Αρθρογραφία » The Story

04.11.2023 | 11:17

Μήπως τελικά οι Μουρίνιο και Ράγκνινκ έχουν πει μεγάλες αλήθειες για την Γιουνάιτεντ;

Αμφότεροι αποχώρησαν... κακήν κακώς. Κατηγορήθηκαν πως δεν μπορούσαν ν' αντέξουν το βάρος της ιστορίας της Γιουνάιτεντ και να διαχειριστούν από την άκρη του πάγκου τους το μέγεθος του συλλόγου. Κι όμως, οι Ζοσέ Μουρίνιο και Ραλφ Ράγκνικ, μάλλον δεν εκπλήσσονται με όσα συμβαίνουν στον σύλλογο. Γιατί όταν εκείνοι τα έλεγαν, κάποιοι ίσως και να προσπαθούσαν να τους βγάλουν τρελούς...  

03.11.2023 | 17:36

Ο γιος του Σισέ και πρώτος προπονητής ένας Έλληνας: Πώς να ξεχάσει αυτό το βράδυ με τη Νοτς Κάουντι;

Τι σημασία έχει που έχασαν; Πόσο σημαντικό είναι στην πραγματικότητα το 3-0 της Λίνκολν σε βάρος της Νοτς Κάουντι; Καθόλου. Διότι το εν λόγω ματς, ήταν μόνο η αρχή για τον Τιγκράν Ταντεβοσιάν και το πρώτο κομμάτι του παζλ, στη «λαμπρή» καριέρα που ενδεχομένως θα καταγράψει ο Κάσιους Σισέ, γιος του Τζιμπρίλ!

03.11.2023 | 10:51

Το 'χει ξανακάνει στην Μπενφίκα ο Νούνιες: Ίδια κίνηση, ίδια απόσταση, ίδιο γκολ! (vid)

Ο Ντάργουιν δεν... σκαρφίστηκε όλη αυτή την «ζωγραφιά» εκείνη τη στιγμή για το 2-1 της Λίβερπουλ επί της Μπόρνμουθ. Το είχε στο μυαλό του. Έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία. Το έχει ξανακάνει. Έχει το ... know-how. Και όντως, πριν χρόνια, το είχε καταφέρει στην Μπενφίκα. Και είπε να το κάνει trademark!  

02.11.2023 | 11:39

Στιγμή από ταινία για τον Νούνιες: Πρώτα τον ειρωνεύονται, μετά φωνάζουν το όνομά του, χάρη στον Σόμποσλαϊ! (vids)

Είναι τρομερή η στιγμή του γκολ του Ντάργουιν Νούνιες. Ο τρόπος που χάνει το κοντρόλ στην αρχή της φάσης, το εντυπωσιακό του τελείωμα, η αποθέωση και ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ. Μία απολύτως ενωμένη Λίβερπουλ!

01.11.2023 | 10:29

«Χάος» στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ: O πρόεδρος ζητά 100 λίρες από 20.000 φίλους της για να την… σώσει!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Έχει προκαλέσει «σοκ» η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ο οποίος ζητά χρήματα από τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να μην επιβληθεί στο club απαγόρευση μεταγραφών!

31.10.2023 | 13:01

Μπέλιγχαμ – Μουσιάλα: Από πιτσιρίκια με ιστορίες και όνειρα, έφτασαν στην κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή

Κάποτε έκαναν την καλύτερη παρέα. Μαζι στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, στα μικρά κλιμάκια, μαζί στο δωμάτιο, με όνειρα και εκατέρωθεν στήριξη. Τώρα, ο ένας Μαδρίτη και ο άλλος Βαυαρία. Μπέλιγχαμ και Μουσιάλα παραμένουν «αδέρφια» και ο ένας στο πλευρό του άλλου, εκπληρώνοντας σταδιακά έναν – έναν τους στόχους τους…  

30.10.2023 | 20:08

Τζουντ Μπέλιγχαμ, αν είσαι τώρα ο κορυφαίος Άγγλος για τη Χρυσή Μπάλα, πού θα είσαι σε μία διετία;

Υψηλότερα από όλους τους Άγγλους στην κατάταξη για την Χρυσή Μπάλα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος βρέθηκε στην 18η θέση και άφησε πίσω του τόσο τον Μπουκάγιο Σάκα, όσο και τον Χάρι Κέιν!

30.10.2023 | 10:59

Η προφητική ατάκα του Κριστιάνο για τη Γιουνάιτεντ: «Χτίζουν χωρίς εμένα, αυτό είναι πρόβλημα για… αυτούς!»

Το «Ολντ Τράφορντ» δεν φώναξε Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σε κάθε ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Έρικ Τεν Χαγκ, τον αναπολεί. Αυτός τον άφησε να φύγει τον Νοέμβρίο του 2022. Και ένα χρόνο σχεδόν μετά, «εκείνη» η ατάκα του Πορτογάλου, έχει γίνει viral ξανά!

29.10.2023 | 14:38

«Έτσι να με θυμάστε»: Σήμερα, να μιλήσουμε για τον… άνθρωπο Μάθιου Πέρι και αύριο να δούμε «Φιλαράκια»!

«Σοκ». Στεναχώρια. Ο άνθρωπος που μας έμαθε τι είναι «χιούμορ», να σου προκαλεί τώρα τόσο μεγάλη θλίψη. Οξύμωρο. Έτσι είναι όμως η ζωή. Απρόβλεπτη. Δεν θα ξεχάσουμε τον Μάθιου Πέρι. Ας σεβαστούμε όμως και την τελευταία του επιθυμία και από αύριο, βλέπουμε ξανά «Φιλαράκια»!

28.10.2023 | 17:17

Δεν χρειάζονται πάντα εκατομμύρια: Ένα παιδί από την Dulwich Hamlet, έδειξε στην Τσέλσι πώς γίνεται!

Ίθαν Πίνοκ. Στα 30 του πλέον. Με δύο μόλις μεταγραφές στη ζωή του και με εμπειρία από μη επαγγελματικές κατηγορίες μέχρι και το κορυφαίο επίπεδο. Ένα παιδί από την Τζαμάικα που μετέβη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και απέδειξε στην Τσέλσι πως δεν μετριούνται όλα με τα μηδενικά στο τέλος του εκάστοτε αριθμού…