Ειδήσεις » Europa League

08.09.2022 | 21:37

Ο Μαρκίνιος… έλαμψε και η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από την Ζυρίχη!

Μπορεί η Άρσεναλ να δυσκολεύτηκε για μία ώρα απέναντι στην Ζυρίχη στην Ελβετία, στην 1η αγωνιστική του Europa League, όμως ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της, στην επιστροφή της στην Ευρώπη, επικρατώντας με 2-1 και έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μαρκίνιος. Γκολ και ασίστ για τον Βραζιλιάνο που «ξέσπασε» σε κλάματα κατά τους πανηγυρισμούς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους σε ένδειξη πένθους για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

26.08.2022 | 16:17

Άρσεναλ: «Ξυπνά» μνήμες… Invincibles ο Φαν Νίστελροϊ, χαμογέλασε μόλις είδε Ελβετούς στον δρόμο της! (vids)

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει ο χειμώνας της Άρσεναλ στο Europa League, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να συναντά την Αϊντχόφεν, τη Μπόντο Γκλιμτ και τη Ζυρίχη σε φάση ομίλων. Τι σημαίνει αυτό; Πως χαμογελά λόγω… Ελβετών και πως θυμάται το ένδοξο παρελθόν της με τον Ρουντ Φαν Νίστελοϊ απέναντί της!

26.08.2022 | 14:56

Κλήρωση Europa League: Θα δυσκολευτούν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όχι και οι πιο βατές κληρώσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για τους ομίλους του UEFA Europa League. Με Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ και Ζυρίχη οι «κανονιέρηδες», με Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σέριφ και Ομόνοια οι «κόκκινοι διάβολοι».  

18.06.2022 | 12:19

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντέκλαν Ράις για την επίθεση στον διαιτητή του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ! (vid)

Προβλεπόμενη ήταν η τιμωρία στον Ντέκλαν Ράις μετά την λεκτική επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης με την Άιντραχτ, Χεσούς Ζιλ Μανθάνο, για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ντέιβιντ Μόγες για την αποβολή του στο ίδιο παιχνίδι.

20.05.2022 | 17:56

Ράις και Ντόουσον στην καλύτερη ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ για το Europa League!

Στην καλύτερη ενδεκάδα του Europa League συμπεριλήφθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, παρά το γεγονός πως τα «σφυριά» έφτασαν μέχρι και τον ημιτελικό της διοργάνωσης! Ο λόγος για τους Ντέκλαν Ράις και Κρεγκ Ντόουσον!

19.05.2022 | 20:22

Ρέιντζερς: Κάθε αποτυχία την κάνει πιο δυνατή!

Η Ρέιντζερς έφτασε στη πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό και να κατακτήσει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο από το 1972, αλλά όπως «έπεσε» οφείλει να σηκωθεί! Κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

19.05.2022 | 11:53

Ο Λούντστραμ άφησε… ενθύμιο στο κεφάλι του Ρόντε (pic)

Στο 5ο λεπτό του τελικού ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Άιντραχτ, ο Λούντστραμ πήγε επικίνδυνα με τις τάπες πάνω στο πρόσωπο του Ρόντε με αποτέλεσμα ο Γερμανός να ματώσει και να κρατήσει «ενθύμιο» τα ράμματα στο κεφάλι του.

19.05.2022 | 10:10

Ράμσεϊ: Μπήκε στον τελικό για τα πέναλτι, αστόχησε και θα το κουβαλάει μέσα του... (vid)

Πολύ θα ήθελε να έχει προσφέρει κάτι παραπάνω γνωρίζοντας ότι δεν έχει κάνει κάτι τρομερά αξιοσημείωτο στη θητεία του στην ομάδα, ωστόσο, ο Άαρον Ράμσεϊ έγινε και μοιραίος για την Ρέιντζερς στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στη Σεβίλλη.  

19.05.2022 | 00:55

Η Άιντραχτ «λύγισε» την Ρέιντζερς από την άσπρη βούλα και σήκωσε την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ! (vids)

Μετά από ένα παιχνίδι με ένα γκολ για κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια και μία παράταση, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης  επικράτησε της Ρέιντζερς στην διαδικασία των πέναλτι (5-4) και αναδείχθηκε νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο έπειτα από 42 ολόκληρα χρόνια.