Ειδήσεις » Best of the rest

19.12.2023 | 18:37

Η στιγμή που θα θυμούνται για πάντα οι φίλοι της Νότιγχαμ: Αυτή η δήλωση του Στιβ Κούπερ, με δάκρυα στα μάτια! (vid)

Το ματς λήγει, ο Τζόναθαν Μος σφυρίζει και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει επιστρέψει στην Premier League. Ο Στιβ Κούπερ βρίσκεται στα… ουράνια. Πανηγυρίζει σαν παιδί, ταυτίζεται με τους φίλους της ομάδας. Η δήλωσή του λίγα λεπτά μετά, δεν θα λησμονηθεί ποτέ!

19.12.2023 | 10:30

«Αν αυτή είναι η Άρσεναλ του Αρτέτα, μπορεί να πάρει τον τίτλο»: Τι γκολ, τι ανάπτυξη, τι πανηγυρισμός! (vid)

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ, μετά τη νίκη επί της Μπράιτον και την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, με αποκορύφωμα το γκολ του Κάι Χάβερτς, τον τρόπο που η μπάλα έφτασε σε αυτόν και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν!

18.12.2023 | 19:38

Τρομερή ειρωνεία της Μπρέντφορντ προς τον Μαρτίνες, μιλούν για «θέατρο» και εύχονται… περαστικά! (vid)

Νιώθουν ότι τους κορόιδεψε, θεωρούν πως η κίνησή του τους υποτιμά και για τον λόγο αυτόν, θέλησαν να τοποθετηθούν. Ένα βίντεο του Εμιλιάνο Μαρτίνες, στον επίσημο λογαριασμό της Μπρέντφορντ, χρειάστηκε μόλις… μερικά λεπτά για να γίνει viral!

17.12.2023 | 22:17

Ο Κέιν ξεπερνά Χάαλαντ και Κριστιάνο στην κορυφή των σκόρερ για το 2023! (vids)

Να κάνει διάλειμμα; Ούτε καν! Ο Χάρι Κέιν δεν έχει σταματημό τη φετινή σεζόν, έφτασε στα 20 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ αναρριχήθηκε και στην κορυφή των σκόρερ για το 2023! 

16.12.2023 | 19:34

Η στιγμή που δόθηκε το πέναλτι: Ο Πεπ «τρελαίνεται» και ξεσπά, ο Χότζον βάζει τα γέλια μπροστά του! (vid)

Απίστευτη στιγμή στο 93ο λεπτό της συνάντησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ», με τον Ρόι Χότζον να βλέπει το «ξέσπασμα» του Πεπ και να βάζει τα γέλια μπροστά του!

16.12.2023 | 09:37

ΛεΜπρον, τους εγκρίνεις; Τσιμίκας και Σαλάχ σε μπασκετικό challenge με... σοκαριστικό airball! (vid)

Αν τους είδε ο ΛεΜπρον, ως μέτοχος της Λίβερπουλ, θα κουνούσε το κεφάλι του. Εκείνοι, όμως, διασκέδασαν την πρόκληση που έβαλε ο ένας στον άλλον! Κώστας Τσιμίκας και Μοχάμεντ Σαλάχ έπαιξαν μπασκετάκι, ωστόσο, ένας από τους δύο έκανε σοκαριστικό airball στην προσπάθειά του!   

15.12.2023 | 17:53

Τσιμίκας και Σαλάχ… τσακώνονται για το στυλ: «Με άριστα το 10, μου βάζω…15»! (vid)

Είναι… κολλητάρια! Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου! Τί γίνεται, όμως, όταν στη μέση μπαίνει η βαθμολογία για το… στυλ; Και ποιος λέει στο φωτογράφο της Λίβερπουλ να έχει «οπλίσει» για να βγάλει καλές φωτογραφίες στην άφιξη στο Kirkby; Τσιμίκας και Σαλάχ σχολιάζουν ποιος είναι ο πιο στυλάτος και… αποκαλύπτουν μυστικά!  

15.12.2023 | 00:17

Η στιγμή που περίμενε η Μπράιτον… 122 χρόνια: Τι γκολ, τι «ξέσπασμα», τι κόσμος! (vid)

Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Μπράιτον, έμελλε να λάβει χώρα εντός του 2023. Ανήκει σε έναν Βραζιλιάνο. Τυχαίνει, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να αποτελεί και την πιο ακριβή μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει ποτέ. Παίρνει την μπάλα στο 88ο λεπτό, σκοράρει με απίθανο σουτ και σηκώνει μία ολόκληρη πόλη στο πόδι. Στιγμή… εκατομμυρίων, με όλο το «Άμεξ» να παραμιλά!

14.12.2023 | 10:56

Το «σοκ» και η συγκίνηση του Πεπ, όταν του έδειξαν την φωτογραφία – viral με τον Χάμιλτον! (vid)

Τι υπέροχη στιγμή, πόσο αληθινή αντίδραση, ένα εξαιρετικό συναίσθημα, που ο ίδιος έκανε δώρο στον Μίκα Χάμιλτον, με φόντο το Champions League. Δείτε την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα, μόλις είδε την πιο… viral φωτογραφία της ημέρας!