Αρθρογραφία »

06.04.2024 | 10:56

Ice cold Πάλμερ: Οπαδός της Γιουνάιτεντ, αλλά... τη διέλυε με τη φανέλα της Σίτι!

Υπάρχουν λόγοι που ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει με τον συγκεκριμένο τρόπο. Σαν να είναι απόλυτα παγωμένος. Και έχει να κάνει με τη νοοτροπία του. Δεν αγχώνεται ποτέ στο γήπεδο. Ακόμα κι αν κρέμονται όλοι από πάνω του για να σκοράρει στο 90' + 10'. Τα λόγια του πατέρα του για τον τρόπο με τον οποίο ως παιδί διέλυε την ομάδα της καρδιάς του, είναι ενδεικτικά!  

05.04.2024 | 18:50

Απόφαση ελήφθη πριν τη Λίβερπουλ; «Μένει ο Τεν Χαγκ, αλλάζει ο ρόλος του στη Γιουνάιτεντ!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χειρότερά της, ο κόσμος ζητά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ φημολογείται πως αποφάσισε: ο  Ολλανδός μένει, αλλά ο ρόλος του αλλάζει. Οι αρμοδιότητές του περιορίζονται και ο Νταν Άσγουορθ κρίνεται απαραίτητος. Δείτε τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά…

05.04.2024 | 12:55

Η Γιουνάιτεντ υπέστη την πιο απροσδόκητη ήττα στην ιστορία!

Ποτέ ξανά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο βράδυ, όπως αυτό που βίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Θα έχει να το λέει η ομάδα του Τεν Χαγκ πως στο 90’ + 9’ ενός ντέρμπι με την Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ και τελικά έφυγε από το γήπεδο ηττημένη!  

04.04.2024 | 23:55

Φίλοι της Σίτι κατά της Λίβερπουλ για τη διαιτησία: «Ο Ρόδρι αποβλήθηκε για αυτό που έκανε και ο Φαν Ντάικ!» (vid)

Τρομερά παράπονα των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή μία κίνηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, η οποία δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τον συγκρίνουν με τον Ρόδρι, θυμήθηκαν τη… Νότιγχαμ Φόρεστ!

04.04.2024 | 17:50

Λένε αλήθεια οι αριθμοί; Αν «ναι», η Άρσεναλ πρέπει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα!

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η κορυφαία ανασταλτική λειτουργία στην Ευρώπη. Οι αριθμοί την διακρίνουν από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι λόγοι αναρίθμητοι, οι «κανονιέρηδες» είναι δικαίως… πρώτοι, έστω και για μερικές ώρες. Και αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, γιατί να μην πάρουν ένα πρωτάθλημα στο οποίο διαπρέπουν;

04.04.2024 | 15:20

Τέλος οι αφαιρέσεις βαθμών; Τι είναι το Luxury Tax που συζητά η Πρέμιερ

Η Daily Mail έφερε στην επιφάνεια με αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ, αναφορικά με τις ποινές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά! Το σενάριο του luxury tax έρχεται να βοηθήσει όσες ομάδες τηρούν ευλαβικά τους κανονισμούς ή έχουν ανάγκη από ρευστό!  

03.04.2024 | 18:55

«Θρύλος» της Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ στη Λίβερπουλ: «Εγώ είχα απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

«Δεν θέλω να πας στη Ρεάλ Μαδρίτης». Από Γάλλο σε Γάλλο. Από τον Ρομπέρ Πιρές στον Κιλιάν Εμπαπέ. Θέλει να τον δει στη Λίβερπουλ, εξήγησε τους λόγους, του θύμισε πώς εκείνος απέρριψε τη «Βασίλισσα» και «έγραψε» ιστορία με την Άρσεναλ!

03.04.2024 | 16:17

Η άμυνα κάνει τον Ονάνα να έχει το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλον γκολκίπερ!

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ευθύνεται γι’ αυτό. Και λύση δεν έχει βρεθεί. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει τη δικαιολογία των τραυματισμών και των απουσιών, αλλά οι αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ παίρνουν τα περισσότερα δικαιώματα για να φανούν απειλητικοί κόντρα στον Αντρέ Ονάνα.  

03.04.2024 | 14:33

Ασέβεια ή δικαίωμά του; Ο κόσμος διχάστηκε με τις αλλαγές του Σίλβα στο 32’ (vid)

Η Φούλαμ δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν, είχε ήδη δεχθεί δυο τέρματα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Μάρκο Σίλβα έκανε τρεις αλλαγές από το 32’. Η κίνηση αυτή προκάλεσε διχογνωμία, με αρκετούς να θεωρούν ασέβεια προς τους παίκτες του αυτή την απόφαση και άλλους να τον δικαιώνουν αφού η ομάδα χρειαζόταν «ηλεκτροσόκ».