Αρθρογραφία »

04.04.2024 | 23:55

Φίλοι της Σίτι κατά της Λίβερπουλ για τη διαιτησία: «Ο Ρόδρι αποβλήθηκε για αυτό που έκανε και ο Φαν Ντάικ!» (vid)

Τρομερά παράπονα των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή μία κίνηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, η οποία δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τον συγκρίνουν με τον Ρόδρι, θυμήθηκαν τη… Νότιγχαμ Φόρεστ!

04.04.2024 | 17:50

Λένε αλήθεια οι αριθμοί; Αν «ναι», η Άρσεναλ πρέπει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα!

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η κορυφαία ανασταλτική λειτουργία στην Ευρώπη. Οι αριθμοί την διακρίνουν από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι λόγοι αναρίθμητοι, οι «κανονιέρηδες» είναι δικαίως… πρώτοι, έστω και για μερικές ώρες. Και αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, γιατί να μην πάρουν ένα πρωτάθλημα στο οποίο διαπρέπουν;

04.04.2024 | 15:20

Τέλος οι αφαιρέσεις βαθμών; Τι είναι το Luxury Tax που συζητά η Πρέμιερ

Η Daily Mail έφερε στην επιφάνεια με αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ, αναφορικά με τις ποινές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά! Το σενάριο του luxury tax έρχεται να βοηθήσει όσες ομάδες τηρούν ευλαβικά τους κανονισμούς ή έχουν ανάγκη από ρευστό!  

03.04.2024 | 18:55

«Θρύλος» της Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ στη Λίβερπουλ: «Εγώ είχα απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

«Δεν θέλω να πας στη Ρεάλ Μαδρίτης». Από Γάλλο σε Γάλλο. Από τον Ρομπέρ Πιρές στον Κιλιάν Εμπαπέ. Θέλει να τον δει στη Λίβερπουλ, εξήγησε τους λόγους, του θύμισε πώς εκείνος απέρριψε τη «Βασίλισσα» και «έγραψε» ιστορία με την Άρσεναλ!

03.04.2024 | 16:17

Η άμυνα κάνει τον Ονάνα να έχει το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλον γκολκίπερ!

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ευθύνεται γι’ αυτό. Και λύση δεν έχει βρεθεί. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει τη δικαιολογία των τραυματισμών και των απουσιών, αλλά οι αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ παίρνουν τα περισσότερα δικαιώματα για να φανούν απειλητικοί κόντρα στον Αντρέ Ονάνα.  

03.04.2024 | 14:33

Ασέβεια ή δικαίωμά του; Ο κόσμος διχάστηκε με τις αλλαγές του Σίλβα στο 32’ (vid)

Η Φούλαμ δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν, είχε ήδη δεχθεί δυο τέρματα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Μάρκο Σίλβα έκανε τρεις αλλαγές από το 32’. Η κίνηση αυτή προκάλεσε διχογνωμία, με αρκετούς να θεωρούν ασέβεια προς τους παίκτες του αυτή την απόφαση και άλλους να τον δικαιώνουν αφού η ομάδα χρειαζόταν «ηλεκτροσόκ».  

03.04.2024 | 12:32

Ξεκίνησε από 25.00 απόδοση και πήγε στο… 9.00: Το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ!

Ήταν 4ος και 5ος στη λίστα, πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο καιρός περνάει, ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν μοιάζει να πείθει τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του!

02.04.2024 | 20:03

Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία αγγλικής ομάδας: Η Μπράιτον «έσπασε» τα ταμεία, δεν υπολόγισε… καν τον Καϊσέδο!

Μία υπέροχη ομάδα, ένα τρομερά οργανωμένο σωματείο σε κάθε επίπεδο, ποδοσφαιρικό και μη. Ένα «νοικοκυρεμένο» σύνολο, που «μεγάλωσε» απότομα, έγινε υπολογίσιμα και «γράφει» τη δική του ιστορία, αναλογικά με το μέγεθός του. Η Μπράιτον κατέρριψε κάθε ρεκόρ αγγλικής ομάδας ως προς τα οικονομικά δεδομένα, και δεν υπολόγισε στα «κέρδη» της, τον Μόισες Καϊσέδο!

02.04.2024 | 19:39

If there is a defensive duo that excludes Haaland, it is Arsenal's!

Three games, anemic presence. Tackles that "choked" him, mind teasing and effective defense. Arsenal managed once again in a match against Manchester City to... eliminate Haaland and Gabriel and Saliba are credited with the amazing performances against Viking!

02.04.2024 | 18:05

Μπορεί αυτό να οδηγήσει σε πρωτάθλημα για… δύο; Τρεις τραυματισμοί για τη Σίτι, περιμένουν Λίβερπουλ και Άρσεναλ!

Γίνεται η Σίτι να… απομακρυνθεί από την κούρσα του τίτλου για αυτόν τον λόγο; Προφανώς και όλα είναι πιθανά. Είναι δεδομένο πως η Άστον Βίλα δεν αποτελεί μία εύκολη αντίπαλο. Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει τρία σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα!