Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

19.09.2023 | 16:49

Ο «όμιλος του θανάτου» με τη Νιούκαστλ… βγάζει Πρωταθλητή Ευρώπης!

Η Νιούκαστλ 20 χρόνια μετά, απόψε θα κάνει σέντρα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και το δικό της, πιο δύσκολο απΆ όλα τα υπόλοιπα, γκρουπ της φάσης των ομίλων, είναι εκείνο που … παραδοσιακά βγάζει Πρωταθλητή Ευρώπης, από την εποχή της νέας μορφής της διοργάνωσης!  

17.09.2023 | 16:05

Έρικ, αυτά δεν τα σκέφτηκες; Ας μην λέμε στην Μπράιτον για χρήματα!

Είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιμετωπίζεις την Μπράιτον των οκτώ εκατομμυρίων στην βασική της ενδεκάδα. Των 34ων εκατομμυρίων ακριβότερης μεταγραφής ιστορικά και της πιο δαπανηρής πώλησης στην ιστορία της Premier League. Χάνεις. Μπορεί να συμβεί. Και μετά επιλέγεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου, με τους «γλάρους» που πετούν… ψηλά, με ισχνά οικονομικά δεδομένα;

17.09.2023 | 09:40

Η τρέλα του Έλιοτ, η πατρική αγκαλιά του Κλοπ και ο κόσμος που έχει ελπίδα! (vids)

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ έκλεισε το σκορ στην μεγάλη νίκη (3-1) της Λίβερπουλ στην έδρα της Γουλβς, έτρεξε αμέσως στην εξέδρα αφού νιώθει κι εκείνος πως είναι οπαδός της ομάδας του, αντίκρισε την τρέλα του κόσμου που περίμενε να τον αγκαλιάσει κι αυτό έκανε και ο Κλοπ σαν... ποδοσφαιρικός πατέρας. Το αήττητο σερί «τρέχει» από πέρυσι και ολοένα αυξάνεται...  

16.09.2023 | 16:52

Η Λίβερπουλ επέστρεψε: Πέρυσι δεν μπήκε ποτέ στην τετράδα, τώρα ήταν... πρώτη, έστω και για μία ώρα!

Στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά από 16 μήνες βρίσκεται και πάλι η Λίβερπουλ, περνώντας νικηφόρα με 3-1 από το «Μολινό» και την έδρα της Γουλβς. Κορυφαίος ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ξεπέρασε τον Ριγιάντ Μαχρέζ και μπήκε σε ένα κλειστό… κλαμπ παικτών της ομάδας, στο οποίο είχε βρεθεί μόνος του ο Στίβεν Τζέραρντ!

16.09.2023 | 09:30

Το πρώτο ματς του Σαββάτου δεν πάει καλά για την Λίβερπουλ…

Για 12η φορά στην θητεία του στην Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να έχει πανέτοιμη την Λίβερπουλ μετά από διακοπή πρωταθλήματος, για να παίξει το πρώτο Σαββατιάτικο ματς της αγωνιστικής. Και ειδικά πέρυσι, δεν πήγε καθόλου καλά όλο αυτό…  

15.09.2023 | 18:30

Ποιος είναι ο Γιουκινάρι Σουγκαβάρα που θέλει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ; (vids)

Συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα. Με εξαιρετική περσινή σεζόν, την παραγωγικότερη της καριέρας του. Με οκτώ ασίστ στο πρωτάθλημα και με κορυφαίο συμπαίκτη τον Παντελή Χατζηδιάκο. Με έξι συνεργασίες με τον Βαγγέλη Παυλίδη και ισάριθμες εμφανίσεις με την εθνική Ιαπωνίας. Γνωρίζει τον Έντο, δεν έχει αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του. Κυρίες και κύριοι, ο Γιουκινάρι Σουγκαβάρα!

14.09.2023 | 12:41

Όλοι μιλούν για την Τσέλσι, αλλά η Γιουνάιτεντ ξόδεψε τα περισσότερα για το ρόστερ της!

Περισσότερα και από την Σίτι, περισσότερα και από την Παρί Σεν Ζερμέν! Όχι, δεν είναι η Τσέλσι που… της έχει βγει τΆ όνομα με τις κινήσεις του Μποέλι σε αυτό τον έναν χρόνο παρουσίας του στην ιδιοκτησία, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει διαθέσει τα περισσότερα χρήματα παγκοσμίως για το ρόστερ της.

13.09.2023 | 20:36

ΑΕΚ, ρώτα Κολοβό και Αθανασιάδη: Όταν ο Ντε Τζέρμπι συναντά ομάδα από χώρα που δεν γνωρίζει…

Η ΑΕΚ γίνεται η 101η διαφορετική ομάδα που συναντά στην καριέρα του ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και η πρώτη ελληνική που τον βρίσκει στον δρόμο της. Συνεπώς, η Ελλάδα μπαίνει σε ένα κλειστό «club» χωρών, σε μία ιδιαίτερη λίστα για τον Ιταλό. Και αν ένας γνωρίζει πώς είναι να τον κερδίζεις για… πρώτη φορά, αυτός είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης!  

13.09.2023 | 11:20

Μπέλιγχαμ: Αν τα κάνει όλα αυτά στα 20 του, πόσα μπορούμε περιμένουμε από εκείνον; (vids)

Το όνομα των ημερών. Ο ποδοσφαιριστής που έχει κάνει τον κόσμο σε Μαδρίτη και Αγγλία νΆ αναρωτιέται για το πόσο… ταλέντο χωράει σε έναν ποδοσφαιριστή. Και ειδικά από τη στιγμή που εκείνος είναι μόλις 20 ετών! Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν εξηγείται. Απλά τον απολαμβάνεις!  

13.09.2023 | 00:18

Απίστευτο: Τα δύο τελευταία γκολ του Μαγκουάιρ είναι… αυτογκόλ με Σεβίλλη και Σκωτία! (vids)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Δύο φορές έχει σκοράρει ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας εντός του 2023, και αμφότερα είναι σε λάθος εστία.