Αρθρογραφία » The Story

17.12.2023 | 16:03

Γίνεται ξανά από την αρχή το Μπόρνμουθ – Λούτον, υπέροχη κίνηση των φιλοξενούμενων!

Από την αρχή αναμένεται να λάβει χώρα ξανά το Μπόρνμουθ – Λούτον, σύμφωνες φημολογείται πως είναι και οι δύο ομάδες. Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν οι φίλοι των δύο ομάδων, είναι… τόσο «δεμένοι»;

17.12.2023 | 11:27

Ένας… έμεινε: Ποια είναι η τελευταία ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ, που έχει κερδίσει στο «Άνφιλντ»;

Τελευταίο «διπλό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»; Τον Ιανουάριο του 2016. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το γεγονός πως από εκείνη την ενδεκάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, ένας βρίσκεται ακόμη στο «Ολντ Τράφορντ». Και πρόκειται για κάποιον, που… δεδομένα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν!  

16.12.2023 | 19:02

Το τρομερό φινάλε στο Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Πέναλτι ο Φόντεν στο 94΄, έξαλλος ο Πεπ, γκολ ο Ολίσε! (vid)

Τρομερή εξέλιξη στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας, με τους «αετούς» να παίρνουν βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έκανε πέναλτι ο Φόντεν, το έκανε γκολ ο Ολίσε, «τρελάθηκε» ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

16.12.2023 | 10:02

Ο Βικάριο αναδεικνύεται σε ανέλπιστο ήρωα της Πρέμιερ Λιγκ!

Η μετακίνησή του από την Έμπολι στην Τότεναμ το καλοκαίρι, δεν προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Βικάριο μετά και το 5ο του clean sheet, έχει πλέον κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου σε τεράστιο βαθμό. Όσα κάνει στα γκολπόστ της Τότεναμ τον συμπεριλαμβάνουν εύκολα ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής περιόδου! 

15.12.2023 | 10:22

Αδιανόητο: Η Μπράιτον έπαιξε εννέα ώρες ποδόσφαιρο και ανέβηκε στην πρώτη θέση μόλις για… 120 δευτερόλεπτα!

Έπαιξε έξι ώρες ποδόσφαιρο εκτός Αγγλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, δεν κέρδισε ούτε στη 2η αγωνιστική και δεν ανέβηκε ποτέ στην κορυφή της βαθμολογίας για 538 λεπτά. Τι μπορεί να κάνει όμως ένα… δίλεπτο; Έπος της Μπράιτον, σπουδαία πρόκριση ως πρώτη στους «16» του Europa League!

14.12.2023 | 19:26

«Ναι, αλλά εδώ είναι… Άνφιλντ»: Τότε ακύρωνε το γκολ του Ντίας, τώρα ορίστηκε στο Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ!

Θυμάστε τον Νταν Κουκ; Ίσως όχι. Θυμάστε το ματς της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ και το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας; Προφανώς και… ναι. Ήταν ένας από αυτούς που έκαναν εκείνο το τεράστιο λάθος. Και τώρα, επιστρέφει σε ματς των «κόκκινων», με μία ειδοποιό διαφορά, η οποία επισημαίνεται παντού στο Twitter: πως τώρα θα βρεθεί στο «Άνφιλντ»!

14.12.2023 | 19:04

Ας πούμε οριστικά «αντίο» στους τελευταίους ομίλους του Champions League: Τι αλλάζει από τη νέα σεζόν;

Το Champions League όπως το γνωρίζαμε, έριξε «αυλαία». Από τη σεζόν 2024/25 οι όμιλοι αλλάζουν, γίνονται ένας, κι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το format διεξαγωγής του, βρίσκονται εδώ!

14.12.2023 | 00:26

Το χρονικό μίας απίθανης βραδιάς: Πόσες φορές άλλαξε η βαθμολογία, για πόση ώρα… προκρινόταν η Νιούκαστλ;

Πέντε φορές σηκωθήκαμε από τον καναπέ μας. Τέσσερις φορές άλλαξε η βαθμολογία. Για μία ώρα, η Νιούκαστλ βρισκόταν στους «16» του Champions League. Και όμως, όλα αυτά καταρρίφθηκαν με το γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ, προτού ο Τσουκουέζε ολοκληρώσει το απόλυτο «σοκ» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

13.12.2023 | 16:40

Όποιος είδε το Αϊντχόφεν – Άρσεναλ, κατάλαβε – Για αυτό η Λίβερπουλ θέλει τον Μπακαγιόκο! (vid)

Ο Γιόχαν Μπακαγιόκο ήταν ο κορυφαίος του Αϊντχόφεν – Άρσεναλ. Είναι δεδομένο. Ήταν ό,τι πιο επικίνδυνο είχαν να παρουσιάσουν οι γηπεδούχοι. Ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, που ταλαιπώρησε αφάνταστα τους «κανονιέρηδες’ και αποτελούσε μία μόνιμη πηγή κινδύνου. Ίσως για αυτό τον… κοιτά η Λίβερπουλ, ίσως για αυτό φημολογείται πως θα κοστίσει σε όποιον τον θέλει, σχεδόν 100 εκατομμύρια!

13.12.2023 | 00:17

Ξανά στον πάτο και με ρεκόρ στα γκολ που... μέτρησε από αντιπάλους: Η Γιουνάιτεντ απογοήτευσε!

Με αρνητικό ρεκόρ, με ολοκληρωτικό αποκλεισμό από Δεκέμβρη μήνα και με... ιστορική, δεύτερη παρουσία στον πάτο, τελείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό της «ταξίδι» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.