Αρθρογραφία »

17.04.2024 | 10:14

Σάμπιτζερ και Σάντσο στη Βεστφαλία θα σκέφτονται τι περνούσαν στο Μάντσεστερ και… θα γελούν (vid)

Τέτοιο καιρό πριν από έναν χρόνο έπαιζαν στο Γιουρόπα Λιγκ, σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προβλήματα που... κρύβονταν καλά, μέχρι να «ξεσπάσουν». Φέτος, θα βρεθούν παρέα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ. Αν καθίσουν και τα συζητήσουν, σίγουρα θα γελάσουν. Οι Σάμπιτζερ και Σάντσο μπορούν να αισθάνονται… ευλογημένοι.  

15.04.2024 | 14:39

Η επίθεση δέχεται κριτική, αλλά τι συμβαίνει και με την άμυνα της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»;

Η αστοχία και η ατυχία των Σαλάχ, Νούνιεζ, Ντίαζ και των υπολοίπων βρίσκεται στο επίκεντρο μετά και την ήττα (1-0) από την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, η άμυνα παίζει το ρόλο της. Και το τελευταίο διάστημα είναι εκείνη που βαραίνει με πίεση τους επιθετικούς για να δοθεί η λύση σε μια προβληματική κατάσταση…  

15.04.2024 | 13:33

Ο κατακτητής Αλόνσο, ο ηγέτης Τσάκα και η αποκάλυψη Τέλα

Το έπος της Μπάγερ Λεβερκούζεν με το πρώτο πρωτάθλημα στα 120 χρόνια ιστορίας της, έχει και τους «Άγγλους» πρωταγωνιστές της. Από την άκρη του πάγκου με τη «μαεστρία» του Τσάμπι Αλόνσο, στην πυγμή του Γκρανίτ Τσάκα, την τρέλα του Τζέρεμι Φρίμπονγκ και την ανέλπιστα εντυπωσιακή μεταγραφή του Τέλα.  

15.04.2024 | 11:55

Χίλσμπορο: Όσα χρόνια και αν περάσουν, οι μνήμες εξακολουθούν να πονάνε!

Έζησα εκείνη τη μέρα από κοντά και έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου πως δεν θα την αφήσω να φύγει από τη μνήμη ποτέ. Δεν θα γράψω κάτι καινούργιο στη στήλη αφού το έχω κάνει ήδη τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται να αφήνεις το συναισθηματικό κομμάτι να μιλήσει και όχι τη δημοσιογραφική ματιά. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

15.04.2024 | 10:58

Χίλσμπορο: 96+1 ψυχές πάντοτε παρούσες στο «Άνφιλντ»

Όσο κι αν φτάσει η ανανεωμένη χωρητικότητα του γηπέδου, πάντα προστίθενται +97 θέσεις. Τόσες, όσες και οι ψυχές που κανονικά θα βρίσκονταν εκεί, αλλά παρακολουθούν την αγαπημένη τους Λίβερπουλ από λίγο πιο ψηλά. Πέρασαν 35 χρόνια. Και ουδείς ξεχνά. Δεν χρειαζόμαστε την επέτειο της τραγωδίας του Χίλσμπορο για να θυμηθούμε. Οι «κόκκινοι» και το ποδόσφαιρο θρήνησαν . Η «μαύρη», εκείνη, μέρα, του χαμού των 96 δεν σβήνει ποτέ. Μερικά χρόνια αργότερα, τα θύματα έγιναν 97, αφού ακόμα ένας «έφυγε», έχοντας υποστεί μεγάλες οργανικές βλάβες από τότε... 

14.04.2024 | 22:38

Τελικά, τελείωσε σήμερα ή… όχι; Το πρόγραμμα των Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, μέχρι τέλους!

H 32η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώθηκε. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη «νικήτρια», είδε τις δύο ανταγωνίστριες για τον τίτλο, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, να πετούν βαθμούς και πλέον απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο.

14.04.2024 | 11:07

Μια υπέροχη ιστορία για το «trust the process»: Η Ρέξαμ τολμά να ονειρεύεται!

Απανωτές άνοδοι στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς και θαυμαστές. Και δεν έχει να κάνει μονάχα με τον... Χολιγουντιανό αέρα που πνέει εκεί. Το πρότζεκτ της Ρέξαμ εμπνέει, συγκινεί, διδάσκει και επιτρέπει σε όλους τα όνειρα. Ακόμα κι αυτά που θα την παρουσιάσουν... στην Πρέμιερ!  

14.04.2024 | 01:18

Ξανά «εμφύλιος» στη Γιουνάιτεντ; Ο Γκαρνάτσο κατά του Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Απίθανα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχώρησε ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη συνέντευξη Τύπου, την ώρα που ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πάτησε like σε post κατά του προπονητή του!

13.04.2024 | 19:43

«Πέναλτι, χατ-τρικ ο Σάμπιτζερ, αλλά… περιμένετε»: Η πιο αδιανόητη απόφαση που έχουμε δει στην εποχή του VAR! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κερδίζει πέναλτι, ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ το μετουσιώνει σε γκολ και κάνει χατ-τρικ. Δευτερόλεπτα μετά, το γκολ δεν μετράει. Αδιανόητη απόφαση στην Bundesliga!