Ειδήσεις » Champions League

10.05.2023 | 10:06

Εκδιώχθηκε από την σουίτα ο πατέρας του Χάαλαντ για ύβρεις και ρίψη φαγητού στους οπαδούς της Ρεάλ! (vid)

Η ασφάλεια του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης συνόδευσε εκτός σουίτας τον πατέρα του Χάαλαντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τρίτης, αφού, ο πατέρας του Νορβηγού φέρεται να χλεύαζε, αντάλλαζε ύβρεις και να έριχνε φαγητό στους οπαδούς των «μερένγκες»! 

09.05.2023 | 23:53

Ο Ντε Μπρόινε «έσωσε» τη Σίτι απέναντι στη Ρεάλ, που πήγε να το… κάνει ξανά! (vids)

«Τρόμαξε» ξανά η Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», βρέθηκε πίσω στο γκολ, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο ήρωάς της. Διαμόρφωσε με απίθανο σουτ το τελικό 1-1, απαντώντας στη «γκολάρα» του Βινίσιους και πλέον, όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του «Έτιχαντ».

09.05.2023 | 18:55

Πεπ, έμαθες από τον περσινό εφιάλτη; Γιατί η «Βασίλισσα» είναι ξανά εδώ! (vids)

Ένα από τα μεγαλύτερα come-back στην ιστορία του Champions League. Ένα ματς που κάθε φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα λησμονήσει ποτέ. Διότι στο 89ο λεπτό προκρινόταν με νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στο 90’ και… 20’, βρισκόταν πίσω στο σκορ! Απίθανο…

09.05.2023 | 13:15

Γκουαρδιόλα: «Λάθος να μιλήσουμε για εκδίκηση, είναι μια νέα ευκαιρία»(vid)

Ξεχνώντας όσα συνέβησαν πέρυσι στα ημιτελικά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσεγγίζει τις νέες αναμετρήσεις της Σίτι με την Ρεάλ στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ με το σκεπτικό της νέας ευκαιρίας για την διεκδίκηση του τροπαίου κι όχι με εκδικητική διάθεση.  

20.04.2023 | 14:14

Ο 22χρονος Χάαλαντ έφτασε τα 2/3 των γκολ του MSN της Μπαρτσελόνα!

Ο ασύλληπτος Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου στην ρεβάνς των προημιτελικών (1-1), πρόσφερε στην Σίτι την πρόκριση στους «4» του Champions League και ισοφάρισε σε νοκ-άουτ φάση, τα γκολ των δύο εκ των τριών αστέρων του MSN, που είχε σχηματιστεί στη Μπαρτσελόνα!   

19.04.2023 | 23:58

Στα ημιτελικά δια χειρός Χάαλαντ (vids)

Με το 12ο γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ και 48ο σε όλες τις διοργανώσεις παρά και το πρώτο του χαμένο πέναλτι μετά από μια διετία, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πρωταγωνίστησε και στην ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου. Συνέβαλε στο τελικό 1-1 της Allianz Arena και έστειλε την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 4-1! Επόμενο εμπόδιο των «πολιτων», η Ρεάλ!  

19.04.2023 | 17:30

Τρομερός μικρός εκστασιάστηκε με τους παίκτες των Τσέλσι και Ρεάλ και τρελάθηκε με Μπενζεμά! (vid)

Προκάλεσε χαμόγελα, γέλια, έλεγε στον Κουρτουά ότι η Τσέλσι θα τον νικήσει, ενθουσιαζόταν με όσους αστέρες περνούσαν από μπροστά του, όμως, ο μικρούλης τρελάθηκε τελείως όταν τον χαιρέτησε ο Καρίμ Μπενζεμά.  

19.04.2023 | 13:38

Ασυγκράτητος Τιάγκο Σίλβα: «Δεν χωρούσαμε στ’ αποδυτήρια, ας μπει ένα stop γιατί του χρόνου θα γίνουν ίδια λάθη»! (vid)

Με το θάρρος και την πυγμή της γνώμης του, ο Τιάγκο Σίλβα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στην Τσέλσι. Μίλησε για το τεράστιο ρόστερ που … ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να μεγαλώσουν τ’ αποδυτήρια και κάλεσε τους υπεύθυνους να βάλουν ένα πλάνο, προκειμένου τη νέα σεζόν να γίνει κάτι σωστό!