Ειδήσεις » Championship

08.05.2023 | 19:15

«Νιούκαστλ, ερχόμαστε»: Τρομερές σκηνές από τους οπαδούς της Σάντερλαντ, για την είσοδο στα play – off! (vid)

Τεράστια επιτυχία για τη Σάντερλαντ στην τελευταία αγωνιστική της Champiοnship, με τις «μαυρόγατες» να επικρατούν με 3-0 της Κόβεντρι και να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στα play-off.

05.05.2023 | 13:59

Έτσι έσωσε την Χάντερσφιλντ ο Γουόρνοκ

Όταν ανέλαβε, πήρε στα χέρια του μια ομάδα στον πάτο της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ. Χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για ν’ αποφύγει το «παγόβουνο» και τον υποβιβασμό, οδηγώντας το «καράβι» σε πιο ήρεμα νερά. Κι όμως, ο Νιλ Γουόρνοκ το κατάφερε το βράδυ της Πέμπτης…  

02.05.2023 | 00:12

Φεύγει από τη Φενέρ ο Πέλκας, αποφασίζει η Χαλ για το μέλλον του!

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Πέλκα από τη Φενέρμπαχτσε και την Τουρκία και πλέον η Χαλ είναι αυτή που αποφασίζει αποκλειστικά για το μέλλον του. Ανοιχτός ο δρόμος για παραμονή στο «Νησί», στο βάθος υπάρχει και το σενάριο επιστροφής στον… ΠΑΟΚ!

01.05.2023 | 10:30

Αποφασίζει μέσα στην ημέρα η Χαλ για τον Πέλκα: Μένει και υπογράφει συμβόλαιο ή αποχωρεί άμεσα!

Μόλις μία αγωνιστική εκκρεμεί για τη Χαλ σε επίπεδο Championship και η μεγάλη ώρα της τελικής απόφασης για τον Δημήτρη Πέλκα είναι… τώρα . «Μένει ή φεύγει;» είναι το ερώτημα, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει πάντως συμπάθειες στον αγγλικό σύλλογο!

29.04.2023 | 20:24

Επιτέλους ασίστ: Πρώτη συμμετοχή σε γκολ του Γιαννούλη στην Championship στην σεζόν! (vid)

Έπρεπε να περιμένει 25 παιχνίδια, αλλά τελικά, η πρώτη ασίστ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τον Δημήτρη Γιαννούλη είναι γεγονός. Εξαιρετική μεταβίβαση στον Σάρτζεντ, με φόντο το προβάδισμα της Νόριτς στο «Χόθορνς».

26.04.2023 | 10:28

Με τσαμπουκάδες, πριν από την γιορτή στο «Ίγουντ Παρκ» η Πρωταθλήτρια Μπέρνλι (vid)

Οι παίκτες των Μπέρνλι και Μπλάκμπερν πιάστηκαν στα χέρια με την λήξη της αναμέτρησης στο «Ίγουντ Παρκ», όπου η ομάδα του Βινσέν Κομπανί κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο πριν από μερικές μέρες.