Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

02.09.2023 | 14:17

Το καλοκαίρι του Καϊσέδο, του Σόμποσλαϊ, του Ράις και του Χόιλουντ: Έσπασε κάθε ρεκόρ η θερινή μεταγραφική περίοδος!

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενισχύθηκαν για να παραμείνουν σε τοπ επίπεδο, να διατηρήσουν την Λίγκα τους ως την κορυφαία σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα ποσά που διατέθηκαν το φετινό καλοκαίρι ξεπέρασαν κάθε άλλη μεταγραφική περίοδο, καταγράφοντας νέο ρεκόρ!

02.09.2023 | 09:13

Απίθανο: Ο Ποτσετίνο σε μια μεταγραφική περίοδο ξεπέρασε το σύνολο των χρημάτων που ξόδεψε στην Τότεναμ!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βιώνει για πρώτη φορά επί αγγλικού εδάφους μια τέτοια μεταγραφική περίοδο με τόση ενίσχυση στο ρόστερ και τόσα εκατομμύρια να βγαίνουν από τα ταμεία της ομάδας στην οποία βρίσκεται, αφού, στην Τότεναμ με τον Λίβι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά...  

01.09.2023 | 22:20

Ακόμη μία Deadline Day, που το ποσό – ρεκόρ του Αρσέν Βενγκέρ έμεινε αξεπέραστο!

Κάποια στιγμή θα πάψει να υφίσταται. Αλλά μέχρι τότε, θα είναι πρώτο και θα ξεχωρίζει. Το ποσό των 65 εκατομμυρίων που δαπάνησε η Άρσεναλ προ δεκαετίας, για να κάνει δικό της τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, συνιστά την ακριβότερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ στην Deadline Day. Arsene knows άλλωστε…

31.08.2023 | 22:20

Η απόφαση του Κλοπ με τον Γκράβενμπερχ φαντάζει win – win... (vids)

Ούτε υπερβολικό ποσό χρειάστηκε να διαθέσει αυτή τη φορά, ούτε να ταλαιπωρηθεί και να μπει σε διαδικασία ανταγωνισμού και στο τέλος να χάσει τον παίκτη. Ο Γκράβενμπερχ θα γίνει παίκτης της Λίβερπουλ σε μια συνθήκη που φαντάζει ιδανική και για τις δύο πλευρές, με τον Κλοπ να πείθει τον ποδοσφαιριστή για όσα έχει να κερδίσει στο “Άνφιλντ” και τον Σμάντκε να κερδίζει κι άλλες εντυπώσεις.   

31.08.2023 | 11:50

Είσαι ο Φατί και σε ζητούν Τσέλσι και Τότεναμ – Γιατί να μην πας σε… αυτή την Μπράιτον;

Η Μπράιτον κέρδισε την Τότεναμ και την Τσέλσι στην περίπτωση του Ανσού Φατί. Τον έκανε να την επιλέξει. Τον έπεισε για το project της και μετουσίωσε την περσινή της πορεία σε ένα έξτρα κίνητρο, προκειμένου ο Ισπανός να πει το «ναι». Είναι κάτι περισσότερο από μία… νίκη. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως αυτός ο σύλλογος «μεγαλώνει» και καθιερώνεται. Ο Τόνι Μπλουμ το έκανε ξανά!

30.08.2023 | 12:50

Ο 19χρονος Μπαλεμπά ήρθε στην Μπράιτον με πέντε ματς περισσότερα ως βασικός από τον… Κάρσον!

Μπορεί η Μπράιτον να αποφάσισε να ξοδέψει 30 εκατομμύρια για τον αντικαταστάτη του Μόισες Καϊσέδο, όμως ο Κάρλος Μπαλέμπα είναι μόλις 19 ετών. Και έχει ξεκινήσει ως βασικός στην καριέρα του, μόλις έξι φορές. Πέντε περισσότερες δηλαδή από τον Σκοτ Κάρσον στη Μάντσεστερ Σίτι!

29.08.2023 | 20:42

Πέντε λόγοι για να πάρει μία ελληνική ομάδα τον Μπάλντοκ και… ένας για να την απορρίψει!

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ αποκάλυψε ο Fabrizio Romano. Μία μεταγραφή που λογίζεται ως «βόμβα» αν ολοκληρωθεί και μπορεί πλήρως να εκλογικευτεί. Γιατί να μην ενδιαφερθεί μία ελληνική ομάδα για ένα «δικό» της παιδί άλλωστε;

29.08.2023 | 13:04

Η σεμιναριακή διαχείριση της Γουέστ Χαμ: Ο Ράις, οι τρεις κινήσεις και τα δύο εκατομμύρια… ρέστα!

Θύμισε… Μπράιτον η Γουέστ Χαμ. Πούλησε πολύ ακριβά, αξιοποίησε ιδανικά τα χρήματα από τη μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις και της έμειναν και δύο εκατομμύρια… ρέστα. Ιδανική μεταγραφική πολιτική, για να μπει στην «εξίσωση» και ο Ντίνος Μαυροπάνος, που επέστρεψε στην Premier League, μετά από τρία χρόνια!  

28.08.2023 | 19:45

Ο «νόμος του Ολντ Τράφορντ»: Στο Μάντσεστερ ανατρέπει μόνο η Γιουνάιτεντ, τα τελευταία… 40 χρόνια!

Άσο ημίχρονο, «διπλό» τελικό στο «Ολντ Τράφορντ»; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει έτσι, ποτέ στο «σπίτι» της! Σε επίπεδο Premier League. Και γενικώς σε επίπεδο πρωταθλήματος, από το 1984 και έπειτα. Μόνο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κάνει πράξη κάτι τέτοιο. Κανείς άλλος!

27.08.2023 | 18:20

Συμφωνούμε όλοι πως ο Ρόδρι είναι το καλύτερο «6άρι» του κόσμου;

Ίσως το ερώτημα να είναι ρητορικό. Ίσως να μην επιδέχεται απάντηση. Πώς άλλωστε μπορεί να πει κάποιος όχι, στο αν ο Ρόδρι είναι ο κορυφαίος αμυντικός μέσος στον πλανήτη; Αφού είναι… Και είναι προφανές!