Ειδήσεις » Champions League

17.03.2023 | 13:17

Ξανά με την Ρεάλ η Τσέλσι, Πεπ και Χάαλαντ συναντούν ξανά την Μπάγερν!

Όπως και στα περσινά προημιτελικά, όπου η Ρεάλ έκανε μια από τις πολλές και εντυπωσιακές ανατροπές, έτσι και φέτος η Τσέλσι θα κοντραριστεί με την «βασίλισσα» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ! Η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πεπ, Χάαλαντ και Κανσέλο στο επίκεντρο, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου που πέταξε εκτός με άνεση την Παρί Σεν Ζερμέν! Πιθανός αγγλικός "εμφύλιος" στα ημιτελικά!  

16.03.2023 | 14:29

Υποκλίθηκε και ο «βασιλιάς», Τιερί Ανρί στον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Με ένα μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ να αντιληφθεί πόσο σπουδαίο ήταν το κατόρθωμά του απέναντι στη Λειψία. Με το να του το αναγνωρίσει ο κορυφαίος που πέρασε ποτέ από το είδος του σκοραρίσματος στο «Νησί». Ο Τιερί Ανρί. Και αυτό ακριβώς συνέβη!  

16.03.2023 | 08:35

Με YNWA αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ το «Μπερναμπέου» (vid)

Ρεάλ και Λίβερπουλ ενώνονται πλέον ενάντια σε κάθε μορφή βίας, έλλειψης οργάνωσης και προσπάθειας άδικης επίρριψης ευθυνών μετά τον περσινό τελικό στο Παρίσι, με τον κόσμο των «κόκκινων» ν' ακούει από τα μεγάφωνα του «Μπερναμπέου» το YNWA σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και για ό,τι συνέβη στο πρώτο ματς. 

16.03.2023 | 08:09

Ήταν αδύνατο για την Λίβερπουλ, όσο αξιοπρεπώς κι αν στάθηκε...

Η Λίβερπουλ γνώρισε νέα ήττα και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει στο 1-0 και μετά το 5-2 του «Άνφιλντ» να εξασφαλίζει εύκολα την πρόκριση στα προημιτελικά. Έδειξε διάθεση, στάθηκε καλά, αλλά δεν είχε τρόπο να σηκωθεί από το καναβάτσο η ομάδα του Κλοπ...

14.03.2023 | 23:50

Με αδιανόητο Χάαλαντ, η Σίτι διέσυρε την Λειψία και πέρασε στα προημιτελικά! (vids)

Χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο, πέντε τέρματα μόνος του στο παιχνίδι και ιστορική βραδιά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο «Etihad»! Ο Viking έκανε ό,τι ήθελε και η Μάντσεστερ Σίτι δεν λυπήθηκε ούτε στο ελάχιστο την Λειψία, φτάνοντας στο τελικό 7-0 για να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Ρεκόρ στην διοργάνωση, αλλά και στην ιστορία των «πολιτών» από τον Νορβηγό στράικερ, έβαλαν γκολ και οι Γκουντογκάν και Ντε Μπρόινε. 

14.03.2023 | 22:33

Ο Χάαλαντ έφτασε στα 31 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ταχύτερα απ' όλους κι ας είναι μόλις 22 ετών! (vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράροντας δις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απέναντι στην Λειψία και ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έφτασε στα 31 τέρματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι ας είναι μόλις 22 ετών! Το επίτευγμα ήρθε γρηγορότερα απ' οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία του θεσμού!   

10.03.2023 | 18:45

Απίθανο: Η Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (pic)

Ακούγεται… ακραίο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μέσω μίας… φωτογραφίας!

09.03.2023 | 13:30

Η Τότεναμ ήθελε απλά ένα γκολ και έκανε δεύτερη τελική στο στόχο στο 90’ + 3’…

Ναι μεν από μισή ευκαιρία – ούτε καν ολόκληρη – μπορεί να βρεθεί ο δρόμος προς τα δίχτυα, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να κάνει η Τότεναμ στην ρεβάνς με την Μίλαν κι ας χρειαζόταν μόλις ένα τέρμα για να διεκδικήσει στην πρόκριση.  

09.03.2023 | 12:04

Τα περιμένει όλα ο Κόντε: «Μπορεί και να με απολύσουν»

Με το θέμα του συμβολαίου του και της παραμονής του στον πάγκο της Τότεναμ να έχει «παγώσει», ο Αντόνιο Κόντε ανέφερε πως πλέον τα περιμένει όλα, ακόμα και την πιθανή απόλυσή του πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.  

09.03.2023 | 11:32

Ριτσάρλισον: «Πάλι με άφησε στον πάγκο, δεν καταλαβαίνω…»

Όλα τά ‘χε η Τότεναμ, οι εσωτερικοί τριγμοί της έλειπαν… Ο Ριτσάρλισον ξεσπάθωσε και εκφράζει απορίες για τον ρόλο που τελικά έχει στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε μετά την παρουσία του στον πάγκο γι’ ακόμα μια φορά και τη συμμετοχή του για 20 λεπτά…