Ειδήσεις » Best of the rest

25.11.2023 | 17:48

Τσιμίκας στο LFCtv : «We are scousers, εγώ θα πανηγύριζα περισσότερο από τον Άρνολντ, είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι!»

Αντικείμενο συζήτησης έγιναν στην Αγγλία οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Πόρωσε» τον κόσμο με το «we are scousers», δεν θεώρησε υπερβολικό τον πανηγυρισμό του Αλεξάντερ Άρνολντ και επισήμανε πως πίστευε μέχρι τέλους ότι η ομάδα του θα βρει γκολ!

24.11.2023 | 11:02

Όταν το παρόν σου, σέβεται το παρελθόν σου: Aπόλυτη αποθέωση του Νούνιες στον Σουάρες, περήφανη η Λίβερπουλ! (vid)

Τρομερά λόγια και φοβερός σεβασμός από τον Ντάργουιν Νούνιες στον Λουίς Σουάρες. Καθολική αναγνώριση, υπέροχες στιγμές και η Λίβερπουλ να… ακούει και να κοιτά. Δύο Ουρουγουανοί, ο ένας στο «Άνφιλντ», ο άλλος πέρασε από εκεί, αμφότεροι αγαπούν ο ένας τον άλλον!

23.11.2023 | 14:38

Τρομερός Φόντοπ, αντέγραψε το αστείο τρέξιμο του Ρούντιγκερ κι έγινε viral!

Ο επιθετικός της Όλνταμ, Μάικ Φόντοπ, βρήκε ευκαιρία για να γίνει λίγο περισσότερο γνωστός και τ' όνομά του να κυκλοφορήσει στα social media, αποφασίζοντας να μιμηθεί τον τρομερό τρόπο με τον οποίο τρέχει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ!  

23.11.2023 | 11:15

Ο Πηλέας στο England365: Το «good morning Kostas» του Βενγκέρ, τα αστεία του Ανρί και μία εμπειρία ζωής στην Άρσεναλ!

Ο Κώστας Πηλέας αποκλειστικά στο England365. Ένα παιδί που από τα 11 του χρόνια συζητούσε με την Άρσεναλ και από τα 15,5 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Μία υπέροχη συζήτηση με τον Δημήτρη Μανάκο, για όσα είδε και όσα βίωσε στους «κανονιέρηδες», που ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά ένα… χαρτί «χάλασε» τα σχέδιά τους!

22.11.2023 | 22:53

Ο λόγος που ο Τσιμίκας δεν έπαιξε στο Ελλάδα – Γαλλία και η… σπόντα για το «μεσημεριανό» Λίβερπουλ – Σίτι!

Μάθαμε τον λόγο. Ή για την ακρίβεια επιβεβαιώσαμε για ποιον λόγο απουσίαζε ο Κώστας Τσιμίκας από την αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στη Γαλλία. Δεν αναφέρθηκε όμως μόνο σε αυτό, αλλά και στη συνήθεια της Premier League να ορίζει μεσημέρι τα ματς της Λίβερπουλ, μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

22.11.2023 | 10:52

Το «quick-quick» του Σαλιμπά, η συγγνώμη του Ντισασί στους Έλληνες και ο Ζιρού που δεν μας… έβλεπε!

Μοναδική εμπειρία. Αξέχαστο ματς. Μαγικό κλίμα στην OPAP Arena, τρομερή κατάθεση ψυχής από τους Έλληνες. Ξεχώρισα όμως ένα – δύο πράγματα που είδα από τους Γάλλους, μετά το σφύριγμα της λήξης. Τον Γουίλιαμ Σαλιμπά που…  βιαζόταν, τον απότομο Ολιβιέ Ζιρού, τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον καλύτερο όλων, Αξέλ Ντισασί!

20.11.2023 | 09:45

Η παράδοση του… 1960 «έσπασε» από τον Νούνιες: Τα γκολ, ο Μπιέλσα και η ατάκα του Μέσι!

Αναζητάτε τον MVP της Ουρουγουάης στο εντυπωσιακό της κατόρθωμα μέσα σε μερικές ημέρες; Είναι ο Ντάργουιν Νούνιες, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να έχει αλλάξει ολόκληρη την «ψυχοσύνθεσή» του. Φοβερές εμφανίσεις, σημαντικά γκολ, «ιστορικό» επίτευγμα και η απόλυτη παραδοχή από τον Λιονέλ Μέσι!