Αρθρογραφία »

08.04.2024 | 11:18

Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις: Ο Σαλάχ έπιασε κορυφή, η Λίβερπουλ έπεσε απ’ αυτή

Σκόραρε για 6η φορά στο «Ολντ Τράφορντ», έσωσε το βαθμό για τη Λίβερπουλ μειώνοντας τον αντίκτυπο του αποτελέσματος για την ομάδα του, αλλά αυτή την κορυφή ο Σαλάχ δεν τη χάρηκε όπως θα το ήθελε. Εκείνος έπιασε πρώτη θέση, αλλά οι «κόκκινοι» υποχώρησαν απ’ αυτή, ακόμα κι αν υπάρχει ισοβαθμία στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.  

08.04.2024 | 10:10

Κυριάρχησε, έκανε πολλές φάσεις, αλλά δεν κέρδισε πουθενά τη Γιουνάιτεντ: Και πλέον η Λίβερπουλ υποχρεούται να κάνει 7Χ7!

Έχει πραγματοποιήσει 62 τελικές προσπάθειες σε 180 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League η Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει καταγράψει 81 τελικές συνολικά, στις τρεις φορές που την βρήκε στον δρόμο της. Και παρόλα αυτά, δεν την κέρδισε ούτε μία. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο, έχασε τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα, μπορεί να αισθάνεται και… τυχερή, που έφυγε με βαθμό από το «Ολντ Τράφορντ», παρά το τόσο κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο. Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Η Λίβερπουλ «έκαψε» τη μία ζωή της. Περιθώρια για άλλη ανορθογραφία δεν θα υπάρξουν, με την Άρσεναλ να έχει μία σπουδαία ευκαιρία μπροστά της, αλλά το φαβορί να είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

07.04.2024 | 19:47

«Και αν αυτό κοστίσει ένα πρωτάθλημα; Ο αδιανόητος αριθμός των τελικών της Λίβερπουλ με τη Γιουνάιτεντ!

Είχε τις διπλάσιες τελικές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε 15 στο πρώτο ημίχρονο και 62 σε 180 αγωνιστικά λεπτά, σε δύο παιχνίδια στην Premier League. Αριθμοί – ρεκόρ για τη Λίβερπουλ, που δεν κέρδισε ποτέ φέτος τους «κόκκινους διαβόλους»!

07.04.2024 | 14:33

Αυτή η Άρσεναλ κάνει τις εξέδρες των αντιπάλων να σιωπούν!

Ακόμα μια εκτός έδρας νίκη για το 2024, ακόμα ένα clean sheet και η πορεία προς τον τίτλο συνεχίζεται! Η Άρσεναλ του Αρτέτα έχει μάθει να μη χαμπαριάζει από την ατμόσφαιρα των αντιπάλων στα γήπεδα όπου αγωνίζεται και οι επιδόσεις της μέχρι στιγμής στις εξορμήσεις που πραγματοποιεί είναι ένας από τους λόγους του πρωταθλητισμού.  

07.04.2024 | 12:07

Watkins vowed to lead Aston Villa to Europe's biggest stadiums (vid)

Yes, the top-four finish seems to be out of Villa's control at the moment, but Ollie Watkins is aiming to get the Champions League anthem played at Villa Park next season. And having locked this target, he reached 18 goals in this year's Premier League, having, in fact, built a distance from all the others in Goals/Assist contribution!

07.04.2024 | 11:58

Ο Γουότκινς είναι ορκισμένος να οδηγήσει τη Βίλα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης (vid)

Ναι μεν δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Βίλα αυτή τη στιγμή η υπόθεση της 4άδας, αλλά ο Όλι Γουότκινς προσπαθεί ώστε την επόμενη σεζόν να ηχήσει ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Βίλα Παρκ». Και έχοντας κλειδώσει αυτό το στόχο, έφτασε στα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας χτίσει, μάλιστα, απόσταση απ' όλους τους υπόλοιπους στη συμμετοχή στο σκοράρισμα!  

06.04.2024 | 19:23

Θέλουν να είναι στην Premier League όσο κανείς: Το «θα μείνουμε» της Λούτον, ακούστηκε σε όλη την Αγγλία! (vid)

Μία τεράστια νίκη, μία απίθανη ατμόσφαιρα, ένας εκπληκτικός προπονητής. Θέλει να μείνει πολύ στην Premier League η Λούτον. Δυναμώστε την ένταση, είναι εκπληκτικός ο ήχος του γηπέδου, μετά το σφύριγμα της λήξης της συνάντησης με την Μπόρνμουθ!

06.04.2024 | 10:56

Ice cold Πάλμερ: Οπαδός της Γιουνάιτεντ, αλλά... τη διέλυε με τη φανέλα της Σίτι!

Υπάρχουν λόγοι που ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει με τον συγκεκριμένο τρόπο. Σαν να είναι απόλυτα παγωμένος. Και έχει να κάνει με τη νοοτροπία του. Δεν αγχώνεται ποτέ στο γήπεδο. Ακόμα κι αν κρέμονται όλοι από πάνω του για να σκοράρει στο 90' + 10'. Τα λόγια του πατέρα του για τον τρόπο με τον οποίο ως παιδί διέλυε την ομάδα της καρδιάς του, είναι ενδεικτικά!