Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

12.11.2022 | 18:32

Τζέιμς για Τόνεϊ και εθνική Αγγλίας: «Αν μιλήσω, θα έχω μπελάδες»! (pic)

Ο Ρις Τζέιμς όσο κι αν ήθελε να πιεστεί για να βρεθεί στο Μουντιάλ έμεινε εκτός και τώρα που βλέπει και τον Τόνεϊ τι πραγματικά μπορεί να κάνει δίχως να έχει κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ, έδειξε πως έχει παράπονα και ... αρκετά να πει για ό,τι έχει συμβεί!  

12.11.2022 | 10:42

Σάουθγκεϊτ: «Αν θέλουμε θα μιλήσουμε...» (vid)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκαθάρισε πως οι Άγγλοι θα μιλήσουν όποτε το θέλουν και για όποιο θέμα θέλουν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, δίχως να υπακούσουν στην απαράδεκτη πολιτική που θέλει η FIFA να επιβάλλει στις εθνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 

10.11.2022 | 16:08

Αγγλία: Στο Κατάρ με Μάντισον, Γουίλσον, Γουάιτ και... Γκάλαχερ!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε τους 26 της Αγγλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ! Μάντισον, Γουίλσον και Γουάιτ με τις εμφανίσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ κέρδισαν από μια θέση, «μέσα» και ο Κόνορ Γκάλαχερ! Στην αποστολή οι Φίλιπς, Άρνολντ, Γουόκερ και Σο, εκτός οι Τομόρι, Τόνει και Γουόρντ – Πρόους.    

08.11.2022 | 15:07

Μπλάτερ: «Λανθασμένη η ανάθεση του Μουντιάλ στο Κατάρ»!

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, έκανε λόγο για μεγάλο λάθος σε ό,τι αφορά στην ανάθεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την νίκη του στην υπόθεση όπου κατηγορήθηκε για παράνομη μετακίνηση χρημάτων προς τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της UEFA, Μισέλ Πλατινί.  

04.11.2022 | 14:06

Το Κατάρ πληρώνει οπαδούς για να διαφημίσουν θετικά το Μουντιάλ!

Το Fan Leader Programme του Κατάρ εξασφαλίζει σε οπαδούς μια απόλυτα ανέξοδη εμπειρία στο φετινό Μουντιάλ, με την προϋπόθεση πως εκείνοι θα πρέπει να δείχνουν χαρούμενοι σε κάθε γήπεδο, θα τραγουδούν μονάχα θετικά συνθήματα και θα γεμίζουν τα social media με μηνύματα που θα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση.  

03.11.2022 | 10:00

Με πατερίτσες μετά τη λήξη ο Τσίλγουελ: Πολύ δύσκολα θα προλάβει το Μουντιάλ! (video)

Μπορεί ο Μπεν Τσίλγουελ να υπολογιζόταν για την βασική ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως πλέον, αμφίβολο είναι ακόμη και αν θα προλάβει να παρευρεθεί σε αυτό. Εμφανίστηκε με πατερίτσες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά τη λήξη του ματς της Τσέλσι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και άμεση συνέπεια αποτελούν οι αμφιβολίες για την συμμετοχή του στην επικείμενη διοργάνωση!

02.11.2022 | 19:00

Σε μία εποχή που το ποδόσφαιρο είναι αριθμοί, ο Γουέλμπεκ των «μηδενικών» γκολ φέτος, γυρνά στην Εθνική Αγγλίας! (vids)

Όλα δείχνουν πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ έχει σοβαρές πιθανότητες να παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμη και αν δεν έχει σκοράρει φέτος. Ακόμη και αν δεν έχει κληθεί από την Εθνική Αγγλίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεδομένα, «χρωστάει» πολλά στη Μπράιτον. Και ακόμη περισσότερα στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που για ακόμη μία φορά αποδεικνύει πως από τα… ραντάρ του, τίποτα δεν περνά απαρατήρητο.

02.11.2022 | 14:34

Αγγλία και Σκωτία γιορτάζουν στην Γλασκώβη τα 150 χρόνια από την πρώτη τους κόντρα!

Τον Σεπτέμβρη του 2023 στο πλαίσιο του εορτασμού του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, η εθνική ομάδα της χώρας θα κοντραριστεί με την Αγγλία για να τιμήσουν τα 150 χρόνια από την πρώτη τους ποδοσφαιρική συνάντηση!