Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

12.09.2023 | 11:30

Ο Σκόουλς σε ρόλο ήρωα στο «Χάμπτεν Παρκ» και η γλυκόπικρη εκδίκηση των Σκωτσέζων (vids)

Η Γλασκώβη γιορτάζει ποδοσφαιρικά απόψε με την μεγάλη φιλική κόντρα της Αγγλίας με την Σκωτία για τα 150 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση στο γήπεδο και το England365 θυμάται τα παιχνίδια του 1999 στα Playoffs των προκριματικών του Euro 2000! Ο Πολ Σκόουλς έκανε το «Χάμπντεν Παρκ» να σωπάσει, το ίδιο όμως «έπαθε» και το Γουέμπλεϊ στην ρεβάνς.  

11.09.2023 | 21:38

Ανακάλυψε το λάθος της ΕΠΟ και δήλωσε στο England365: «Είναι ντροπιαστικό – Τους το είπα πριν τις ενδεκάδες και δεν πήρα καν απάντηση!»

Κατάλαβε πως κάτι πηγαίνει λάθος. Πως η ΕΠΟ θεωρεί ότι τέσσερις διεθνείς μας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει. Έκανε Tweet, έκανε ό,τι μπορούσε για να το πει στην Ομοσπονδία, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση. Ο Γιέβαν Γιεγαράτναμ δήλωσε απογοητευμένος με την Ελλάδα, την οργάνωσή της και τους δημοσιογράφους στο England365, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικό αυτό που συνέβη!

11.09.2023 | 20:52

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «γκάφα» της ΕΠΟ: «Νομίζω πως κάνατε λάθος με Τσιμίκα και Σιώπη!»

Απίθανη «γκάφα» της EΠΟ, με έναν Πορτογάλο με αγγλική υπηκοότητα να αντιλαμβάνεται πρώτος πως κάτι πάει λάθος. Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης και Μάνταλος, θα μπορούσαν να έχουν αγωνιστεί κανονικά για την Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Γιβραλτάρ!

11.09.2023 | 17:33

Μόνο ο Τσιμίκας της Ελλάδας: Πρώτος ανάμεσα σε… 84 παίκτες, πίσω του Σάκα, Μπρούνο, Σόμποσλαϊ!

Την δική του «πρωτιά» σε στατιστική κατηγορία που αφορά ντρίμπλες κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απολαμβάνει ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Έλληνα μπακ να ξεπερνά 84 ποδοσφαιριστές.

10.09.2023 | 15:10

Αν ένας αξίζει το χειροκρότημα σε… αυτή τη Γερμανία, είναι σίγουρα ο Πασκάλ Γκρος!

Τι ιστορία και αυτή… Πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αν και αρκετά υποτιμημένος, είναι αναμφίβολα ο Πασκάλ Γκρος της Μπράιτον. Ο ορισμός του «πολυεργαλείου». Αν άλλωστε ένας αξίζει χειροκρότημα από την εθνική Γερμανίας που συνάντησε την Ιαπωνία και ηττήθηκε με «τεσσάρα» είναι μόνο αυτός.

10.09.2023 | 13:08

Το σημαντικότερο επίτευγμα του Νικολάς Πεπέ στην Άρσεναλ, που… όλοι έχουν ξεχάσει!

Νικολάς Πεπέ. Μία αποτυχημένη ιστορία για την Άρσεναλ. Μία ακριβή, αποτυχημένη ιστορία, που θα ξεχαστεί γρήγορα. Έφυγε ως ελεύθερος. Αλλά για να μην τον αδικούμε, θυμάστε την σεζόν προ τριετίας και τα επιτεύγματά του;

08.09.2023 | 22:26

Τα… Over 2,5 της Σκωτίας συνεχίζονται, με επιστροφή στο 1969!

Τρομερή Σκωτία, «μαγική» εμφάνιση απέναντι στην Κύπρο και επικράτηση με 3-0 τη δεδομένη χρονική στιγμή, πριν καν συμπληρώσουμε το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης. Ποτέ ξανά στον 21ο αιώνα κάτι ανάλογο, τη στιγμή που όσοι ακολούθησαν το… Over 2,5 των εκτός έδρας αναμετρήσεών της, να έχουν «πληρωθεί» ήδη!

08.09.2023 | 12:39

Λίβερπουλ: Πήρε τίτλους με χαμηλότερη διαφορά σε έσοδα – έξοδα μεταγραφών από Γουέστ Χαμ κι Άστον Βίλα!

Το λεγόμενο net spend της Λίβερπουλ την τελευταία δεκαετία είναι τέτοιο που ομάδες όπως οι Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα την προσπερνούν! Κι όμως, οι «κόκκινοι» έχουν πάρει ό,τι τίτλο διεκδίκησαν τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με ό,τι έχουν καταφέρει οι «χωριάτες» και τα «σφυριά».  

07.09.2023 | 19:36

Πού θα τερμάτιζε… αυτή η ενδεκάδα της Σαουδικής Αραβίας στην Premier League;

Απίθανη σύνθεση. Τρομερά χρήματα. Τεράστια οικονομικά δεδομένα. Ενδεκάδα με γκολκίπερ τον Μεντί, στο κέντρο τον Καντέ, τον Φαμπίνιο και τον Χέντερσον, σέντερ φορ τον Μπενζεμά και στα άκρα τον Μανέ με τον Νεϊμάρ. Πόσες ομάδες της Premier League θα είχαν καλύτερο ρόστερ από τους… κορυφαίους της Σαουδικής Αραβίας;

06.09.2023 | 21:39

Η Χρυσή Μπάλα στον «εξωγήινο» Χάαλαντ ή στο… last dance του Λιονέλ Μέσι;

Οι υποψήφιοι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας είναι γεγονός. Και όπως ήταν δεδομένο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς, με το μόνιμο ερώτημα να είναι το εξής: Να αναδειχθεί ο Νορβηγός στην κορυφή ή μήπως να πάρει… παράταση, εξαιτίας του «last dance» του Λιονέλ Μέσι;