Ειδήσεις » FA Cup

20.03.2022 | 21:52

Ζότα και Τσιμίκας έκριναν την πρόκριση και έστειλαν την Λίβερπουλ στο «Wembley» και τη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

«Μόχθησε», δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Λίβερπουλ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 1-0, χάρη στο γκολ του Ζότα και την εξαιρετική σέντρα με το δεξί του Κώστα Τσιμίκα! Αποκλείστηκαν με το κεφάλι ψηλά οι γηπεδούχοι, συνεχίζει στους «4» του θεσμού αυτή του Γιούργκεν Κλοπ, αναμένοντας την συνάντηση με τη Μάντσεστερ Σίτι!

20.03.2022 | 19:39

FA Cup: Γιγαντομαχία στα ημιτελικά, με Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ!

Αυτό που ήθελαν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι πλέον πράξη. Η Λίβερπουλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του FA Cup, μία εβδομάδα μετά την συνάντησή τους στην Premier League! Ευκολότερο το έργο της Τσέλσι, που θα πάει στο Γουέμπλεϊ, για να αντιμετωπίσει τον Πατρίκ Βιεϊρά!

20.03.2022 | 18:51

Η Σίτι παρέμεινε απόλυτη και συνεχίζει στα ημιτελικά (vids)

Έκανε το 28/28 και βρίσκεται στους «4» του Κυπέλλου. Αφού προηγήθηκε, δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί προ εκπλήξεως και κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι πήρε ακόμα ένα ματς στο οποίο εκείνη ανοίγει το σκορ. Το τελικό 4-1 επί της Σαουθάμπτον στο St. Mary's στέλνει το σύνολο του Πεπ μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του φετινού FA Cup.  

20.03.2022 | 12:04

Νότιγχαμ – Λίβερπουλ, πράξη πρώτη, στον 21ο αιώνα! (vid)

Την πρώτη τους συνάντηση στον 21ο αιώνα δίνουν στην έδρα της Φόρεστ, η Νότιγχαμ με την Λίβερπουλ, με φόντο μία θέση στον ημιτελικό του FACup, όπου προς το παρόν περιμένει η Τσέλσι! Δεν έχουν αναμετρηθεί πρόσφατα οι δύο ομάδες, αλλά όταν αυτό συνέβαινε, στα τέλη της δεκαετίας του 80’, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δυσκόλευαν τους «κόκκινους», αλλά είχαν μία τάση να κρατούν το «μηδέν»!

20.03.2022 | 11:38

Ποιες κυρώσεις; Η Τσέλσι είναι ασταμάτητη μέσα στο γήπεδο!

Οι «μπλε» δεν λογαριάζουν από κυρώσεις, πούλμαν και οπαδούς. Συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χτίζοντας ένα σερί που μπορεί να την φτάσει μέχρι και στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

20.03.2022 | 11:10

Φόρος τιμής της Νότινγχαμ για τα θύματα του Χίλσμπορο, 97 άδεια καθίσματα απέναντι στη Λίβερπουλ!

Σε μία πολύ συγκινητική κίνηση θα προβεί η Νότινγχαμ στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ για το FA Cup, αφήνοντας άδεια 97 καθίσματα στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου του 1989.

20.03.2022 | 11:09

Ο κόσμος της Μίντλεσμπρο αγάπησε τον Τούχελ, εκείνος χάρισε το καπέλο του σε παιδάκι (vid)

Παρά τα όσα συνέβησαν εξωαγωνιστικά ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίντλεσμπρο, ο κόσμος στο Riverside έδειξε την αγάπη του προς τον Τόμας Τούχελ κι εκείνος χάρισε σε ένα παιδάκι στην εξέδρα το καπέλο του! 

19.03.2022 | 21:07

Το έκανε να φαίνεται εύκολο η Τσέλσι και πέρασε στους «4» του FA Cup!

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου η Τσέλσι απέναντι στη Μίντλεσμπρο στον πρώτο προημιτελικό του FA Cup, με τους «μπλε» να προκρίνονται στους «4» του θεσμού, πιο εύκολα από ό,τι και οι ίδιο θα φαντάζονταν! Άνοιξε το σκορ ο Λουκάκου, διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Ζίγιεχ, κατέγραψε δύο ασίστ ο Μέισον Μάουντ!

19.03.2022 | 11:35

Η Μίντλεσμπρο δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου, κόντρα στην τοξικότητα των τελευταίων ημερών

Η Μίντλεσμπρο γνωστοποίησε πως μέρος των εσόδων από τον προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στην Τσέλσι θα διατεθούν ως δωρεά για ανθρωπιστική βοήθεια υπέρ της Ουκρανίας.  

14.03.2022 | 16:45

Μεγάλη οικονομική επένδυση στο Κύπελλο Αγγλίας γυναικών!

Μία αλλαγή που σαφώς και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αγγλικές ομάδες στις γυναίκες ανακοινώθηκε για το FA Cup, με το «μπάτζετ» του θεσμού να αυξάνεται στα 3 εκατομμύρια και τον τρόπο που θα διανεμηθεί να αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, στην προσπάθεια βελτίωσης και του γυναικείου ποδοσφαίρου!