Ειδήσεις » FA Cup

08.01.2023 | 11:15

Καμία κάμερα δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει το οφσάιντ στο γκολ της Γουλβς! (vid)

Η Γουλβς αισθάνεται αδικημένη, ο Λοπετέγκι έκανε λόγο για ανύπαρκτο οφσάιντ, οι παίκτες της ομάδας ήταν εξοργισμένοι και οι κάμερες στο «Άνφιλντ» δεν μπορούσαν να βεβαιώσουν κανέναν για τη φάση που θα μπορούσε να έχει στείλει τη Λίβερπουλ εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας.  

07.01.2023 | 23:54

Θα τα ξαναπούν Λίβερπουλ και Γουλβς, έπος για την Ρέξαμ, αποκλείστηκε η Νιούκαστλ! (vids)

Η Λίβερπουλ παρά την προσωρινή ανατροπή απέναντι στην Γουλβς δεν κατάφερε να ξεμπερδέψει με την υπόθεση πρόκριση κι έτσι με το τελικό 2-2 στο «Άνφιλντ» οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν σε επαναληπτικό. Πολλά παράπονα των «λύκων» για το γκολ στο 83' που δεν μέτρησε για οφσάιντ. Ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός για τον Κόντι Γάκπο! Με επικό αποτέλεσμα η Ρέξαμ πέρασε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Κόβεντρι, η Νιούκαστλ αποκλείστηκε από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ! 

07.01.2023 | 19:01

«Σφαλιάρες» για Φόρεστ και Μπόρνμουθ, γλίτωσε η Γουέστ Μπρομ, πέρασαν Μπράιτον και Φούλαμ!

Η χαρά του αουτσάιντερ και η απόλυτη μαγεία του Κυπέλλου Αγγλίας έκαναν την εμφάνισή τους στα παιχνίδια του 3ου γύρου για τη φετινή διοργάνωση! Η Μπλάκπουλ ισοπέδωσε την Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 4-1, η Μπέρνλι επιβλήθηκε 4-2 της Μπόρνμουθ και η Τσέστερφιλντ λίγο έλειψε να «σβήσει» από τον χάρτη του 4ου γύρου την Γουέστ Μπρομ, αλλά οι δυο τους έμειναν στο 3-3! Στάθηκαν στο ύψος τους και προκρίθηκαν οι Φούλαμ και Μπράιτον.  

07.01.2023 | 16:21

Ο Κέιν έστειλε την Τότεναμ στον 4ο γύρο του FA Cup, πέρασαν Σαουθάμπτον και Λέστερ (vid)

Η Τότεναμ πέρασε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας χάρη στον – ποιον άλλον – Χάρι Κέιν που βρήκε πάλι δίχτυα στο 50ο λεπτό και διαμόρφωσε το 1-0 κόντρα στην Πόρτσμουθ, φτάνοντας και στο -1 από την κορυφή των σκόρερ στα χρονικά του συλλόγου. Με ανατροπή η Σαουθάμπτον στον επόμενο γύρο (2-1 την Κρίσταλ Πάλας), πρόκριση για την Λέστερ (1-0 την Τζίλιγχαμ), στον επόμενο γύρο οι Ρέντινγκ και Πρέστον.   

06.01.2023 | 23:56

Πρόκριση με ασταμάτητο Ράσφορντ κόντρα στην ψυχωμένη Έβερτον (vids)

Έφτιαξε τα δύο πρώτα και πέτυχε το τρίτο γκολ. Ο Μάρκους Ράσφορντ γι' ακόμα μια βραδιά το πήρε πάνω του και οδήγησε την Γιουνάιτεντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με το 3-1 επί της Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ». Άντονι και ... Κόουντι (αυτογκόλ) τα άλλα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων», ο Άγγλος στόπερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Έδειξε θετικά σημάδια η ομάδα του Λάμπαρντ, επιδεικνύοντας πείσμα μέχρι το φινάλε. 

24.12.2022 | 12:24

Αδιανόητα ψυχρό χτύπημα και ρήξη χιαστού για παίκτη των νέων της Λέστερ! (vid)

Το βλέπεις ξανά και ξανά και απορείς με τη σκέψη του αντιπάλου... Ο Γουίλι Άλβες της Λέστερ δέχθηκε αδιανόητα ψυχρό χτύπημα στο γόνατο από παίκτη της Γουλβς στο FA Youth Cup και θα μείνει εκτός δράσης για 9 μήνες με ρήξη χιαστού! 

16.05.2022 | 10:26

Ο Μανέ αισθάνθηκε... Κλοπ στο «Γουέμπλεϊ» και μιμήθηκε τις γροθιές του προπονητή του (vid)

Ο Σαντιό Μανέ συνήθως «κλέβει» τους πανηγυρισμούς του Ρομπέρτο Φιρμίνο, όμως, τώρα το έκανε με τον Γιούργκεν Κλοπ και τις γροθιές του Γερμανού που γιόρτασε με τον κόσμο στο «Γουέμπλεϊ» την κατάκτηση του Κυπέλλου.  

16.05.2022 | 10:01

Ο Κρίστενσεν αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν τον τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Αντρέας Κρίστενσεν που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν με προορισμό την Βαρκελώνη, αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του FA Cup απέναντι στην Λίβερπουλ.