Ειδήσεις » Best of the rest

01.10.2023 | 09:45

«Παίξτε με καρδιά»: Η φοβερή κίνηση του Κλοπ στον πάγκο (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχοντας αντιληφθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του αισθάνονταν αδικημένοι και είχαν κουραστεί στο παιχνίδι με την Τότεναμ, τους προέτρεπε να συνεχίσουν να παίζουν με καρδιά μέχρι το φινάλε, ανεξάρτητα από την έκβαση του ματς!  

30.09.2023 | 11:28

Συγκινητικό: 30 χρόνια μετά, Αρτέτα και Ιραόλα από την ίδια ομάδα της Βασκονίας, κοντράρονται στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ και οι δύο άνθρωποι που θα βρίσκονται στην άκρη των πάγκων στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έχουν τη δική τους κοινή ιστορία. Οι Αρτέτα και Ιραόλα είχαν ξεκινήσει παρέα από ακαδημία, στην Βασκονία και τώρα βρίσκονται αντίπαλοι στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο!   

29.09.2023 | 18:55

Μπράιτον και ΠΑΟΚ σε 2η και 3η θέση: Στην ίδια λίστα Κωνσταντέλιας και Έβαν Φέργκιουσον!

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προέκυψε πριν από μερικές ημέρες, με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον και τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που βρίσκεται στη 2η θέση μίας πολύ ενδιαφέρουσας λίστας, «παρέα» με τον Έβαν Φέργκιουσον!

29.09.2023 | 12:43

Κομπανί: «Έμεινα εκτός για 9 μήνες, πέθανε η μητέρα μου, η αδερφή μου διαγνώστηκε με καρκίνο…» (vid)

Σε μια συγκλονιστική ομιλία για να δείξει πως πλέον διαχειρίζεται διαφορετικά τις δύσκολες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο και δεν συγκρίνει με τίποτα τις αναποδιές του αθλήματος με όσα σοβαρά μπορεί να συμβούν στη ζωή, ο Βινσέν Κομπανί στέλνει το καλύτερο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση...  

28.09.2023 | 09:38

Η «οβίδα» του Σόμποσλαϊ και το τακουνάκι για… βραβείο του Ζότα (vids)

Η Λίβερπουλ έφτασε στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ με … στυλ, ακόμα κι αν χρειάστηκε να κάνει ανατροπή κόντρα στην Λέστερ. Ο Σόμποσλαϊ γι’ ακόμα μια φορά έδειξε πόσο τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η ομάδα του που τον έχει δικό της, ενώ, ο Ζότα με την μαγική του τακουνιά έδωσε μεγαλύτερη αξία στην ασίστ του Κουάνσα.  

26.09.2023 | 18:30

Πώς να γίνεις… Αμπράμοβιτς; Ο Μποέλι έφτασε τις 13 νίκες με την Τσέλσι, με διαφορά ενός χρόνου και 28 ματς!

Ο Τοντ Μποέλι έχει δει την Τσέλσι να πανηγυρίζει 13 φορές σε επίπεδο Premier League, στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα. Χρειάστηκε 47 ματς και 505 ημέρες για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό. Πόσο ήθελε για να πράξει κάτι ανάλογο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς; Ένα χρόνο και 28 ενενηντάλεπτα λιγότερα!

25.09.2023 | 20:05

Απίθανο: Ο Ποντένσε σκοράρει με το κεφάλι, μόνο το… πρώτο του γκολ με την ομάδα του! (vid)

Φεύγει από την Ελλάδα, πηγαίνει στην Πορτογαλία και ανοίγει λογαριασμό με τη Γουλβς, με κεφαλιά. Περνούν τρία χρόνια, δεν το κάνει ξανά. Επιστρέφει στον Ολυμπιακό και το πρώτο του γκολ είναι ξανά με το κεφάλι. Ναι, ο Ντάνιελ Ποντένσε μάλλον το κάτι… επίτηδες. Δεν εξηγείται!

24.09.2023 | 10:51

Μια… πολυπολιτισμική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάτι λιγότερο από μια 10ετία είχε να παρουσιάσει κάτι ανάλογο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα πρόσωπα που παρουσίασε στην 11άδα της αναμέτρησης με την Μπέρνλι και τις εθνικότητές τους!