Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

20.10.2023 | 18:30

Χριστούγεννα με τον Τσιμίκα: Ποια είναι τα… 17 ματς της Λίβερπουλ που ο Έλληνας θα είναι βασικός;

Και κάπου εδώ, είναι ξεκάθαρο πως ήρθε η στιγμή του Κώστα Τσιμίκα. Ο Άντι Ρόμπερτσον θα λείψει για τρεις μήνες και αν θεωρήσουμε πως ο Έλληνας μπακ θα είναι δεδομένα βασικός μέχρι το τέλος του χρόνου, αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστεί σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ποια είναι λοιπόν αυτά;

20.10.2023 | 15:24

Το Μέρσεϊσαϊντ ξανά ενωμένο: Ο γυμναστής της Έβερτον θα τρέξει 26 Μαραθωνίους για τον καρκινοπαθή, «κόκκινο» αδερφό του!

Ο Τζακ Ντόουλινγκ, γυμναστής και ειδικός φυσικής κατάστασης της Έβερτον, θα συμμετάσχει σε 26 Μαραθωνίους σε 26 εβδομάδες προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά οργανισμό ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου, έπειτα από τη διάγνωση του αδερφού του Τομ, που είναι οπαδός της Λίβερπουλ!  

19.10.2023 | 13:32

Από το «με ένοιαζαν μόνο τα λεφτά» του Σονγκ, στο «αφού χάθηκε η χαρά, φεύγω» του Αζάρ

Δυο τελείως διαφορετικά παραδείγματα. Και προφανώς, ο κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν παντού. Ο Εντέν Αζάρ δήλωσε πως αποσύρθηκε γιατί δεν ήθελε απλά να συνεχίσει να κάνει κάτι απλά και μόνο για να πληρώνεται, με τον Άλεξ Σονγκ πριν από χρόνια να λέει πως... τον ένοιαζε μόνο το πορτοφόλι του.  

18.10.2023 | 10:00

Είναι αδιανόητο: Ποιες ομάδες της Premier League ξεπερνά… μόνος του ο Τζουντ Μπέλιγχαμ;

Έχετε καταλάβει τι κάνει; Σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή; Πόσες φορές έχει αναδειχθεί ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης; Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι δεδομένα η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού. Ναι, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε!

17.10.2023 | 18:48

Ο Τόνεϊ είναι «ντροπή για το παιχνίδι» και ο Τονάλι «εθισμένος στον τζόγο;»

Οι κρίσιμες ώρες για τον Σάντρο Τονάλι είναι… τώρα, αλλά ο τρόπος που περιγράφεται ο παράνομος στοιχηματισμός στον οποίο φαίνεται πως έχει υποπέσει, μπαίνει σε σύγκριση με τον Ιβάν Τόνεϊ. Διότι ο πρώτος μοιάζει να… δικαιολογείται, ενώ ο δεύτερος ήταν ντροπή για το παιχνίδι!

16.10.2023 | 14:28

Το πιο τρελό σενάριο του κόσμου: Ιρλανδία, αν θες να πας στο EURO 2024, πρέπει να χάσεις από την Ολλανδία!

Είναι απίστευτο και αφορά τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας. Ένα ακραίο σενάριο, που επί της ουσίας, «εξυπηρετεί» την Ολλανδία, καθόλου εμάς και περνάει από το μυαλό των Ιρλανδών, με φόντο την πρόκριση στο EURO 2024 μέσω του Nations League!

15.10.2023 | 10:56

Η Πρέμιερ θέλει να σβήσει το blackout και να καταγράψει μεγαλύτερα έσοδα από τα τηλεοπτικά!

Με ορίζοντα το 2029, όταν και θα υπάρχει πλέον χώρος για νέα συμφωνία και νέα δεδομένα, η Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τους ιδιοκτήτες των ομάδων φέρονται να εξετάζουν τρόπους και προτάσεις που θα σβήσουν το blackout του Σαββάτου και θα μπορούν να μεταδίδονται όλα τα ματς τηλεοπττικά, με έσοδα που θα ξεπερνούν τα 5 δισ.λίρες!  

14.10.2023 | 12:23

Νέα μαθήματα από τον Κλοπ: «Να έχεις γύρω σου σωστούς ανθρώπους, να μη συνηθίζεις στην επιτυχία»

Φυσικά ήταν ο ιδανικός για μια τέτοια σειρά βίντεο από την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γιούργκεν Κλοπ με πολύ απλά λόγια έδωσε νέα μαθήματα ζωής στον κόσμο, εξήγησε γιατί τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις, μίλησε για την τρομερή σχέση με τους γιους του και ξεκαθάρισε πως το χειρότερο πράγμα είναι να συνηθίζει κανείς στις επιτυχίες...

13.10.2023 | 23:19

«Πάρτε» όποια χώρα θέλετε και τον… Κριστιάνο: Έχει περισσότερα γκολ από όλες και όλους μετά τα 30!

Είναι πράγματι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ουδείς μπορεί να το εξηγήσει, αναζητούμε έναν που να μπορεί να το… ερμηνεύσει. Γκολ ξανά με την Πορτογαλία, νέο ρεκόρ και… σύγκρισή του με 180 χώρες!

13.10.2023 | 19:00

Τελικά, είναι καλύτερα με Μαγκουάιρ ή χωρίς;

Προσπαθεί να κλείνει τ' αυτιά του στα όσα ακούει και στην αρνητική κριτική. Προσπαθεί να παραμείνει αφοσιωμένος στην Γιουνάιτεντ και να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν συμβιβάζεται με τον πάγκο. Και θεωρεί ότι μαζί του η ομάδα παίρνει περισσότερες νίκες. Τελικά πόσο δίκιο έχει ο Χάρι Μαγκουάιρ;