Ειδήσεις » Carabao Cup

28.02.2022 | 17:50

Σε αυτό το βράδυ του Μεντί, κανένας δεν θα κατηγορούσε τον Τούχελ αν δεν έβαζε τον Κέπα στα πέναλτι!

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Μεντί πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του! Μοιάζει ανίκητος, κρατάει την Τσέλσι όποτε χρειάζεται, αλλά βλέπει τον Τόμας Τούχελ να τον αντικαθιστά για να περάσει στο ματς τον «μετρ» στις εκτελέσεις πέναλτι, Κέπα Αριθαμπαλάγκα. Το φινάλε; Ο Ισπανός χάνει το μοναδικό πέναλτι στην διαδικασία και η Λίβερπουλ κατακτά το Λιγκ Καπ!

28.02.2022 | 14:41

«Ενοχλήθηκε» η Ομοσπονδία από τον... οπαδό Έλιοτ με το καπνογόνο (vid)

Η FA με επιστολή της έκανε παρατήρηση προς τον Χάρβεϊ Έλιοτ που συμπεριφέρθηκε ως... οπαδός μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ και κρατούσε καπνογόνο στα χέρια πανηγυρίζοντας έξαλλα για την επιτυχία του με τους «κόκκινους».  

28.02.2022 | 11:16

Τούχελ για το χαμένο πέναλτι του Κέπα: «Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, αυτός είμαι εγώ»

Ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι πήρε όλη την ευθύνη πάνω του για την αλλαγή των τερματοφυλάκων λίγο πριν την διαδικασία των πέναλτι αλλά και τη χαμένη εκτέλεση του Κέπα που στοίχισε τον τίτλο στην ομάδα του.

28.02.2022 | 10:57

Εκστασιασμένος Τσιμίκας: «Περήφανος για τον πρώτο τίτλο, έρχονται και άλλοι»!

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Κώστας Τσιμίκας μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την Λίβερπουλ, που σηματοδότησε και το πρώτο του τρόπαιο επί αγγλικού εδάφους, ελπίζοντας να έρθουν και άλλα στο άμεσο μέλλον!  

27.02.2022 | 23:24

Tο αποτυχημένο τρικ του Κέπα και ο «ψυχρός εκτελεστής» Φαν Ντάικ! (vid)

Πριν φτάσουμε στο σημείο να εκτελέσουν πέναλτι οι δύο τερματοφύλακες, ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα θεώρησε πως μπορεί να νικήσει τον Φαν Ντάικ από τα 11 βήματα. Διάλεξε γωνία, άφησε όλο το υπόλοιπο τέρμα κενό και εν τέλει είδε την μπάλα να καταλήγει στο «γάμα» της γωνίας που επέλεξε!

27.02.2022 | 21:29

Η κούπα στη Λίβερπουλ με ήρωα τον Κέλεχερ σε τελικό – διαφήμιση! (vids)

Με τον Κέλεχερ να ευστοχεί στο δικό του πέναλτι και τον Κέπα – που πέρασε με αλλαγή για την διαδικασία – να στέλνει τη μπάλα πολύ ψηλά, η Λίβερπουλ έκανε το ρεκόρ με την 9η κατάκτηση του Λιγκ Καπ στην ιστορία της! Το τελικό 11-10 από την άσπρη βούλα έδωσε το τρόπαιο στους «κόκκινους» (0-0 κ.α. και παράταση). Τέσσερα γκολ δεν μέτρησαν στον τελικό, απίθανες επεμβάσεις από τους δύο τερματοφύλακες κατά τη διάρκεια του ματς, ήταν πραγματικά απορίας άξιο πως σε 120' αγώνα δεν υπήρχε σκορ.  

27.02.2022 | 18:14

Live: Τσέλσι – Λίβερπουλ

Η μεγάλη ώρα για την Τσέλσι και την Λίβερπουλ έφτασε! Οι «μπλε» συναντούν τους «κόκκινους» στον τελικό του Λιγκ Καπ και το England365 σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Wembley.

27.02.2022 | 14:04

Ο δρόμος της Λίβερπουλ προς το «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ! (vids)

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ είναι προ των πυλών, με τους «ρεντς»  να θέλουν να κατακτήσουν πάση θυσία στο πολυπόθητο τρόπαιο του Λιγκ Καπ και να γίνουν οι πολυνίκεις του θεσμού. Το England365 θυμάται την πορεία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ μέχρι το «Γουέμπλεϊ» και σας την παρουσιάζει.

27.02.2022 | 12:31

Ο δρόμος της Τσέλσι προς το «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ! (vids)

Οι «μπλε» του Λονδίνου είναι έτοιμη να λάβουν μέρος σε ένα ακόμη τελικό με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο τους, έχοντας υπερπηδήσει τα εμπόδια αρκετών ομάδων, είτε αυτό έγινε με άνεση είτε στην αγχωτική διαδικασία των πέναλτι. Το England365 θυμάται την πορεία της Τσέλσι μέχρι τον τελικό του Carabao Cup και σας την παρουσιάζει. 

27.02.2022 | 09:33

Τελικός σε γεμάτο «Γουέμπλεϊ», στη σκιά του πολέμου και του Αμπράμοβιτς

Για πρώτη φορά μετά από μια τριετία το «Γουέμπλεϊ» θα γεμίσει ξανά σε τελικό με όλη τη χωρητικότητα διαθέσιμη προς τους οπαδούς, με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ να διεκδικούν το φετινό Λιγκ Καπ στη σκιά τρομερά σημαντικών γεγονότων στον κόσμο... Το θέμα Αμπράμοβιτς και η «δίψα» των Τούχελ και Κλοπ για το τρόπαιο.