Αρθρογραφία »

23.03.2024 | 14:48

«Αδερφέ, τα καταφέραμε»: Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον διένυσαν όλο το δρόμο, μέχρι την αρχηγία των εθνικών ομάδων (vid)

Πλέον γνωρίζουν ο ένας τον άλλο απ' έξω κι ανακατωτά. Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον έχουν γευτεί τεράστιες επιτυχίες με την κόκκινη φανέλα. Κι όμως, το ταξίδι τους στα γήπεδα ήταν μεγάλο. Μέχρι που έφτασε η στιγμή να τα λένε στο χορτάρι ως αρχηγοί των εθνικών ομάδων της χώρας τους! 

22.03.2024 | 16:00

Πού είναι χαμένος ο Λάβια; Μονίμως βασικός… στο ιατρικό δελτίο της Τσέλσι

Το καλοκαίρι έγινε ολόκληρος χαμός. Aπέρριψε τη Λίβερπουλ – όπως το έκανε και ο Καϊσέδο – προκειμένου να παίξει στην Τσέλσι. Παρουσιάστηκε ως μια μεγάλη νίκη των «μπλε». Αρκετούς μήνες μετά, ο παίκτης… αγνοείται και το όνομά του βρίσκεται μονάχα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του!  

22.03.2024 | 15:00

Ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη της… σεζόν στο England365: Ο Κλοπ, το «εγώ θα είμαι εκεί», η Λίβερπουλ και η Εθνική!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του England365 με τον Κώστα Τσιμίκα. Τον ζητήσατε, τα καταφέραμε και είναι… ανάμεσά μας. Μίλησε για όλους και για όλα στον Δημήτρη Μανάκο, θέτοντας τους δύο προσωπικούς του στόχους για τους επόμενους μήνες: EURO με την Ελλάδα, τα… πάντα με τη Λίβερπουλ! Και μας περιέγραψε το «σοκ» στην είδηση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και το επικείμενο ταξίδι στη Γεωργία!

20.03.2024 | 19:00

«Ή θα σκοράρεις μόνο με το αριστερό ή δεν παίζεις»: Ο απίστευτος κανόνας που τήρησε ως παιδί ο Μέινου!

Ήταν 12 και έπρεπε να προπονείται με παιδιά ηλικίας 15 ετών, για να βρίσκει ανταγωνισμό. Το ταλέντο του δεν ήταν… συνυφασμένο με τα χρόνια του. Μεγάλωσε γρήγορα ποδοσφαιρικά. Και για να μπορέσει να μείνει προσγειωμένος, ένας από τους πρώτους προπονητές που είχε ο Κόμπι Μέινου στην καριέρα του «θέσπισε» έναν κανόνα. Έπρεπε να τον τηρεί. Σε διαφορετική περίπτωση, σχεδόν θα «έκοβε» το ποδόσφαιρο, καθώς δεν θα τον προωθούσαν!

20.03.2024 | 15:06

Η πρώτη φορά της Άριας στο «Έλαντ Ρόουντ» θα μείνει αξέχαστη: Η πρόταση γάμου από τον Γιώργο και η νίκη που έφερε πρώτη τη Λιντς! (pics)

Για πρώτη φορά μαζί στο «Έλαντ Ρόουντ», για παρθενική φορά φέτος η Λιντς στην κορυφή της βαθμολογίας, και η Άρια με τον Γιώργο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη στην Αγγλία. Διότι μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Μίλγουολ, έλαβε χώρα μία αξέχαστη πρόταση γάμου, με ολόκληρο το γήπεδο να χειροκροτά και το «marching on together» να παίζει στα ηχεία!

20.03.2024 | 14:48

Όλη η Αγγλία γράφει για Σάουθγκεϊτ και Γιουνάιτεντ: «Ο Ράτκλιφ διάλεξε αυτόν, φεύγει ο Τεν Χαγκ!» (pics)

«Χαμός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον αγγλικό Τύπο, με άπαντες να επισημαίνουν πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλούν για απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, με τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων» να τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο άνθρωπο για την επόμενη ημέρα!

19.03.2024 | 17:48

Οι «σταθμοί» του Μέινο μέχρι την εθνική: Το Μέρσεϊσαϊντ, το γκολ με τη Γουλβς και το έπος με τη Λίβερπουλ! (vids)

Συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό φέτος. Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ ίσως να τον γνώριζε και νωρίτερα. Ο Τεν Χαγκ τον έβγαλε στη μεγάλη σκηνή και από εκεί ο Κόμπι Μέινο μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε στην εθνική Αγγλίας. Σε αυτή τη μικρή διαδρομή του, μέχρι στιγμής, το Μέρσεϊσαϊντ θα είναι πάντοτε… σημαδιακό.