Ειδήσεις » Best of the rest

01.12.2023 | 11:38

Ο Έβαν Φέργκιουσον στο England365: «Μπορούμε να πάρουμε το Europa League, απίστευτο το γήπεδο της ΑΕΚ!»

Το ματς λήγει, η Μπράιτον περνά νικηφόρα από την Αθήνα και ο Έβαν Φέργκιουσον δέχεται να μιλήσει στο England365. Είναι χαρούμενος, αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στην «OPAP Arena», είδε τον Ζοάο Πέδρο να σκοράρει και τους «γλάρους» να προκρίνονται στην επόμενη φάση του Europa League. «Μπορούμε να το πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά, εκθειάζοντας παράλληλα τον κόσμο και το γήπεδο της ΑΕΚ!

30.11.2023 | 15:40

Σαν να ήταν 1-0: Ο πανηγυρισμός του Γκάμπριελ τα λέει όλα για την Άρσεναλ! (vid)

Ήθελε το clean sheet για να γίνει ακόμα πιο γλυκιά η πρόκριση και η κορυφή. Και μπορεί το σκορ να ήταν ήδη στο 6-0, αλλά εκείνος δεν χαλάρωσε ούτε στιγμή. Το ξέσπασμα του Γκάμπριελ για ένα stop σε αντίπαλο στις καθυστερήσεις του ματς με τη Λανς, λέει πολλά για την νοοτροπία που έχουν πλέον οι «κανονιέρηδες».  

29.11.2023 | 16:55

Απίθανο: Το tiki – taka των Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ κράτησε ΑΚΡΙΒΩΣ πέντε δευτερόλεπτα! (vids)

Πώς είναι δυνατόν να συνδέεται η μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης και το επικό 10χ10 στην Euroleague, με τον Αρσέν Βενγκέρ, την Άρσεναλ και τον Τζακ Γουίλσιρ; Και όμως, υπάρχει τρόπος… Πέντε δευτερόλεπτα αρκούν, ακόμη και αν συζητάμε για διαφορετικό άθλημα!

28.11.2023 | 19:14

Αν ο Ιωαννίδης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, μήπως ήρθε η ώρα της… μεταγραφής;

Πέρυσι, ακούστηκε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέτος εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο, ρώτησε για αυτόν η Στουτγκάρδη, τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που φημολογείται πως μιλά μαζί του. Αισίως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είπε «όχι». Είπε πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει στην ομάδα. Μία απορία έχουμε απλώς… Γιατί; Είναι νωρίς, είναι λιγότερα τα χρήματα από όσα μπορεί να φέρει στα ταμεία ή δεν είναι έτοιμος;

28.11.2023 | 08:48

«Αν το έκανε ο Μέσι;» - Έπεσε και πήρε πέναλτι γιατί είναι ο… Κριστιάνο, ζήτησε να μην δοθεί και πάλι τον κατακρίνουμε! (vid)

Τρομερή κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τρομερή κίνηση θα ήταν, ακόμη και αν την έκανε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αλλά από τον… εγωιστή Πορτογάλο «αστέρα», δεν το περιμένουν πολλοί. Και τώρα που αρνήθηκε να καταλογιστεί ένα τέτοιο πέναλτι, πάλι τον κατακρίνουμε!

27.11.2023 | 20:10

«Με 100 λίρες, παίρνω 36.000 και χάνω τη Λούτον;» Αδιανόητο στοίχημα που πήγε στον «κουβά»!

Τρομερή έμπνευση από έναν παίκτη στοιχήματος στην Αγγλία, ο οποίος έπιασε έξι παιχνίδια, «ξερά», δίχως διπλή ευκαιρία ή ποντάρισμα σε γκολ και έχασε μόνο ένα ματς. Τη Λούτον, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League, εντός έδρας. Αδιανόητο…

27.11.2023 | 11:52

Η αντίδραση του Σο στο ψαλίδι του Γκαρνάτσο ήταν αυτή που άξιζε στο έργο τέχνης! (pic)

Το γκολ του Ρούνεϊ, πίσω στο 2011, το είχε δει στην τηλεόραση. Τώρα, εκτυλίχθηκε μπροστά του το «ποίημα» του Γκαρνάτσο. Βλέποντάς το από απόσταση αναπνοής, ο Λουκ Σο έμεινε να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τη στιγμή μαγείας!  

26.11.2023 | 19:25

Μήπως τον θέλετε για… φίλο σας; «Το κάνω κάθε εβδομάδα, ένιωθα ότι ο Χάβερτς έχει γκολ στο 89’!»

Απίστευτο και όμως αληθινό. Βρέθηκε άνθρωπος, φίλος της Άρσεναλ, ο οποίος κατάφερε να προβλέψει σωστά κάτι τρομερά συγκεκριμένο. Το ότι ο Κάι Χάβερτς θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του, απέναντι στην Μπρέντφορντ, με γκολ στο 89ο λεπτό. Ο Γερμανός το έμαθε, του πάτησε like και άπαντες ξαφνιαστήκαμε με τη νέα τοποθέτησή του!

26.11.2023 | 11:15

Απίθανο: Η Άρσεναλ καθυστερεί στα κόρνερ και υπάρχει λόγος – Το «τίμημα» της κίτρινης κάρτας και ο… εκνευρισμός!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Όλοι θα παρατηρήσαμε πόσο αργεί η Άρσεναλ να εκτελέσει τα κόρνερ της στο ματς με την Μπρέντφορντ. Όλοι θα πιστέψαμε πως φταίει ο διαιτητής. Είναι λάθος όμως. Αποτελεί επιλογή των «κανονιέρηδων» και υπάρχει αιτία!