Αρθρογραφία »

14.04.2024 | 11:07

Μια υπέροχη ιστορία για το «trust the process»: Η Ρέξαμ τολμά να ονειρεύεται!

Απανωτές άνοδοι στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς και θαυμαστές. Και δεν έχει να κάνει μονάχα με τον... Χολιγουντιανό αέρα που πνέει εκεί. Το πρότζεκτ της Ρέξαμ εμπνέει, συγκινεί, διδάσκει και επιτρέπει σε όλους τα όνειρα. Ακόμα κι αυτά που θα την παρουσιάσουν... στην Πρέμιερ!  

14.04.2024 | 01:18

Ξανά «εμφύλιος» στη Γιουνάιτεντ; Ο Γκαρνάτσο κατά του Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Απίθανα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχώρησε ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη συνέντευξη Τύπου, την ώρα που ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πάτησε like σε post κατά του προπονητή του!

13.04.2024 | 19:43

«Πέναλτι, χατ-τρικ ο Σάμπιτζερ, αλλά… περιμένετε»: Η πιο αδιανόητη απόφαση που έχουμε δει στην εποχή του VAR! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κερδίζει πέναλτι, ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ το μετουσιώνει σε γκολ και κάνει χατ-τρικ. Δευτερόλεπτα μετά, το γκολ δεν μετράει. Αδιανόητη απόφαση στην Bundesliga!

13.04.2024 | 16:55

Αδιανόητο: Η ισοβαθμία Τότεναμ- Άστον Βίλα και το «ασπρόμαυρο γκολ που… ίσως κρίνει το Champions League!

Ίδιες νίκες, ίδιες ήττες, ίδιες ισοπαλίες. Ακριβώς ίδιους βαθμούς. Παρόμοια και η διαφορά τερμάτων τους. Άστον Βίλα και Τότεναμ «ταυτίζονται» σχεδόν σε όλα. «Σήμερα» όμως, μία εκ των δύο θα βρισκόταν στην 4η θέση της Premier League και θα έπαιρνε το εισιτήριο του Champions League. Όλα θα κρίνονταν στο γκολ του Σερ. Ποια είναι αυτή και με ποιο κριτήριο λοιπόν;

13.04.2024 | 16:04

Το μέλλον της Άρσεναλ λέγεται… Όμπι Μάρτιν: Έβαλε 10 στη Λίβερπουλ, 5 στη Γουέστ Χαμ και «έγραψε» ιστορία! (vid)

Τον λένε Τσίντο Όμπι – Μάρτιν, παίζει στην Άρσεναλ, είναι 16 ετών και κατέρριψε κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος στην U-18 του συλλόγου ιστορικά. Είχε βρει δίχτυα 10 φορές με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και το σερί… συνεχίστηκε στο 8-1 των «κανονιέρηδων» με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ!

12.04.2024 | 20:00

Αν η Λεβερκούζεν των Αλόνσο και Τσάκα πάρει τρεμπλ, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες!

«Μαχητική», αποφασισμένη και καλύτερη από ποτέ. Στην κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο «πνίγει» κάθε αντίπαλο και κανένας δεν μπορεί να της απαγορεύσει να... ονειρεύεται ακόμη και το τρεμπλ! Και αν το κάνει, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες, με μόλις 10 ως ποντάρισμα!

12.04.2024 | 13:43

Η χειρότερη βραδιά παικτών και Κλοπ, έφερε τη Λίβερπουλ σε μονόδρομο, που είναι το πρωτάθλημα!

Ένα κακό βράδυ. Ένα πολύ κακό βράδυ. Ένα αποτέλεσμα που σηματοδότησε το τέλος ενός σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ» δίχως ήττα. Ήταν Φεβρουάριος του 2023, όταν είχε ηττηθεί με 5-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και φτάσαμε στον Απρίλιο για να επαναληφθεί η ιστορία από την εκπληκτική τακτικά, Αταλάντα, του Γκασπερίνι. Κέρδισε κατά κράτος αυτός τον Κλοπ, αλλά το σοβαρότερο ζήτημα δεν είναι το τελικό 3-0 για τους Ιταλούς… Είναι πως οι «κόκκινοι» είναι… υποχρεωμένοι πλέον να πάρουν το πρωτάθλημα. Η επιτυχία με την αποτυχία δεν απέχουν πολύ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λίβερπουλ θυμίζει την ιστορία των ναυτών του Κολόμβου. Και αν η κατάληξη είναι η ίδια, θα συζητάμε για ένα κακό φινάλε για τον Γιούργκεν Κλοπ… Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.