Ειδήσεις » Best of the rest

23.10.2023 | 13:15

Σμιθ – Έμερι: Πρώην και νυν προπονητής της Βίλα σε μια μοναδική συνέντευξη (vid)

Είναι κάτι που όσο κι αν το ψάξεις, μάλλον δεν θα βρεθεί πουθενά αλλού. Η Πρέμιερ Λιγκ ενώνει παρελθόν με παρόν και οι επαγγελματίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά πως ο σεβασμός έρχεται πριν και πάνω απ' όλα. Και κάπως έτσι οι Ντιν Σμιθ και Ουνάι Έμερι πρόσφεραν μια μοναδική τηλεοπτική στιγμή...  

22.10.2023 | 16:56

«Σε όλα τα Λίβερπουλ – Έβερτον θα είσαι εκεί, γιατί είμαι εγώ εδώ για εσένα!»

Η ιστορία του Στιβ Κέλι δεν είναι συνηθισμένη. Όπως άλλωστε και η εικόνα ενός οπαδού της Έβερτον σε μία κερκίδα οπαδών της Λίβερπουλ. Κι όμως, αποτελεί σύμβολο για το Μέρσεϊσαϊντ και φροντίζει ώστε να μη χάνει κανένα ντέρμπι στο «Άνφι΄ντ», βρισκόμενος πάντα στη θέση του αδικοχαμένου αδερφού του…

21.10.2023 | 17:27

Τρελαμένος ο Κλοπ, πανηγύριζε με γροθιές και κραυγές σε κάθε εξέδρα! (vid)

Κάτι όσα είχαν προηγηθεί με την Τότεναμ, κάτι το πρώτο χρονικά ματς μετά από διακοπή πρωταθλήματος γι' ακόμα μια φορά, ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε και το καταχάρηκε μετά το 2-0 της Λίβερπουλ επί της Έβερτον στο «Άνφιλντ».  

20.10.2023 | 19:12

Το βίντεο που δικαιώνει τον Μίλνερ: «Ο Οριγκί τότε νόμιζε ότι… ισοφάρισε!» (vid)

Απίστευτη τοποθέτηση του Τζέιμς Μίλνερ στην αυτοβιογραφία του, εξιστορώντας το γκολ απέναντι στην Έβερτον, τον Δεκέμβριο του 2018 και την αντίδραση του Ντιβόκ Οριγκί, που δεν κατάλαβε πως η Λίβερπουλ κέρδισε!

20.10.2023 | 11:44

Ο Ρίτσαρντς «ξαναχτυπά»: Το γκολ με την ντρίμπλα του Κρόιφ... δίχως την μπάλα! (vid)

Ίσως ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρχει σε ψυχαγωγικό σόου με θέμα το ποδόσφαιρο. Ο Μάικα Ρίτσαρντς έδωσε νέο ρεσιτάλ παρέα με τους Λίνεκερ και Σίρερ και εξήγησε το γκολ που είχε πετύχει κάποτε απέναντι στη Στόουκ, τοποθετώντας το πάνω από τους «πύραυλους» των Ρόουζ και Γιαγκέλκα από Τότεναμ και Έβερτον! 

19.10.2023 | 00:11

Έτσι ξεκίνησαν όλα: Ο Φαν Ντάικ είχε… προειδοποιήσει τον Τσιμίκα για το χορτάρι στην OPAP Arena! (video)

Βίντεο που εξηγεί… πολλά έκανε την εμφάνισή του, μερικές ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με την Ολλανδία, στο οποίο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λέει στον Κώστα Τσιμίκα για τον αγωνιστικό χώρο!

17.10.2023 | 13:49

«Φώτη, έκανες τον Άκε να φαίνεται κακός» - Αποθεώνουν Ιωαννίδη οι Άγγλοι, θυμήθηκαν ξανά τη… Γιουνάιτεντ!

Ήταν πράγματι απίστευτη η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη απέναντι στην Ολλανδία και εκπληκτικός ο τρόπος που αντιμετώπισε το μαρκάρισμα του Νέιθαν Άκε, με τον Έλληνα επιθετικό να γίνεται viral στην Αγγλία και τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνει ξανά στη συζήτηση!

17.10.2023 | 10:33

Η ιστορία ενός πέναλτι: Η επιτυχία του Φαν Ντάικ, ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και οι τελικές

Ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και της Λίβερπουλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90' + 3' πρόσφερε στους «οράνιε» το 1-0 επί της Ελλάδας και την τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το γκολ αυτό, συγκρίνεται με το προ... 16 ετών πέναλτι του Φαν Νίστελροϊ, ενώ, η ομάδα του Κούμαν θα πρέπει να θεωρείται και αρκετά τυχερή...

16.10.2023 | 14:58

«Θέλεις τον Σανέ, πλήρωσέ μου το συμβόλαιο του… Κόβασιτς» - Θα κάνει δώρο στη Σίτι η Λίβερπουλ;

Για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Σανέ της Μπάγερν Μονάχου κάνουν λόγο αγγλικά Μέσα τις τελευταίες ώρες, αλλά το εν λόγω deal έγινε πιο… περίπλοκο, όταν έγινε γνωστή η ρήτρα που έχει βάλει στον ποδοσφαιριστή η Μάντσεστερ Σίτι!