Αρθρογραφία »

20.04.2024 | 21:43

Απίθανο «ξέσπασμα» του Πεπ: «Μας αδικούν, είναι απαράδεκτο, απλά… κλείνουμε το στόμα μας!»

Τρομερά παράπονα του Πεπ Γκουαρδιόλα για την ημέρα διεξαγωγής του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, πράγμα που θεωρεί απαράδεκτο για τη Μάντσεστερ Σίτι και τους ποδοσφαιριστές του!

20.04.2024 | 21:31

Όλες οι ευκαιρίες του Τζάκσον στον ημιτελικό με τη Σίτι: Ζητά… πώληση ο κόσμος της Τσέλσι! (vids)

Τρεις «κλασσικές» ευκαιρίες, τρεις φάσεις που έπρεπε να γίνουν γκολ. «Κατάφερε» να τις χάσει ο Νίκολας Τζάκσον, άπαντες έξαλλοι στο «στρατόπεδο» των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι!  

20.04.2024 | 14:36

«Θα πας να το απολαύσεις, όχι να πληρωθείς»: Ο Καθόρλα σε ακόμα μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία!

Ο αγαπητός σε όλους, Σάντι Καθόρλα, έχοντας πάει κόντρα σε γιατρούς και επιστήμες συνεχίζοντας να παίζει ποδόσφαιρο, έφτιαξε ακόμα μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία με την επιστροφή του στην Οβιέδο. Η συμβουλή της συζύγου του, το χαμόγελο του μικρού παιδιού και το ενδιαφέρον για τις ακαδημίες!  

20.04.2024 | 13:08

Το FA Cup μοιάζει με… Champions League για την Τσέλσι και ο Ποτσετίνο έχει μία «χρυσή» ευκαιρία στο Wembley!

Το Κύπελλο Αγγλίας επιστρέφει και η Τσέλσι συναντά τη Μάντσεστερ Σίτι στο Wembley, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, στο όποιο λέω πως οι «μπλε» έχουν αποδείξει πως όσο καλύτερο είναι το ματς, τόσο πιο ανταγωνιστικοί είναι. Αν δεν είχε παίξει την παράταση η Σίτι  στο ματς με την Ρεάλ, θα μπορούσα να πω πως είναι ξεκάθαρο φαβορί, τώρα όμως έχουν αλλάξει τα δεδομένα αυτά. Η Τσέλσι έχει ευκαιρία και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα κερδίσει χρόνο και πίστη σε ένα πλάνο, που διαρκώς εξελίσσεται, όποτε ο κόσμος θα κληθεί να δείξει υπομονή. Το επίτευγμα αν πάρει την πρόκριση και κατακτήσει το FA Cup θα είναι σπουδαίο,! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

20.04.2024 | 11:45

Πάμε για Σαββατιάτικο ταμείο με ανόδους και Playoffs!

Οι τρεις χαμηλότερες κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος βλέπουν στον ορίζοντα την καρό σημαία του τερματισμού και γι' ακόμα ένα Σάββατο το England365 εντόπισε τις ευκαιρίες στα προγνωστικά στοιχήματος και ετοίμασε την καθιερωμένη τριάδα.  

19.04.2024 | 11:50

Εξαιρετικά απίθανο να βρεθούν 5 αγγλικές ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Μονάχα με ένα θεότρελο σενάριο θα καταφέρει πια η Αγγλία να εκπροσωπηθεί από 5 ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους αποκλεισμούς των Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ στα προημιτελικά. Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στην Άστον Βίλα και … στον καταποντισμό των Γερμανών.  

19.04.2024 | 01:21

Η αντίδραση των φίλων της Βίλα για τα ματς με τον Ολυμπιακό: «Άρα, έχουμε… δύο ταξίδια στην Ελλάδα!»

Υπέραισιόδοξοι για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League οι φίλοι της Άστον Βίλα. «Καζούρα» και «προκλητικές» ατάκες μεταξύ τους, με φόντο τον τελικό και την κατάκτηση του θεσμού, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Και όλα αυτά, με… δύο ταξίδια στην Ελλάδα!

18.04.2024 | 13:15

Σοκαριστική αποκάλυψη από Σβαϊνστάιγκερ: «Έτσι με έδιωξαν από τη Γιουνάιτεντ»! (vid)

Από το πουθενά, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ βρέθηκε «εξόριστος» από την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν του επέτρεψαν ούτε να μαζέψει τα πράγματά του, όταν του ανακοινώθηκε ότι ουσιαστικά αποτελούσε «ξένο σώμα» για το κλαμπ, επί ηγεσίας Μουρίνιο!