Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

15.10.2023 | 10:56

Η Πρέμιερ θέλει να σβήσει το blackout και να καταγράψει μεγαλύτερα έσοδα από τα τηλεοπτικά!

Με ορίζοντα το 2029, όταν και θα υπάρχει πλέον χώρος για νέα συμφωνία και νέα δεδομένα, η Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τους ιδιοκτήτες των ομάδων φέρονται να εξετάζουν τρόπους και προτάσεις που θα σβήσουν το blackout του Σαββάτου και θα μπορούν να μεταδίδονται όλα τα ματς τηλεοπττικά, με έσοδα που θα ξεπερνούν τα 5 δισ.λίρες!  

14.10.2023 | 12:23

Νέα μαθήματα από τον Κλοπ: «Να έχεις γύρω σου σωστούς ανθρώπους, να μη συνηθίζεις στην επιτυχία»

Φυσικά ήταν ο ιδανικός για μια τέτοια σειρά βίντεο από την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γιούργκεν Κλοπ με πολύ απλά λόγια έδωσε νέα μαθήματα ζωής στον κόσμο, εξήγησε γιατί τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις, μίλησε για την τρομερή σχέση με τους γιους του και ξεκαθάρισε πως το χειρότερο πράγμα είναι να συνηθίζει κανείς στις επιτυχίες...

13.10.2023 | 23:19

«Πάρτε» όποια χώρα θέλετε και τον… Κριστιάνο: Έχει περισσότερα γκολ από όλες και όλους μετά τα 30!

Είναι πράγματι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ουδείς μπορεί να το εξηγήσει, αναζητούμε έναν που να μπορεί να το… ερμηνεύσει. Γκολ ξανά με την Πορτογαλία, νέο ρεκόρ και… σύγκρισή του με 180 χώρες!

13.10.2023 | 19:00

Τελικά, είναι καλύτερα με Μαγκουάιρ ή χωρίς;

Προσπαθεί να κλείνει τ' αυτιά του στα όσα ακούει και στην αρνητική κριτική. Προσπαθεί να παραμείνει αφοσιωμένος στην Γιουνάιτεντ και να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν συμβιβάζεται με τον πάγκο. Και θεωρεί ότι μαζί του η ομάδα παίρνει περισσότερες νίκες. Τελικά πόσο δίκιο έχει ο Χάρι Μαγκουάιρ; 

12.10.2023 | 13:40

Ο αριθμός που δικαιώνει τα παράπονα της Λίβερπουλ: Πού θα βρισκόταν χωρίς VAR φέτος;

Στην κορυφή της βαθμολογίας, με 22 βαθμούς, στο +2 από Άρσεναλ και Τότεναμ, και αήττητη μαζί με τους δύο Λονδρέζους. Εκεί θα βρισκόταν η Λίβερπουλ, αν στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Premier League, ο VAR δεν προέβαινε σε λάθη σε βάρος της!

10.10.2023 | 10:55

Premier League, 8η αγωνιστική: Πού ήσουν πέρυσι και πού βρίσκεσαι φέτος;

Τα βάλαμε κάτω. Τα αναλύσαμε. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Ακόμη και για ομάδες που δεν… περιμένεις. Εξαιρετική η Άρσεναλ φέτος; Πέρυσι είχε έναν βαθμό παραπάνω. Αρνητική η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως στιγμής; Στο -2 από την περσινή συγκομιδή της βρίσκεται. Δύο διαδοχικές ήττες για τη Μάντσεστερ Σίτι; Με ένα τρίποντο ακόμη θα ήταν… καλύτερη και από πέρυσι. Καλή η Λίβερπουλ; Ναι, υπάρχει διαφορά!

09.10.2023 | 20:11

Το πιο οξύμωρο στατιστικό του… κόσμου: Και όμως, η Έβερτον ξεπερνά τη Μάντσεστερ Σίτι!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει; Και όμως, είναι! Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Έβερτον έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες από όσες η Μάντσεστερ Σίτι. Έχει… καλύτερα xG! Πεπ, είναι πραγματικότητα!

09.10.2023 | 11:28

Κλειδιά, κινητό, χρήματα: Ο Σαλιμπά πήρε το «πορτοφόλι» του Χάαλαντ και δεν τον έχει ντριμπλάρει κανείς φέτος στην Πρέμιερ!

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Αν δεν υπήρχε ο Ράις στα χαφ να... λύνει και να δένει, ο Σαλιμπά θα ήταν εκείνος που θα κατακτούσε το βραβείο του πολυτιμότερου του ντέρμπι. Κράτησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο... μηδέν, απέτρεψε σε οποιονδήποτε αντίπαλο να τον ντριμπλάρει και ο Γάλλος αμυντικός αυτή τη στιγμή αποτελεί ό,τι πιο αξιόπιστο αμυντικά στην Πρέμιερ Λιγκ! 

08.10.2023 | 22:10

Έντεκα χρόνια και… τέσσερα δευτερόλεπτα: Μάλλον, η Άρσεναλ έπρεπε να κερδίσει στο 86:01 τη Μάντσεστερ Σίτι!

Σουτάρει ο Μικέλ Αρτέτα και η Άρσεναλ κερδίζει με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι το 2012. Σουτάρει ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι και η ιστορία επαναλαμβάνεται στο ίδιο γήπεδο, 11 χρόνια μετά. Μάλλον, η απόλυτη δικαίωση χρειάστηκε 11 χρόνια και… τέσσερα δευτερόλεπτα διαφορά!

08.10.2023 | 15:00

Πού βρίσκεται σήμερα η τελευταία ενδεκάδα της Άρσεναλ που κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι;

Πέρασαν οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που η Άρσεναλ επικράτησε στο «Έμιρεϊτς» της Μάντσεστερ Σίτι, σε επίπεδο Premier League. Τι να… απέγιναν εκείνοι οι «11» που είχε επιλέξει τότε ο Αρσέν Βενγκέρ; Επτά αποσύρθηκαν, ένας γύρισε στην Κόστα Ρίκα, ένας στην Ισπανία και ο άλλος είναι συμπαίκτης των Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη. Όσον αφορά τον Ολιβιέ Ζιρού; Παίζει πλέον και ως… τερματοφύλακας!