Αρθρογραφία » The Story

06.12.2023 | 20:35

«Τσίμι», θα πρέπει να… περιμένεις: Δεν ξεκινάει για τη Λίβερπουλ, το μέτρημα αρχίζει από την αρχή!

Στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ούτε σε αυτή την περίπτωση, κατορθώνει να βάλει στη σειρά τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε επίπεδο Premier League, δίχως να έχει γίνει αλλαγή!  

06.12.2023 | 17:30

Το έχετε συνειδητοποιήσει: Χάνει η Σίτι χωρίς τον Ρόδρι, κερδίζει η Γιουνάιτεντ το ντέρμπι και… -3!

Ηττάται η Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα, μένει στο -6 από την πρώτη της βαθμολογίας, Άρσεναλ, κερδίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι και η διαφορά των δύο ομάδων του Μάντσεστερ έγκειται μόλις στους τρεις βαθμούς. Το σενάριο που θέλουν οι «κόκκινοι διάβολοι» και που… αν λάβει χώρα, ίσως σταματήσει και την αμφισβήτηση – έστω και για λίγο  - στο πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ!

06.12.2023 | 01:13

Αδιανόητο: Ο Αρτέτα δέχθηκε κίτρινη για τον πανηγυρισμό στο 97’ και «χάνει» την Άστον Βίλα!

Προπονητές – ρομπότ; Προπονητές που δεν πανηγυρίζουν τα γκολ της ομάδας τους; Και όμως, ο Μικέλ Αρτέτα τιμωρήθηκε για την αντίδρασή του στο γκολ της Άρσεναλ, στην τελευταία φάση του ματς με τη Λούτον. Και κάπως έτσι, δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα του στην αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα!

05.12.2023 | 16:57

Κορυφαίος αθλητής του 2023 ο Μέσι για το TIME!

Ο Λιονέλ Μέσι και η μετακίνησή του στο MLS προκάλεσε τέτοιον αντίκτυπο που μετά και την κατάκτηση του κόσμου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, το ΤΙΜΕ τον ανέδειξε κορυφαίο αθλητή του 2023! «Δεν μπορούσα να οδηγήσω» σχολίασε ο Μπέκαμ για το γκολ που πέτυχε ο «μάγος» στο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι.  

04.12.2023 | 19:43

Πανηγυρίζει και η Εθνική: Πώς σχετίζεται η Ελλάδα με τον Τζορτζ Μπάλντοκ και την αλλαγή προπονητή της Σέφιλντ;

Σημαντική στιγμή για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία γίνεται η πρώτη ομάδα στην Premier League που απολύει τον προπονητή της, με τον Κρις Γουάιλντερ να επιστρέφει. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέδειξε τον Έλληνα μπακ, τον 8ο σε συμμετοχές στην καριέρα του coach του, μαζί με τον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά και στην Premier League! Σκεφτείτε πόσο καλά θα αισθάνεται ο Μπάλντοκ, με φόντο την  διεκδίκηση και της πρόκρισης στο EURO 2024 με την Ελλάδα!  

04.12.2023 | 13:11

Πόσο κρίμα που περνά σε δεύτερη μοίρα η γκολάρα του Έντο... (vids)

Ο Γουατάρου Έντο, το μονοκόματο τελείωμα από την ασίστ του Σαλάχ και το «Γ» στο οποίο έστειλε την μπάλα για το προσωρινό 3-3 της Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ, θα έπρεπε ν' απολαμβάνει πολύ μεγαλύτερη δόξα από αυτή που του δίνει ο κόσμος και που του έκλεψε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ.  

03.12.2023 | 20:38

Πεπ, η Λίβερπουλ τα έλεγε για τον Χούπερ: Το τραγικό σφύριγμα, οι δύο χαμένοι βαθμοί και ο… Χάαλαντ! (vids)

Ας μην ξεχνάμε κάτι… Είναι ο ίδιος διαιτητής με το Τότεναμ – Λίβερπουλ. Όλοι θυμόμαστε εκείνα τα λάθη του, τις δύο αποβολές και το ακυρωθέν γκολ, που άλλο του είπαν και άλλο κατάλαβε. Και όμως, ο Σιμόν Χούπερ, κλήθηκε να σφυρίξει και άλλο μεγάλο ματς. Και αυτή τη φορά, αδίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι!

03.12.2023 | 15:32

Η πτώση του Ράβελ Μόρισον: Από μεγάλο ταλέντο, στην καταδίκη για κομπίνα, με χρήση στοιχείων από… νεκρό!

«Κάνω καριέρα», δεν σημαίνει πως χρειάζεται μόνο το ταλέντο. Αυτό μπορεί να το έχεις και φυσικά μπορείς να το καλλιεργήσεις. Για να φτάσεις όμως στο top επίπεδο, πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά ως άνθρωπος. Αυτά που δεν είχε δηλαδή ποτέ ο Ράβελ Μόρισον, ο οποίος συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο, και όλα αυτά διότι ήθελε να…  παρκάρει, πιο κοντά στον προορισμό του!