στην Championship. Στο 2-2 οι δύο πρώτες ομάδες της League One, που τα έδωσαν όλα. Πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη η γηπεδούχος, ώστε να γυρίσει στην 2η κατηγορία!

29.03.2024 | 19:20

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ: Τα απίθανα αποτελέσματα της League One, δεν έχασε κανείς από την 15η θέση και κάτω!

Τι κατηγορία, τι πρωτάθλημα, πόσες ανακατατάξεις, τεράστιο σασπένς. Μία απίθανη League One, αποτελέσματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ… ξανά! «Τρελό» αυτό που έλαβε χώρα από την 15η θέση και κάτω, δεν έχασε καμία, πλην της Φλίτγουντ. «Κλειδώνει» πρωτάθλημα η Πόρτσμουθ, δεν «μπορεί» εκτός έδρας η Μπόλτον!

16.03.2024 | 19:03

Η «παράνοια» της League One: «Ξεκαθαρίζει» η άνοδος, κέρδισαν μόνο… δύο από την πρώτη εξάδα!

«Τρελά» πράγματα στη League One, κέρδισαν μόλις δύο ομάδες από όσες βρίσκονταν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, προτού αρχίσει η 39η  αγωνιστική. Σπουδαίες επικρατήσεις για Ντέρμπι και Μπόλτον, τεράστια νίκη της Ρέντινγκ, μοιάζει να ξεκαθαρίζει και ο… υποβιβασμός!

06.03.2024 | 12:23

Και αν η άνοδος κριθεί επειδή… κάποιοι ΔΕΝ έτρεξαν; «Τρελό» φινάλε στο Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον! (vids)

Απίθανο φινάλε στο Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον, τελικό αποτέλεσμα το 2-2, σκόραραν στο τελευταίο λεπτό οι φιλοξενούμενοι και άλλαξαν τις ισορροπίες στη League One. Δεν έτρεξαν για το «ριμπάουντ» οι παίκτες των γηπεδούχων και έχασαν έδαφος ως προς στην επιστροφή στην Championship!  

05.03.2024 | 18:38

Τρομερή αποθέωση του κόσμου του Ολυμπιακού στον Άμπεϊ: Είδαν τα σχόλια οι Άγγλοι, συμφώνησαν με τους Έλληνες!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέγραψε ο Νέλσον Άμπεϊ, με τους φίλους της ελληνικής ομάδας και της… Ρέντινγκ, να συμφωνούν στο διαδίκτυο, αναφορικά με το ταλέντο του!

02.03.2024 | 19:02

«Αφαιρέστε μας βαθμούς ξανά, θα σωθούμε»: Κόντρα σε όλους η Ρέντινγκ, κέρδισε ξανά! (vids)

Αφαίρεση βαθμών… επί τρία, απαγόρευση μεταγραφών, οικονομικά ζητήματα, σοβαρά προβλήματα ανάμεσα σε κόσμο και πρόεδρο. Και όμως, η Ρέντινγκ μπορεί να σωθεί, πανηγυρίζοντας μία τεράστια εκτός έδρας νίκη (1-3 επί της Καρλάιλ), στην 36η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας!