Αρθρογραφία »

20.04.2024 | 13:08

Το FA Cup μοιάζει με… Champions League για την Τσέλσι και ο Ποτσετίνο έχει μία «χρυσή» ευκαιρία στο Wembley!

Το Κύπελλο Αγγλίας επιστρέφει και η Τσέλσι συναντά τη Μάντσεστερ Σίτι στο Wembley, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, στο όποιο λέω πως οι «μπλε» έχουν αποδείξει πως όσο καλύτερο είναι το ματς, τόσο πιο ανταγωνιστικοί είναι. Αν δεν είχε παίξει την παράταση η Σίτι  στο ματς με την Ρεάλ, θα μπορούσα να πω πως είναι ξεκάθαρο φαβορί, τώρα όμως έχουν αλλάξει τα δεδομένα αυτά. Η Τσέλσι έχει ευκαιρία και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα κερδίσει χρόνο και πίστη σε ένα πλάνο, που διαρκώς εξελίσσεται, όποτε ο κόσμος θα κληθεί να δείξει υπομονή. Το επίτευγμα αν πάρει την πρόκριση και κατακτήσει το FA Cup θα είναι σπουδαίο,! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

20.04.2024 | 11:45

Πάμε για Σαββατιάτικο ταμείο με ανόδους και Playoffs!

Οι τρεις χαμηλότερες κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος βλέπουν στον ορίζοντα την καρό σημαία του τερματισμού και γι' ακόμα ένα Σάββατο το England365 εντόπισε τις ευκαιρίες στα προγνωστικά στοιχήματος και ετοίμασε την καθιερωμένη τριάδα.  

19.04.2024 | 11:50

Εξαιρετικά απίθανο να βρεθούν 5 αγγλικές ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Μονάχα με ένα θεότρελο σενάριο θα καταφέρει πια η Αγγλία να εκπροσωπηθεί από 5 ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους αποκλεισμούς των Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ στα προημιτελικά. Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στην Άστον Βίλα και … στον καταποντισμό των Γερμανών.  

19.04.2024 | 01:21

Η αντίδραση των φίλων της Βίλα για τα ματς με τον Ολυμπιακό: «Άρα, έχουμε… δύο ταξίδια στην Ελλάδα!»

Υπέραισιόδοξοι για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League οι φίλοι της Άστον Βίλα. «Καζούρα» και «προκλητικές» ατάκες μεταξύ τους, με φόντο τον τελικό και την κατάκτηση του θεσμού, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Και όλα αυτά, με… δύο ταξίδια στην Ελλάδα!

18.04.2024 | 13:15

Σοκαριστική αποκάλυψη από Σβαϊνστάιγκερ: «Έτσι με έδιωξαν από τη Γιουνάιτεντ»! (vid)

Από το πουθενά, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ βρέθηκε «εξόριστος» από την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν του επέτρεψαν ούτε να μαζέψει τα πράγματά του, όταν του ανακοινώθηκε ότι ουσιαστικά αποτελούσε «ξένο σώμα» για το κλαμπ, επί ηγεσίας Μουρίνιο!  

17.04.2024 | 14:32

«Τι να τον κάνουμε τον Μουρίνιο, έχουμε… Μουσίνιο»: Το θαύμα του 37χρονου κόουτς της Πόρτσμουθ! (vid)

Τ’ όνομά του είναι τέτοιο που τα λογοπαίγνια θα είναι κάτι παντελώς αναμενόμενο. Ο Τζον Μουσίνιο είναι ο πρωτεργάτης της φετινής, μεγάλης επιτυχίας της Πόρτσμουθ και ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στην προπονητική, έχοντας συνειδητά επιλέξει από πολύ νεαρή, ποδοσφαιρικά, ηλικία αυτό το δρόμο, κάνει ιδιαίτερη την ιστορία του!  

17.04.2024 | 11:51

Αν η ποδοσφαιρική τρέλα και ο ρομαντισμός είχαν εικόνες, θα ήταν ο πανηγυρισμός του Γκίλχριστ (vid)

Τσέλσι από μικρό παιδάκι. Με τσαγανό και σθένος που έχει αποθεωθεί ακόμα και από τον Τζον Τέρι. Ένας αμυντικός που βίωσε στον απόλυτο βαθμό το συναίσθημα ενός οπαδού που σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Άλφι Γκίλχριστ πρόσφερε μια από τις ρομαντικές στιγμές στο φετινό πρωτάθλημα.  

17.04.2024 | 10:14

Σάμπιτζερ και Σάντσο στη Βεστφαλία θα σκέφτονται τι περνούσαν στο Μάντσεστερ και… θα γελούν (vid)

Τέτοιο καιρό πριν από έναν χρόνο έπαιζαν στο Γιουρόπα Λιγκ, σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προβλήματα που... κρύβονταν καλά, μέχρι να «ξεσπάσουν». Φέτος, θα βρεθούν παρέα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ. Αν καθίσουν και τα συζητήσουν, σίγουρα θα γελάσουν. Οι Σάμπιτζερ και Σάντσο μπορούν να αισθάνονται… ευλογημένοι.