Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

29.10.2023 | 10:41

Αν επιτέλους «κουμπώσουν» τα κομμάτια, το ντέρμπι με την Σίτι θα είναι ιδανικό για τον Χόιλουντ (vids)

Στην Ευρώπη έχει καταφέρει να βρει γκολ, όχι όμως στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ο Ράσμους Χόιλουντ θέλει σαν τρελός να... σπάσει το ρόδι. Το σημερινό (29/10, 17:30) ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι η ιδανική σκηνή για το πετύχει ο Δανός, με τις συμβουλές και... την σωστή τροφοδότηση του Μάρκους Ράσφοντ. 

28.10.2023 | 18:52

Μόνο αυτός, μόνο ο Μπέλιγχαμ: Άγγλος σκοράρει σε Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, 18 χρόνια μετά! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολευόταν, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εμφανίστηκε και ο Άγγλος σκοράρει σε ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Νέο ρεκόρ, γκολ Άγγλου σε τέτοιου είδους ματς, 18 χρόνια μετά, ο 4ος διαφορετικός που το πράττει!

28.10.2023 | 10:18

Στα 10 πρώτα ματς της σεζόν η Τότεναμ ξεπέρασε και τους Invincibles του Βενγκέρ!

Η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Πάλας το βράδυ της Παρασκευής, παραμένει αήττητη, έφτασε στο +5 στην κορυφή μέχρι τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής και σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι καλύτερη και από τους Invincibles της Άρσεναλ του Βενγκέρ! 

27.10.2023 | 13:14

Ένα «δώρο» από τους Άγγλους: Πώς η Μπράιτον καθορίζει την πρόκριση ή τη συνέχεια της ΑΕΚ στην Ευρώπη;

Ζητά ένα «δώρο» η ΑΕΚ από την Μπράιτον. Ένα χατίρι. Μία νίκη επί του Άγιαξ στην Ολλανδία. Και ας κάνει «διπλό» εν συνεχεία στην OPAP Arena. Το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση ή για συνέχεια της ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, και το 2024, θα έχει γίνει. Αρκεί ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να τα καταφέρει στην «Johan Cruyff Arena»!

27.10.2023 | 10:38

Ο Ζότα λατρεύει το Γιουρόπα Λιγκ και μαζί του η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα μείνει αήττητη! (vid)

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τη φάση και τους αμυντικούς που τον περιτριγύριζαν, δεν μπορούσες να σκεφτείς ότι θα σκοράρει. Κι όμως το έκανε. Και ξέχωρα από το Γιουρόπα Λιγκ, το δικό του γκολ αποτελεί σημάδι πως η Λίβερπουλ δεν υπάρχει περίπτωση να ηττηθεί. Ο Πορτογάλος επιθετικός συνείσφερε σε ακόμα μια νίκη, από τις πολλές που έρχονται όταν... κάνει τα δικά του!  

26.10.2023 | 13:44

Η Γέοβιλ της 6ης κατηγορίας «έγραψε» ιστορία, σε γήπεδο… μεγαλύτερο από ομάδων της Super League!

Λαμία. Ιωνικός. Πανθρακικός. Ομάδες που παίζουν, έπαιζαν ή πέρασαν από τη Super League. Ομάδες με μικρότερα γήπεδα από αυτό της Γέοβιλ. Μην βιαστείτε να πείτε πως βρίσκεται στην Αγγλία. Αγωνίζεται στην 6η κατηγορία του «Νησιού» και αισίως, «έγραψε» ιστορία. Οι παίκτες της δουλεύουν το πρωί, για να παίξουν… μπάλα το απόγευμα!

24.10.2023 | 21:39

Η περίοδος προσαρμογής… δεν είναι για όλους: Οι απίθανοι αριθμοί του Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Έκανε το καθήκον της η Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε με 3-1 της Γαλατασαράι στην Τουρκία και έφτασε τους εννέα βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις στο Champions League, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας τη φάση των «16». Απίθανος Χάρι Κέιν, στην 10η εμφάνισή του με τους Βαυαρούς!

24.10.2023 | 10:20

Άγγελος Ποστέκογλου: Ο κορυφαίος των... 9 αγωνιστικών, ξεπερνώντας ονόματα με τεράστια ιστορία

Βάλτε όποιο όνομα θέλετε στο μυαλό σας από κορυφαίους προπονητές που πέρασαν από την Λίγκα. Και πάλι, δεν το κατάφεραν αυτό που έχει ως διάκριση ο Άγγελος Ποστέκογλου από το βράδυ της Δευτέρας! Ο κόουτς της Τότεναμ πέτυχε την καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ποτέ κανείς στα χρονικά της Πρέμιερ, με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Τότεναμ! 

23.10.2023 | 12:34

Το απόρθητο «κάστρο» της Άστον Βίλα και ο «στρατιώτης», Ντόουγκλας Λουίζ

Νέα εντός έδρας νίκη, νέο εμφατικό σκορ, νέες στιγμές απόλυτης αποθέωσης για την Άστον Βίλα μετά το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ κι ακόμα ένα ματς που ο Ντόουγκλας Λουίζ παίρνει ενέργεια από τον κόσμο και «φορτώνει» τα δίχτυα με γκολ.  

22.10.2023 | 17:24

«Με 105 εκατομμύρια τον Ράις και… εμείς τον Σμιθ Ρόου»: Το φοβερό deal των Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ!

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να έκανε αποδεκτή την πρόταση της Άρσεναλ για την μετακόμιση του Ντέκλαν Ράις στο «Έμιρεϊτς», όμως φρόντισε να βάλει στη συμφωνία και έναν ακόμη όρο. Και αυτός αφορά το μέλλον του Έμιλ Σμιθ Ρόου στους «κανονιέρηδες».