Ειδήσεις » Best of the rest

15.10.2023 | 11:17

Ο Τεν Χαγκ… ποδοσφαιριστής, η τραγική πάσα και η φάση που έγινε viral στην Αγγλία! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει μαλλιά, παίζει ποδόσφαιρο και βρίσκεται στον άξονα. Θέλει να αλλάξει παιχνίδι, το κάνει ολότελα λανθασμένα και 20 χρόνια μετά, οι Άγγλοι βρήκαν νέο λόγο για να τον… κατακρίνουν!  

13.10.2023 | 22:58

«Έτσι θα κάνεις και με τον Νούνιες!» - Αποθέωση για την ασίστ του Τσιμίκα από τους Άγγλους (vid)

Την εκπληκτική ασίστ του Κώστα Τσιμίκα με την Εθνική Ελλάδος εκθείασαν οι Άγγλοι, με τους φίλους της Λίβερπουλ να αναμένουν μία ανάλογη στιγμή του Έλληνα μπακ με τον Ντάργουιν Νούνιες!

12.10.2023 | 10:00

Μικέλ, το είχες… δει; Η στιγμή που ο Αρτέτα λέει στον Τομιγιάσου τι να κάνει, πριν το γκολ της Άρσεναλ! (vid)

MVP του ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως είναι ο Μικέλ Αρτέτα. Δεν είναι μόνο ότι οι τέσσερις αλλαγές του συνεργάστηκαν στο νικητήριο γκολ. Είναι και… αυτή η οδηγία προς τον Τακεχίρο Τομιγιάσου!

11.10.2023 | 17:14

Ο Κάλβιν Φίλιπς δέχθηκε... πρόκληση από πιτσιρικά για τη φανέλα του και ήταν win-win για τον μικρό! (vid)

Ένας πιτσιρικάς οπαδός της εθνικής Αγγλίας περίμενε την ολοκλήρωση της προπόνησης για να μιλήσει με τον Κάλβιν Φίλιπς και του έδειξε... με έξυπνο τρόπο ότι ήθελε τη φανέλα του! Μάλιστα, δεν την ήθελε έτσι απλά, αλλά προκάλεσε τον διεθνή χαφ της Σίτι σε «μονομαχία» με... πέτρα-ψαλίδι-χαρτί!   

10.10.2023 | 15:40

Ο Αζάρ το απολάμβανε σαν να ήταν παιδί: «Δεν έκανε ποτέ κανονική προπόνηση...»

Το ταλέντο του ήταν τέτοιο από αυτά που εμφανίζονται σπάνια. Ο Αζάρ ήταν από τους ανθρώπους που έπαιζαν για τη χαρά τους και για τη χαρά του αθλήματος και των οπαδών στις εξέδρες. Και μπορεί να βρέθηκε στο κορυφαίο επίπεδο, να κατέκτησε τίτλους, ωστόσο, ο απόλυτα επαγγελματικός χαρακτήρας της κατάστασης δεν του ταίριαξε...

10.10.2023 | 11:31

Οι Άγγλοι θυμήθηκαν την ιστορία Μαρτινέλι – Γιουνάιτεντ: «Τον είχαν κόψει τέσσερις φορές!»

Και όμως, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι θα μπορούσε σήμερα να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέσσερις φορές προσπάθησε άλλωστε να υπογράψει στον σύλλογο. Δεν τα κατάφερε σε καμία, δεν έπεισε ποτέ και η ιστορία εν συνεχεία με την Άρσεναλ, είναι γνωστή!

09.10.2023 | 18:32

Το «σήριαλ» συνεχίζεται: Τελικά, πόσα χρήματα έδωσε η Μπάγερν Μονάχου στην Τότεναμ για τον Κέιν;

Ίσως και να μη μάθουμε την αλήθεια ποτέ για αυτή τη συμφωνία. Πιστεύαμε μέχρι σήμερα πως ο Χάρι Κέιν πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 100 εκατομμυρίων. Τελικώς, αυτά έγιναν… 82! Τουλάχιστον σύμφωνα με τον τέως ισχυρό άνδρα της γερμανικής ομάδας.

09.10.2023 | 10:21

Υπέροχος Ντε Τζέρμπι, έδειχνε στον κόσμο της Μπράιτον να χειροκροτήσει τον ΜακΆλιστερ! (vid)

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ άφησε μόνο φίλους πίσω στο Μπράιτον αποχωρώντας από εκεί το καλοκαίρι για χάρη της Λίβερπουλ και αυτό φάνηκε στο φινάλε της αναμέτρησης της Κυριακής, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και τον Ντε Τζέρμπι να του δείχνει πως η «μπλε» οικογένειά του θα τον ευγνωμεί για όσα πρόσφερε. 

08.10.2023 | 21:31

Η ωραιότερη στιγμή της βραδιάς: Ο Κλοπ δεν άφησε τον Ντε Τζέρμπι να… αποβληθεί! (vid)

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι θα αποβαλλόταν από το Μπράιτον – Λίβερπουλ με… μαθηματική ακρίβεια και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον άφησε. Για αυτό, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε εν συνεχεία πως… αγαπά τον Γερμανό!

08.10.2023 | 11:16

Μάντισον: Ασίστ από τον συνήθη ύποπτο των ευκαιριών για γκολ (vid)

Ο Τζέιμς Μάντισον συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά έφτιαξε και το μοναδικό γκολ της Τότεναμ στην τρομερά δύσκολη νίκη επί της Λούτον στο Kenilworth Road.