Αρθρογραφία »

10.04.2024 | 12:28

Ο Αμορίμ και η Λίβερπουλ κάνουν… δώρο τον Γκιόκερες στην Πρέμιερ!

Όσο θα προχωρά η υπόθεση του Ρούμπεν Αμορίμ και της διαφαινόμενης πρόσληψής του στη Λίβερπουλ, τόσο θα εντείνεται και το ενδιαφέρον των αγγλικών κλαμπ για τον Βίκτορ Γκιόκερες, αφού ο Σουηδός δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Σπόρτινγκ δίχως τον Πορτογάλο κόουτς!  

10.04.2024 | 10:25

Αυτός ο Φόντεν μπορεί να πάρει τη Σίτι στις πλάτες του! (vid)

«Αισθάνθηκα απλά την ιδανική επαφή» είπε. Η «οβίδα» που εξαπέλυσε στο «Μπερναμπέου» έδωσε συνέχεια στα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει ο Φιλ Φόντεν το τελευταίο διάστημα. Και στα 23 του, ο Φιλ Φόντεν παρουσιάζει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον κόσμο της Σίτι την πιο ώριμη ποδοσφαιρική εκδοχή του, κάνοντας μέχρι και τον Τιερί Ανρί να τον χαρακτηρίσει... πυλώνα για τους τρεμπλούχους!   

10.04.2024 | 02:09

ΑΠΙΘΑΝΟ: Το πέναλτι που ζητά η Μπάγερν, τι έκανε η Άρσεναλ και γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής; (vid)

Θα ήταν το πιο… ανόητο πέναλτι στον 21ο αιώνα, στο Champions League. Θα άνηκε στην Άρσεναλ, θα έχανε το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για μία απίθανη σκέψη του Γκάμπριελ Μανγκαλάες! Το οξύμωρο είναι πως ο διαιτητής το είδε και είπε στους παίκτες των Γερμανών πως δεν μπορεί να το δώσει. Ο λόγος; Διότι πρόκειται για… παιδικό λάθος!

09.04.2024 | 18:25

«Όλοι με τη Γουέστ Χαμ»: Πώς μπορεί η… 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει στο επόμενο Champions League;

Αδιανόητο σενάριο, που φαντάζει απίθανο, αλλά δεν παύει να είναι… σενάριο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συμβιβαστεί και να είναι και ικανοποιημένη, αν τερματίσει στην 6η θέση της Premier League. Αρκεί η Γουέστ Χαμ να «πιάσει» την Άστον Βίλα, να πάρει ξανά ευρωπαϊκό τίτλο και να την στείλει στο Champions League!

09.04.2024 | 18:18

AI has spoken and the result shocks everyone: All Champions League winners until 2103!

The artificial intelligence "spoke" and predicted all the winners of the Champions League, from... this year until 2103. The results are "unthinkable". We have conquests from countless English teams, but not Arsenal. Wolves, Nottingham Forest, Newcastle and Brentford are included in the list, Real Madrid will make the ultimate history in 2098!

09.04.2024 | 17:50

Άλλοι τους θαυμάζουν, ο Αλ – Μπουλαγί πηγαίνει μονάχα κόντρα στους Μέσι και Κριστιάνο! (vids)

Εκείνον δεν θα τον ακούσει κανείς να συμμετέχει σε κουβέντα με το δίλημμα αν είναι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο ο απόλυτος Goat του ποδοσφαίρου. Για κάποιον λόγο θέλει μέσα στο γήπεδο να βγαίνει… από πάνω. Κι αφού το είχε επιχειρήσει με τον Μέσι, ο Αλί Αλ – Μπουλαγί δεν θα άφηνε την ευκαιρία να τα βάλει και με τον Κριστιάνο.  

09.04.2024 | 16:10

Βλέπουμε Champions League, «παίζουμε» Αγγλία: Τριάδα–φωτιά με Championship και League One!

Βραδιά… Champions League, ώρα για στοίχημα στην Αγγλία! Κοιτάμε τις μικρές κατηγορίες, έχουμε «βγάλει» τριάδα και σας προτείνουμε να ακολουθήσετε. Πληρώνουν ξανά μεσοβδόμαδα η Championship και η league One!

09.04.2024 | 01:07

Κριστιάνο, τι κάνεις; Σήκωσε το χέρι του κατά του διαιτητή, πήρε κόκκινη και ειρωνευόταν! (vids)

«Τρελάθηκε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, πήγε να… χτυπήσει τον διαιτητή, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, δεν σταματούσε να ειρωνεύεται. Και όπως αντιλαμβάνεστε, τα εν λόγω βίντεο έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά!

08.04.2024 | 20:44

Συγκλόνισε ο Ζεσούς, ταυτίστηκε ο κόσμος: «Η Άρσεναλ να πάρει πρωτάθλημα και να του το… αφιερώσει!»

Μία τρομερή δήλωση του Γκαμπριέλ Ζεσούς συγκίνησε τον κόσμο της Άρσεναλ και με σχόλια των φίλων της στο Twitter, έγινε αντιληπτό αυτό που ζητούν: να πάρουν πρωτάθλημα οι «κανονιέρηδες» και να το αφιερώσουν στον Βραζιλιάνο, που παίζει και… πονάει.