Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

26.09.2022 | 19:40

Αγγλία - Γερμανία: «Αδιάφορη» μάχη στο Nations League, πρωταγωνιστές, όμως, που έλαμψαν κατά το παρελθόν είναι πάμπολλοι

Γερμανία και Αγγλία είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς και ιστορικές Εθνικές ομάδες στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αρκετοί είναι οι πρωταγωνιστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα «μισητά» ντέρμπι των δύο χωρών. Από τον Τζεφ Χαρστ το 1966, έως τον σημερινό Τόμας Μίλερ, το BN Sports σας ταξιδεύει στο παρελθόν και στο παρών.

26.09.2022 | 13:46

Σάουθγκεϊτ: «Ξέρω ότι θα κριθώ ανάλογα με το τι θα κάνουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!» (vid)

Αφοπλιστικός ήταν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Γερμανία, με τον προπονητή των «τριών Λιονταριών» να αναφέρεται στο Μουντιάλ και να επισημαίνει πως δεδομένα θα φύγει, σε περίπτωση που η ομάδα του δεν πάει καλά στο επικείμενο τουρνουά του Κατάρ.

26.09.2022 | 11:58

Έξω ο ΤΑΑ, μπήκε για το ντεμπούτο ο Τόνεϊ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε εκτός πλάνων για το τελευταίο ματς του Nations League τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ και συμπεριέλαβε στο σχέδιο νίκης κόντρα στη Γερμανία τον Άιβαν Τόνεϊ που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.  

25.09.2022 | 10:20

Η ανάμνηση από το Euro και η ευκαιρία για ψυχική ανάταση της Αγγλίας (vid)

Η Αγγλία το βράδυ της Δευτέρας κλείνει τις υποχρεώσεις της για το Nations League με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Γερμανία, ο υποβιβασμός έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο, η τελευταία επίσημη αναμέτρηση πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ψυχική ανάταση, με οδηγό το ματς των «16» του περσινού Euro...

24.09.2022 | 12:12

Εθνική Αγγλίας: Το «It’s coming home» έγινε… «Gareth, we’ve got a problem» και οι 59 ημέρες για το Μουντιάλ, μοιάζουν λίγες!

Πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Πέμπτο ματς που δεν κερδίζει η Αγγλία, η οποία ένα χρόνο μετά τον τελικό του EURO, βιώνει τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του θεσμού, έχοντας συγκεντρώσει 2 βαθμούς σε 495 λεπτά. Στον ίδιο χρόνο, δεν έχει καν καταφέρει να σκοράρει, σε κανονική ροή αγώνα. Τα αρνητικά ρεκόρ είναι πολλά και ο χρόνος μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λιγοστεύει… επικίνδυνα για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

24.09.2022 | 10:05

«Ξέσπασμα» Λίνεκερ κατά του Σάουθγκεϊτ: «Λανθασμένες επιλογές παικτών, καμία ελπίδα για το Μουντιάλ»!

Ένα ξέσπασμα από τον Γκάρι Λίνεκερ προς πάσα κατεύθυνση αλλά κυρίως κατά του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έλαβε χώρα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ματς της Αγγλίας με την Ιταλία, σχολιάζοντας τις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του ως λανθασμένες και τονίζοντας ότι οι ελπίδες για Μουντιάλ είναι… ελάχιστες. 

23.09.2022 | 23:45

Από τον τελικό του EURO στον... «υποβιβασμό» η Αγγλία! (vid)

Στην δεύτερη κατηγορία του Nations League θα αγωνίζεται η Αγγλία από την επόμενη περίοδο του θεσμού, με τα «τρία Λιοντάρια» να ηττώνται από την Ιταλία με 1-0 και να τερματίζουν δεδομένα τελευταία στον 3ο όμιλο! Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μοναδικός «διασωθέντας», αλλά να μην μπορεί να κερδίσει τον Ντοναρούμα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Ένα κακό Nations League για την Αγγλία, που από τον τελικό του EURO και τα χαμένα πέναλτι, έφτασε στον υποβιβασμό!