Ειδήσεις » Champions League

23.02.2023 | 17:31

Οι Άγγλοι δεν μπήκαν… ποτέ στη φάση των «16»: Αν μετρούσαμε βαθμούς, θα είχαν πάρει έναν από τους 12!

Μπορεί να μοιάζει εντελώς… οξύμωρο, αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική των Άγγλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως είναι μία πραγματικότητα. Ούτε μία ομάδα από το «Νησί» κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι η μοναδική που δεν ηττήθηκε! Εντυπωσιακό...

23.02.2023 | 16:23

Τελικά, ο Ράσφορντ ήθελε τον… Ολλανδό του

Ένας Μάρκους Ράσφορντ που χαίρεσαι να τον βλέπεις, δια χειρός… Έρικ Τεν Χαγκ. Με την φετινή αγωνιστική του «εκτόξευση», άπαντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέπουν στο πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού, τον ηγέτη του σήμερα αλλά και του «αύριο».  

23.02.2023 | 15:41

Ο Πεπ έκανε ό,τι και ο Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ το 2018…

Ο Γκουαρδιόλα τόνισε ότι ήταν τρομερά ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό δεν άλλαξε κανέναν κόντρα στη Λειψία, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι ο αμέσως προηγούμενος που είχε αποφασίσει να μην κάνει αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2018…  

23.02.2023 | 13:19

Στο εις βάρος τους 2-0 οι παίκτες της Ρεάλ μετέδιδαν ηρεμία ο ένας στον άλλον… (vid)

Γι’ αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Ρεάλ και έχει καταφέρει να φέρει… τούμπα όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο για να κατακτήσει την κορυφή. Είναι τρομερή η νοοτροπία των παικτών του Αντσελότι όταν το πράγμα ζορίσει και το επέδειξαν και στο «Άνφιλντ».  

23.02.2023 | 10:50

Ο Πεπ δεν έκανε αλλαγή και σχολίασε: «Αν θέλω θα παίξω με 9 επιθετικούς στη ρεβάνς»! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο απέναντι στην Λειψία δίχως ν’ αλλάξει η 11άδα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε, ξεκαθάρισε πως κάνει ό,τι θέλει και ίσως στην ρεβάνς να σκεφτεί να παρουσιάσει κάτι… τρελό.  

22.02.2023 | 23:52

Η Σίτι «πλήρωσε» την αντίδραση που... δεν περίμενε (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι πίστεψε πως θα είχε εύκολο βράδυ κόντρα στην Λειψία, αυτό της έδειξε το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους της αναμέτρησης, όμως την «πάτησε». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε στο 1-1 με τους «ταύρους» επί γερμανικού εδάφους στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ήταν... αδιάβαστη στην αντίδραση των αντιπάλων.  

22.02.2023 | 16:53

Το «μαύρο» κουτί των ηττών της Λίβερπουλ: Από τη Μπέρμιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης και από την Άρσεναλ στον… Τζακ Γκρίλις! (video)

Την 36η πιο «βαριά» ήττα της ιστορίας της υπέστη η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, με τους «κόκκινους» να χάνουν μόλις για 3η φορά στο «σπίτι» τους με 5-2 και για πρώτη στον 21ο αιώνα! Ποιες είναι όμως οι πιο ηχηρές «σφαλιάρες» που έχει υποστεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ;    

22.02.2023 | 15:58

Ο κόσμος της Ρεάλ φώναζε «Λίβερπουλ, Λίβερπουλ» στο φινάλε του ματς! (vid)

Το εκατέρωθεν χειροκρότημα για τη συμπεριφορά όλων ήταν τέτοιο που ομόρφυνε τη βραδιά στο «Άνφιλντ», όμως, ο κόσμος της Ρεάλ άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα της Λίβερπουλ για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του έπειτα από την αποθέωση που απήλαυσε ο Λούκα Μόντριτς από το αγγλικό κοινό!  

22.02.2023 | 14:20

Προβάδισμα με δύο γκολ και ήττα με… τρία περισσότερα; Μόνο η Λίβερπουλ στην ιστορία του Champions League!

Είναι δυνατόν σε ένα ματς νοκ - άουτ, στο «Άνφιλντ», να προηγείται η Λίβερπουλ με 2-0 και εν τέλει να καταλήγει να το χάνει με τρία γκολ διαφορά; Πριν από τη συνάντηση με τη Ρεάλ έμοιαζε ανέφικτο, αλλά πλέον είναι γεγονός. Και οι «κόκκινοι» είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα στην ιστορία του Champions League που βίωσαν κάτι τέτοιο!

22.02.2023 | 10:45

Κλοπ: «Ο Αντσελότι θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση κι όντως έτσι φαίνεται…» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με απόλυτη λογική μετά τον διασυρμό της Λίβερπουλ με το τελικό 5-2 από την Ρεάλ στο «Άνφιλντ», αλλά και δεν παρέλειψε να τονίσει πως ό,τι κι αν έχει συμβεί, όσο απειροελάχιστες κι αν είναι οι πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα τις διεκδικήσει μέχρι τέλους στο «Μπερναμπέου».