Ειδήσεις » FA Cup

16.04.2022 | 19:24

Αποτελείωσε τη Σίτι και πάει για την κούπα η Λίβερπουλ! (vid)

Με μία κυνική εμφάνιση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, η Λίβερπουλ πήρε τεράστια νίκη στο Γουέμπλεϊ επικρατώντας με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup τον Μάιο. Οι «ρεντς» εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των «πολιτών» και με τρομερή αποτελεσματικότητα πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος, κερδίζοντας κατά κράτος την αντίπαλό της σε καίρια σημεία της αναμέτρησης.

14.04.2022 | 13:09

Χωρίς Ντε Μπρόινε και Γουόκερ κόντρα στην Λίβερπουλ η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup, χωρίς να έχει στη διάθεσή της τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ που αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

25.03.2022 | 15:11

FA Cup: Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών!

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του FA Cup στο Wembley, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να τίθενται αντιμέτωπες στις 16 Απριλίου, μία εβδομάδα μετά το κρίσιμο ματς της Premier League!

25.03.2022 | 13:41

Η FA «μισθώνει» 100 λεωφορεία για τη μεταφορά των οπαδών στο «Γουέμπλεϊ» για τον ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι!

Ο ημιτελικός του FA Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, με την αγγλική ομοσπονδία να διαθέτει 100 λεωφορεία για τους οπαδούς των δύο ομάδων για να μεταφερθούν στο Λονδίνο, λόγω των προβλημάτων στις γραμμές των τρένων.

23.03.2022 | 16:00

Τα οικονομικά στοιχεία κρατούν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ»

Το θέμα των εσόδων που θα προκύψουν από την παρουσία των οπαδών στο «Γουέμπλεί» για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, παρά το γεγονός πως οι οπαδοί δύσκολα θα φτάσουν σε αυτό το διήμερο 16-17 Απριλίου κρατάει τα ματς σε αυτή την έδρα και δεν αναμένεται να ικανοποιηθεί το αίτημα για αλλαγή...  

22.03.2022 | 18:42

Η Τσέλσι ελπίζει να έχει τον κόσμο της στο «Γουέμπλεϊ»

Ορατό το σενάριο να βρεθούν φίλαθλοι της Τσέλσι στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, παρά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στους «μπλε». Το “πράσινο φως” αναμένεται από την Αγγλική Ομοσπονδία (FA).

22.03.2022 | 09:03

Οπαδοί των Λίβερπουλ και Σίτι ζητούν να αλλάξει η έδρα του ημιτελικού Κυπέλλου λόγω των τρένων

Το γεγονός πως η βορειοδυτική Αγγλία δεν θα μπορεί να ενωθεί με το Λονδίνο το Σαββατοκύριακο 16-17 του Απρίλη, έκανε τους οπαδούς των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να ζητήσουν την αλλαγή έδρας του ημιτελικού Κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για το «Γουέμπλεϊ»! 

21.03.2022 | 11:21

Πατρίκ Βιεϊρά: Δεν λέει να χάσει στο FA Cup, 19 παιχνίδια αήττητος ως παίκτης και προπονητής!

Ο Πατρίκ Βιεϊρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό νεανικό σύνολο στην Κρίσταλ Πάλας και παρά τις δυσκολίες «έστειλε» τους «αετούς» στα ημιτελικά του FA Cup, συνεχίζοντας το αδιανόητο σερί του στη διοργάνωση.

21.03.2022 | 10:24

Οι αριθμοί του εξαιρετικού Τσιμίκα κόντρα στη Νότιγχαμ! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ, μοίρασε την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Ζότα και συνέβαλε τα μέγιστα για να προκριθεί η ομάδα του στα ημιτελικά του FA Cup, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

21.03.2022 | 09:59

Κλοπ: «Συγχαρητήρια στη Νότιγχαμ, το ματς ήταν σαν μία ευρωπαϊκή βραδιά» (vid)

Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση απέναντι στη σκληροτράχηλη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να συγχαρεί την ομάδα του αλλά και την αντίπαλό του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε.